miércoles, octubre 31, 2007

NUEVA EQUIPACIÓN EQUIPO CADETE 2007-2008

Tambien nuestro equipo Cadete ha renovado su equipación para la temporada 2007-2008, esta vez manteniendo como color el ROJO. La marca y el modelo es el mismo que el elegido por BAIXENS para la equipación del SENIOR A:




Los equipajes están patrocinados por la empresa CONSTRUCCIONES BELIN ALFONSO, que ya aportó el año pasado la equipación del equipo infantil. Agradecer desde aquí su colaboración.



CADETE

Marca: LUANVI

Modelo: OREGON Ref. 03896

Color: ROJO/ negro

Color Reserva: BLANCO


Patrocinador: CONSTRUCCIONES BELIN ALFONSO


martes, octubre 30, 2007

Las Cosas Claras kElO!

Como dirian por ahí, no solo de Baloncesto vive el hombre y algunos predican con el ejemplo. Aquí tenemos a Kelo (kElO MC) jugador esta temporada del Senior B, rapeando en un concierto en directo este pasado sábado 27 de octubre, en la inauguración de una tienda.



Esperamos impacientes más videos aquí

lunes, octubre 29, 2007

RESULTADOS JORNADA 28 de octubre 2007

SENIOR A i JOVENS GUANYAREN EN LA FLORIDA

Resultats dispars pels equips del Berenguer, per una part, treballades victòries del senior A, que és l’únic equip que ens queda imbatut, i del Jovens, en dos partits molts semblats de resultat, 14 punts a favor del Berenguer, 76-62 i 78-64, contra el CB Onda i el Esportiu Xe d’Alaquàs, respectivament.

Per altra part, clares derrotes dels altres equips el senior B en Natzaret, en un partit prou dolent del Berenguer. També derrota del Junior per 76-46 en Don Bosco contra possiblement el millor equip de la categoria, llàstima d’eixe fatídic tercer quart on se’n van anar totes les nostres possibilitats. Els cadets tampoc pogueren aconseguir la victòria en el seu debut oficial esta temporada, el CB Alginet A va ser superior al llarg de tot l’encontre i es va emportar el partit per 39-56.

Els infantils i alevins tingueren una jornada de tecnificació el dissabte pel matí de cara a la imminent entrada en competició el pròxim el 10 de novembre.


FOTO DE FAMILIA CATEGORIES INFERIORS: CADET, INFANTIL, ALEVI

Indicar que els partits del dissabte per la vesprada es disputaren en el pavelló de La Florida, afortunadament ja que estigué tota la vesprada del dissabte plovent, i s’hagueren tingut que suspendre en cas de disputar-se en el Poli-Arena.

El equip de la setmana és el JOVENS per la seua victòria davant l’Esportiu Xe i pel seu espectacular primer quart a la Florida. L’Equip del mes d’octubre és el SENIOR A, ja que es l’únic equip que continua invicte després de les tres jornades de lliga disputades.


JDGV CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU 39 - GUILLEN ALGINET "A" 56

27/10/2007
12:00

El Berenguer ha caigut derrotat en la primera jornada de la lliga cadet NP1, per el CB Alginet A, que ha demostrat ser millor equip i tindre millors individualitats. També s’ha notat la falta de rodatge del Berenguer pel que respecta als esquemes i també a la defensa.

Parcials: 9-17, 14-12, 8-12 i 8-15

CD BERENGUER DALMAU: 39 (0 triples, 17 de 2 i 5/23 en TLL) 24 faltes personals, sense eliminats

CB ALGINET A: 56 (1 triple, 21 de 2 i 11735 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats.

En el primer quart ja el CB Alginet ja ha mostrat la seua superioritat en el rebot i sobre tot en el contraatac, on ha acabat amb una diferència de 8 punts 9-17 que ja no hem pogut recuperar en tot el partit. En el segon quart en reaccionat i hem jugat un poc millor de la mà de Félix i Santy en atac hem reduït les distàncies fins a sols sis punts al descans 23-29. Però en el tercer quart no hem pogut apropar-se en el marcador i el quart a sigut més igualat, fins al 31-41. En l’últim quart i en el partit ja trencat l’Alginet ha anat ampliant les diferències poc a poc mentre nosaltres s’hem perdut la concentració i també hem errat moltíssims tirs lliures.

Anotaren segons acta: Sergi 2p, 4f, Santy 12p, 4f, Frank 0p, 4f, Sergio 6p, 0f, Jordi 1p, 2f, Félix 16p, 1f, Àlex 2p f, Blas 0p, 1f i Tiko 0p, 3f.

INCIDÈNCIES: No assitiren al partit Héctor lesionat en el turmell, Jorge i Ismael. Lamentable el percentatge de tirs lliures 5/23 que tindrem que millorar i molt. Abans del partit s’ha fet la foto de família dels equips de les categories inferiors del Berenguer,: Cadets, infantils i alevins. Bona assistència de públic i el partit es disputà a pesar de l’amenaça de pluja.


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU 78 - SPORTIU-XE 64

27/10/2007
16:30

Victoria en casa 78 a 64 ante un alaquas muy correoso y que nunca dio el partido por perdido.
Fantastico el ambiente en el pabellon,muchisima gente y apoyo durante todo el partido,demostrando , que con unas instalaciones asi ( osea, pabellon ) la aficion va a venir a vernos ya que pueden sentarse y ver comodos un partido de basket.
Para el partido de hoy contabamos con bajas importantes ,la ya sabida de sparrow, mas steve y Pachon lo cual ha condicionado todo el partido la forma de jugar, ya que solo teniamos un pivot nato , Pao , que se ha lesionado la espalda durante el partido ( esperemos que no sea nada ).
Tuvimos que jugar muchos minutos en zona para cerrar el rebote ante la falta de centimetros, asi lo hicimos los 2 primeros cuartos y sacamos varios contraataques claros ,funcionando tambien la linea exterior, consiguiendo de esta manera ventajas por encima de los 10 pts que siempre mantuvimos. La segunda parte probamos la individual ,pero la lesion de Pao y el estar jugando peresovic tambien con problemas lumbares, nos obligaba nuevamente a refugiarnos en la zona, que con buena actitud defensiva nos llevo con ventaja en el marcador hasta el final.

Muchisimo por mejorar sobre todo los entrenes,que es donde se preparan los partidos y ,como ya sabeis,esta semana solo entrenaron 2 jugadores.

Anotadores: Brown 22p, Gitano 17p, Coquito 15p, Peresovic 8p, Ming 6p, Barbosa 3p, Calçon 2p, Fideo 2p, Abel 2p, Victor 1p30% de tirs lliures (3/10) i 7 triples. Para la AFICION un 10.


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 76 - C.B. ONDA - MOIDECAR BURRIANA 62

27/10/2007
18:30

Lo más importante, el resultado (76-62).
El partido parecía fácil (41-27) al descanso, pero el fatídico 3er cuarto nos acercó demasiado en el marcador. Sólo unos cinco minutos finales (17 -9) nos permitieron ganar engañosamente de 14. A destacar que el nº 5 del Onda nos clavó 5 triples y un total de 23 puntos, y su nº 8, además de cogernos multitud de rebotes, nos obsequió con 24puntos.

La semana que viene, el sábado y a altas horas de la noche, a Segorbe DE ROJO.
Por cierto, exquisito el detalle de las estrellas de oro de 24 quilates del nuevo uniforme BAIXENS-ARMANI. Dentro de nada os veo desfilar los modelos de Baixens en las mejores pasarelas de España.

Han anotado: Kobe, 22; Sergio y Juan, 11 cada uno; Baixens, 10; Emiliano, 9; Salva, 7: Marcos, 4; Lucas, 2 y Elías y Dani no se han estrenado.


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.B. DON BOSCO 76 - C.D. BERENGUER DALMAU 46

28/10/2007
12:00



SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. NAZARET "B" 66 - C.D. BERENGUER DALMAU "B" 46

-
28/10/2007
16:30

Parciales: 18-16, 18-9, 18-15, 12-6

Inapelable derrota ante el Nazaret al que habiamos ganado en su Torneo de 12 horas (2 veces) y en Pretemporada. Pero hoy el partido fue completamente diferente. Nos superaron en todos los aspectos: tiro, rebote, defensa...
Al acierto del rival se sumaron nuestros errores muchos de ellos tontos (pisar 5 veces la lineas laterales y los campo-atras por ejemplo).

Agradecer a Abel y Victor que vinieron a reforzarnos despues de su duro partido matinal.
Hay que continuar trabajando: Martes a entrenar y el proximo rival el Cambridge House.

ANIMOS ¡¡¡


EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS

EQUIP MES OCTUBRE
SENIOR A

jueves, octubre 25, 2007

3ª JORNADA DE LIGA 2007-2008


SENIOR A i JOVENS JUGARAN A LA FLORIDA

De la jornada podem destacar algunes coses:

Primer que tot que després de moltes converses i gestions almenys per esta jornada els nostres equips federats van jugar en el pavelló de La Florida, tant Jovens contra l’Esportiu Xé d’Alaquàs, com el senior A contra el CB Onda, disputaran els seus partits a cobert, sense el perill l’ajornament per la pluja. De moment sols podem dir que és per esta jornada i també que ha quedat fora de l’acord l’equip cadet.



Segon els juniors juguen contra el CB Don Bosco un dels millors equips del grup i seriós aspirant a jugar la fase d’ascens, el partit ens donarà la mida d’on poden arribar els de José Aracil en esta recent estrenada lliga.

Tercer el senior B molt mermat per les lesions es desplaçarà diumenge per la vesprada a Natzaret, Jaume tindrà que tirar mà una vegada més dels juniors per completar un equip amb garanties.

Quart el debut en la competició del cadet, en la lliga NP1, els cadets juguen a la pista del poliesportiu contra el CB Alginet A, un equip que la temporada passada estava iniciació al rendiment (equivalent a la primera divisió del bàsquet valencià) vorem com reaccionen els nostres davant un rival tan qualificat.

Quint els infantils i alevins tindran una jornada tècnica de preparació, el dissabte pel matí a la pista del poliesportiu.


EQUIPO INFANTIL 2007-2008


JDGV CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU - GUILLEN ALGINET "A"

Campo: POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
27/10/2007
12:00


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU - SPORTIU-XE
Campo: CATARROJA - PABELLÓN LA FLORIDA. PABELLÓN LA FLORIDA (Catarroja)
27/10/2007
16:30


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" - C.B. ONDA - MOIDECAR BURRIANA
Campo: CATARROJA - PABELLÓN LA FLORIDA. PABELLÓN LA FLORIDA (Catarroja) 27/10/2007
18:30



JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.B. DON BOSCO - C.D. BERENGUER DALMAU
Campo: VALENCIA - COLEGIO SALESIANOS . AVDA. DE LA PLATA, 10 (Valencia)
28/10/2007
12:00


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. NAZARET "B" - C.D. BERENGUER DALMAU "B"
Campo: VALENCIA - POLIDEPORTIVO NAZARET. C/ DE LA MACARENA, S/N (Valencia)
28/10/2007
16:30

PARTIDO AMISTOSO EQUIPO CADETE

PARTIDO EQUIPO CADETE JUGADO EN EL PABELLÓN IES ALBAL

EMD ALBAL 20 CD BERENGUER DALMAU 67



Partit amistós celebrat en el pavelló IES Albal, que tingué una molt bona entrada, el passat 24 d’octubre. Ja que el partit havia despertat gran expectació per diversos motius en el poble veí.

PARCIALS: 2-16, 4-13, 2-27 i 12-11

EMD ALBAL: 20 (0 triples, 6 de 2, 8/18 en TLL) 16 faltes personals, sense eliminats

CD BERENGUER DALMAU: 67 (0 triples, 30 de 2, 7/13 en TLL) 17 faltes personals, sense eliminats

Partit amistós on el Berenguer ha fet valdre la seua superioritat, tant física com técnicament. La diferència de categoria, el Berenguer jugarà en NP1 i la EMD d’Albal en NP2. De tota manera la EMD Albal no ha perdut mai la cara al partit, lluitant fins el final, de forma que l’últim quart es decantà a favor dels albalencs.
El Berenguer fent el joc fàcil i traent el contraatac amb facilitat sumant una i altra vegada, en canvi tant el tir exterior i el joc interior deixaren prou que desitjar, però tampoc va fer molta falta. L’últim quart amb relaxació del Berenguer va fer que l’Albal s’emportara el parcial del quart (12-11)

Jugaren i anotaren:
EMD ALBAL: Morote 0p, 3f, Juan 8p, 3f, Víctor 5p, 3f, Juanjo 1p, 0p, Vicente 0p, 0f, Nestor 5p, 1f, Paco 0p, 1f, Marc 0p, 1f, Adri 0p, 1f, Félix 0p, 1f i Alberto 1p, 0f.
CD BERENGUER DALMAU: Sergi 10p, 1f, Santy 23p, 1f, Héctor 8p, 4f, Frank 4p, f, Sergio 6p, 1f, Jordi 0p, 3f, Àlex 6p, 2f, Blas 0p, 1f i Tiko 10p, 0f.

Incidències: No vingueren per diversos motius Ismael, Félix i Jorge. Caigué lesionat amb un esquinç de turmell Héctor. Jugaren contra el seu ex-equip els jugadors Sergio, Blas i Frank.



SALVAMOS LA CABEZA

martes, octubre 23, 2007

Calendarios de Nivel Promoción 1

Ya se pueden consultar los calendarios de competición de Nivel Promoción 1, tras el sorteo realizado este lunes.

La 1ª jornada comenzará el 27 de octubre para todas las categorías: Cadete Masculino, Cadete Femenino, Infantil Masculino e Infantil Femenino.

Nuestro club ha inscrito en este NIVEL NP 1 a nuestro equipo CADETE MASCULINO, que tras el sorteo ha quedado encuadrado en el GRUPO E.

Desde aquí te puedes descargar el Calendario del Equipo CADETE actualizado a fecha de hoy en formato pdf.

Recuerda, como siempre, que puede haber cambios de última hora en el Calendario.

Añadimos el enlace en el apartado de CALENDARIOS

Esta es la valoración del sorteo del entrenador del CADETE, Juanjo Villanueva:

"Un grupo muy difícil con equipos de La Ribera y los equipos de Tavernes de La Valldigna. Desplazamientos relativamente largos: Genovés, Tavernes, Algemesí, L'Alcudia, Alginet, Benifaió, Cullera, Sueca y Carcaixent.

http://competiciones.feb.es/autonomicas/Calendarios.aspx?a=19&c=3146

Para empezar el CB Alginet A, el próximo sábado a las 12h en el POLI-ARENA.

Una cosa somos el único equipo que no dispone de PABELLÓN CUBIERTO. Para los que dicen que Catarroja no necesita el pabellón. "

RESULTADOS JORNADA 21 de octubre 2007

ES REANUDÀ LA COMPETICIÓ

Després del “paronet del pont” i amb pérdues d’entrenaments a causa de l’oratge (pràcticament en les dos últimes setmanes a penes hem pogut entrenar) hem tornat a la competició. Amb resultats prou contundents per al senior A i el senior B, on es passejaren davant el CB Sedaví, a domicili (41-73) en un molt bon partit per part de tots. El senior B derrotà sense molts problemes a un animós Aldaia C (84-27) que prácticament no va ser rival, lamentar en el partit la lesió de Jordi, que se suma al cúmuls de lesions de l’equip, almeys en esta ocasió es pogué dispondre del reforços de tres jugadors juniors que tingueren una bona actuació.

El junior també derrotà amb claretat (55-38) a un CB Grau de Castelló, prou limitat per la falta de jugadors i que sols oposà resistencia en el primer quart, el partit no va ser bo per la nostra part, però en el balanç final varem ser superiors i guanyàrem el partit.

La derrota vingué del Jovens que caigué derrotat en la sempre difícil canxa de Segorbe (75-62) davant un Segorbe Veterans que va fer valer la seua veterania davant els nostres jovens jugadors.

El pròxim 22 d’octubre és realitzarà el sorteig dels JDGV, en els locals de la FBCV, així que els cadets coneixeran els seus rivals i el grup en la competició NP1. La competició s’iniciarà el 27 d’octubre. Els infantils i alevins hauran d'esperar un poc més al disputar la seua competició en NP2

L’equip de la setmana correspon esta setmana al SENIOR A, per la seua magnífica victoria en Sedaví.


SENIOR PREFERENT GRUP A
GISO-SEDAVI "B" 41 - C.D. BERENGUER DALMAU "A" 73

Campo: Sedaví - PABELLÓN MUNICIPAL POLIDEPORTIVO - C/ ENRIQUE BAIXAULI CHORNET, S/N (Sedaví)
20/10/2007
16:30

Victoria del senior A frente al Sedaví 73-41.
Tras un inicio irregular, el equipo supo imponer su ritmo a partir de un cambio defensivo a zona; este nos permitió anular su ataque, y "matar" al contraataque. Muy buena circulación en el sistema contra zona, equilibrio juego interior/exterior. Gran aportación de TODO el equipo, enhorabuena y a seguir entrenando ("si los elementos lo permiten").



SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" 84- ALDAIA 'C' 27
Complejo Polideportivo Municipal de CATARROJA
20/10/2007
16:30

Parciales: 26-4, 19-9, 19-8, 20-6

El partido se presentaba dificil a priori ante las ausencias de Rober y Nano, por lesión y la de última hora de Chicho que no vino al partido (6 fichas senior por lo tanto). Jorge hacía su debut "oficial" con el Senior B en liga, y contábamos con los refuerzos de lujo de los Juniors: Víctor, Jose Félix (Noviski) y Sento (que fué avisado con el partido ya comenzado).

Tras unos minutos de tanteo 4-4, un apabullante parcial de 22-0 dejó sentenciado el partido ya en el primer cuarto. Dominio del rebote y rápidos contraataques de Sergio, Jesus y Kelo junto a la anotación constante de Jorge (7 puntos en el cuarto). Lamentar la lesión de Jordi (!!!! una más ¡¡¡¡ ) por un esguince de tobillo en el minuto 8 de partido, que supondrá 10-15 días de baja.



El resto de partido se desarrolló de forma muy similar (rebote y transición rápida) ante la escasa oposición del rival, muy voluntarioso pero con poco acierto, y con la destacada actuación en ataque de Jorge (26 puntos) y de los Juniors. Jose Felix debutó en categoría SENIOR y Marcos y Sento parecen ya auténticos veteranos.

Reseñar que solo acudió la anotadora (Marina) y que fué auxiliada en el crono por su padre (que se merece un monumento) .


La alineación más joven en la historia del SENIOR B.

Clara victoria final por 57 puntos de diferencia y buen partido de todo el equipo


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU 55- CE GRAU CASTELLÓ 38

Complejo Polideportivo Municipal de CATARROJA
20/10/2007
18:30










SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
FINCAS DOMENS SEGORBE VETERANOS 75- JOVENS BERENGUER DALMAU 62
Campo: Segorbe - PAB. MUNICIPAL DE SEGORBE- C/MANUEL GÓMEZ MÁÑEZ S/N (Segorbe)
21/10/2007
11:30

Derrota dels Jóvens en Segorbe 75-62
Anotacions: Brown 19, Gitano 16, Coquito 9, Barbosa 6, Peresovic 5, Steve 3, Fideo i Ming 2

Partido muy duro el jugado el domingo contra un Segorbe que se mostro muy fuerte en sus armas,rebote y juego interior.

Empezamos el partido con falta de intensidad defensiva o mas bien "garra",por el contrario el segorbe parecian unas fieras, y encima en el primer cuarto nos enchufan 5 triples que les dieron alas y una ventaja que nunca bajo de los 10 pts.

Haciendo muy dificil la remontado,pero teniendo fe y haciendo cambios defensivos , nunca le perdimos la cara al partido, al final tuvimos que arriesgar y no salio bien.
Partido de los que sirven para reflexionar como encarar un partido jugado fuera de casa.

La clave estuvo en el control del rebote, en ningun momento pudimos con ellos en esa faceta y los pocos ataques rapidos que intentabamos nos los cortaban con juego muy duro (permitido por la pareja arbitral).



EQUIPO DE LA SEMANA

SENIOR A

domingo, octubre 14, 2007

SEGUNDA JORNADA DE LIGA 2007-2008

Estos son nuestros rivales en la SEGUNDA JORNADA DE LIGA

SENIOR MASCULINO SEGUNDA ZONAL
Fase Regular Grupo C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - ALDAIA 'C'
Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
20/10/2007
16:30



SENIOR MASCULINO PREFERENTE
Fase Regular Grupo A
GISO-SEDAVI "B" - C.D. BERENGUER DALMAU "A"
Campo: Sedaví - PABELLÓN MUNICIPAL POLIDEPORTIVO - C/ ENRIQUE BAIXAULI CHORNET, S/N (Sedaví)
20/10/2007
16:30



JUNIOR MASCULINO PREFERENTE
Fase Regular Grupo A
C.D. BERENGUER DALMAU - CE GRAU CASTELLÓ
Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
20/10/2007
18:30


SENIOR MASCULINO PRIMERA ZONAL
Fase Regular Grupo A
FINCAS DOMENS SEGORBE VETERANOS - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: Segorbe - PAB. MUNICIPAL DE SEGORBE- C/MANUEL GÓMEZ MÁÑEZ S/N (Segorbe)
21/10/2007
11:30



Toda la información sobre los Calendarios aquí

miércoles, octubre 10, 2007

DESCANSO

Despues de muchas temporadas, por fin la FBCV, nos ha dado una jornada de descanso en la competición, debido al "puente del Pilar" por fin la Federación se ha dado cuenta que no somos profesionales y que mucha gente aprovecha estos "puentes" para salir de viaje, con lo que la competición se adulteraba al no estar la mayoria de los equipos al completo. La situación se repetirá en el "puente de la Constitución" donde el 8 y 9 de diciembre descansaremos. Esperemos que esta jornada de descanso nos sirva para rodar mejor los equipos de cara al fin de semana del 20-21 de octubre donde se reemprenderá la competición.

Sobre el tema del pabellón informar de lo que todos sabemos ya, y que salió en la prensa, el Ayuntamiento nos informó que no estará listo hasta ENERO.


Foto exterior Pabellón Municipal 13/10/2007

También nos informó de la no disponibilidad del pabellón de La Florida los sábados por la tarde. Por lo que nos tendremos que arreglar los 6 equipos (los infantiles comenzaran a entrenar los miercoles en el POLI, al no disponer el colegio PALUZIÉ de canastas de baloncesto de momento) con entrenar y jugar los partidos en las instalaciones del POLI-ARENA y su pista anexa.

Esperemos que el MI Ayuntamiento cumpla y que podamos disponer a partir de primeros de enero de la instalación, para afrontar, al menos con garantias la segunda parte de la temporada.


De momento

LOS HORARIOS DE LOS ENTRENAMIENTOS:

LUNES:
18h: CADETES
19,45h: JOVENS + JUNIORS

MARTES:
18h: CADETES
19,45h: SENIOR A + SENIOR B

MIERCOLES:
18h: INFANTILES
1945h: JOVENS + JUNIORS

JUEVES:
18h: CADETES
19,45h: SENIOR A + SENIOR B

VIERNES:
18h: JUNIORS
19,45h: JOVENS + SENIOR A

Los infantiles, los alevines y los benjamines entrenan en el colegio Paluzié en horario correspondiente a las Escuelas Deportivas Municipales.

Y LOS HORARIOS DE LOS PARTIDOS:

SÁBADO 10,30h
INFANTILES

SÁBADO 12,30h
CADETES

SABADOS 16,30h
JOVENS y SENIOR B

SABADOS 18,30h
SENIOR A y JUNIOR

Los alevines aun no se ha determinado la hora de juego, ni el campo donde disputaran sus partidos.

martes, octubre 09, 2007

RESULTADOS JORNADA 7 de octubre 2007

COMENÇAMENT DE LA COMPETICIÓ

Començà la lliga pels equips federats, tinguerem de tot: partits vibrants i emocionants, partits dolents i amb un tanteig curt, partits amb duresa i de rivalitat, desplaçaments llarguíssims, desplaçaments curts, victòries en la pròrroga, victòries còmodes i derrotes per un marge estret de punts.

Començà el foc el SENIOR B el dissabte a les 16h, en la sempre difícil i complicada canxa del CB Xirivella el partit es va perdre (67-57) però l'equip va causar una bona imatge malgrat les baixes d'alguns dels jugadors base de l'equip.

Ja en el Poli-Arena dos partits, el JOVENS derrotà al Pilar B, per un curt 43-33, el Jovens mostrà la seua falta de rodatge, davant un Pilar que defraudà. A continuació el SENIOR A disputà un vibrant partit, que es va decidir en la pròrroga (72-70) davant el sempre difícil i complicat Picken Claret.

Diumenge pel matí el JUNIOR, es desplaçà a Benicarló (el desplaçament més llarg de la temporada de qualsevol equip del club) on en una magnífica segona part derrotaren al equip local per 56-77, i aconseguint la primera victòria en esta nova categoria.

El primer EQUIP DE LA SETMANA, d'esta temporada és el JUNIOR, per la seua victòria en les sempre dificils terres castellonenques, per la imatge donada per l'equip.



RESULTATS PARTITS OFICIALS PRIMERA JORNADA:

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.B. XIRIVELLA "C" 67- C.D. BERENGUER DALMAU "B" 57
06/10/2007 16:00
Parciales: 22-14, 13-12, 10-10, 22-21

Afrontamos el primer partido de la temporada contra el Xirivella C, con las notables bajas de Rober (lesionado el miércoles en Picassent) y Jorge (de viaje), lo que mermaba notablemente nuestro juego interior, precisamente contra un equipo que destaca en el aspecto físico. Por contra contamos con el refuerzo de Victor (que va ser un habitual en nuestros partidos, siempre que sus obligaciones con su equipo Junior se lo permitan).

El Xirivella ya conocidos del año pasado, comenzó el partido con claras ventajas en el marcador: 15-7 en el minuto 6. Ya en el primer cuarto su jugador "estrella" el nº 4 desplegaba sus artes en la pista de juego, provocando a más de un rival ante la pasividad de la colegiada. 22-14 en el descanso a favor del equipo rival y nuestra defensa prácticamente inexistente.

Ya en el segundo cuarto y a pesar de todo, logramos no bajar los brazos y contener el ataque rival, se corrió mejor el contraataque, aunque todavia nos falta definir bien muchos ataques. Al descanso nuestra desventaja era de 9 puntos (35-26).

La segunda parte empieza con un mayor acierto nuestro que nos lleva en el minuto 4 del 3º 1/4 a ponernos a 5 puntos 37-32. A partir de ahi y hasta el minuto 8 se suceden los errores por ambos equipos (el calor y el cansancio comenzaban a hacer mella en los jugadores) sin que el marcador se mueva, entrando en el último minuto y tras un triple de Alberto a tres: 39-36. Este último minuto es nefasto ya que encajamos un parcial de 6-0 (con un afortunado triple a tabla de su nº 13, uno de los más destacados por el Xirivella) para un marcador de 45-36.

El último cuarto nuestro intento por remontar en el marcador (55-51 en el minuto 7) se topó con el recuperado acierto exterior del Xirivella. Resultado final 67-57.

A pesar de la derrota destacar el esfuerzo y la lucha de los jugadores (muchos jugando fuera de sus posiciones habituales). Mucho trabajo queda por delante y muchos aspectos a mejorar.

En el plano individual debut en partido oficial de Chicho (tras tres temporadas de ausencia): en buena forma, pero con el mismo genio de siempre; Miquel: adaptándose a la categoria senior, valiente en ataque pero que debe mejorar su defensa y Víctor (nuestro junior de oro): excepcional en su aportación tanto colectiva como individual (consiguiendo 12 puntos en ataque).



SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A

JOVENS BERENGUER DALMAU 43- EL PILAR "B" 33

06/10/2007 16:30
Victoria sin brillo,pero ganamos,que siempre es importante sumar.
43 a 33, en un partido muy lento sin casi contraataques y jugado bajo un calor asfixiante que perjudico a todos.
Muchas cosas a mejorar, y dos bajas muy importantes la sabida de sparrow i el desaparecido gitano. Si queremos mejorar no queda otra que implicarnos mas y "crecer" en los entrenamientos.
Marcus 10, Ming y Peresovic 8, Coquito 7, Pachó 6, Fideo 2, Barbosa i Abel 1.
Tècniques per a Barbosa y Peresovic.




SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 72- PICKEN CLARET 70
06/10/2007 18:30

Partido dramático contra un correoso equipo, como lo es siempre el Picken Claret, que se resolvió en la prórroga por 72 a 70.
Los parciales fueron: 19-18;16-8;13-18;15-19 y 9-7 en la prórroga.
Contamos con la ausencia de Juan, y con el refuerzo de Coquito y Marcos.
Los anotadores fueron: Kobe, 20; Chayane, 12;Marcos, 11; Jorge y Dani, 8 cada uno; Sergio, 5 y con 2 cada uno, Lucas, Baixens, Emiliano y Coquito. (Si no me he equivocado al sumar, da 72).
A destacar del partido, que nos pitaron 38 personales y una técnica, que el Picken lanzó 53 tiros libres y que nos pitó Poderoso y cía.
Hay mucho que mejorar, sobre todo el rebote, los tiros bajo canasta y los tiros libres (9 de 21).
Semana de reflexión y puentelogía, y a preparar el desplazamiento a Sedaví.




JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.B. BENICARLÓ B GRUPO POBLET 56- C.D. BERENGUER DALMAU 77

07/10/2007 12:15

Primera parte igualada 25-28, con algunos fallos en defensa y gran segunda parte del Berenguer 31-49, con tres triples seguidos al inicio de la segunda parte que rompieron el partido, luego juego al contrataque y control del partido. Los juniors de segundo año Novisky, Sento y Victor hicieron valer su enorme experiencia y su saber estar en la pista (entre los tres anotaron 49 puntos) para decantar el partido a favor del Berenguer, bien secundado por los demás jugadores.

El Benicarló fue un equipo joven que defendió muy fuerte y con muchas ganas, pero que al final no pudo con la mayor experiencia del Berenguer.

Buen debut de los chicos de José Aracil en este primer y larguísimo desplazamiento, en su recien estrenada categoria preferente.

Anotación: Sento 18, Victor 16, Novisky 15, Juanjo 7, Gladiator 6, Albal 6, Abel 4, Liceo 3, Rubén 2, Mohammed 0 y Miguel 0.




EQUIPO DE LA SEMANA
JUNIOR

PARTIDOS AMISTOSOS CADETE E INFANTIL

En partit amistòs el cadet derrotà al Bàsquet Silla 38-59 i els infantils, en el seu primer partit de la temporada, caigueren estrepitosament en el POLIARENA contra el COLEGIO LARRODÉ per 23-74. Els equips de base, continuen la seua preparació, per entrar en la competició dels JDGV, a partir de l'ultima setmana d'octubre.


AMISTÓS CADET
BÀSQUET SILLA -38- CD BERENGUER DALMAU -59-

Segon partit de pretemporada dels Cadets del Berenguer, jugat al Pavelló Municipal de Silla, el partit ha sigut típic de pretemporada on els equips han acusat la falta de rodatge, encara que el Berenguer ha evidenciat una milloria respecte al partit de CB Sedaví.

PARCIALS: 7-10, 10-19, 14-14 i 7-16

BÀSQUET SILLA: 38 (0 triples, 14 de 2 i 10/18 en TL) 11 faltes personals, sense eliminats.
Jugaron: nº5 Roberto 4p, 1f, nº6 Carlos 13p, 3f, nº7 Guillermo 16p, 1f nº8 Alejandro 2p, 0f, nº9 Dani 0p, 0f, nº10 Alberto 0p, 2f, nº12 Pablo 0p 1f i nº15 Fausto 3p 3f.

CD BERENGUER DALMAU: 59 (0 triples, 28 de 2 i 3/10 en TL) 12 faltes personals sense eliminats
Jugaren: nº5 Sergi 5p,0f, nº6 Santy 12p 0f, nº8 Frank 2p, 3f nº9 Sergio 6p, 1f, nº11 Jorge 0p, 1f , nº12 Jordi 6p, 2f nº 13 Félix 18p, 1f, nº14 Àlex 4p, 4f i Tico 6p, 0f

El partit va ser de domini del Berenguer, encara que en moltes fases del partit va ser més igualat, el primer quart va ser igualat i de tanteig les defenses s’imposaven als atacs per acabar 7-10 a favor del Berenguer, en el segon quart el Berenguer aconseguix un parcial de 10-0 gràcies a la superioritat en rebot, bona defensa zonal del Berenguer que va anular l’atac dels de Silla, al descans 17-29 a favor del Berenguer. El tercer quart és mes igualat amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips on destaquen per la seua anotació el jugador nº7 local Guillermo amb 8 punts consecutius i els jugadors nº13 del Berenguer Félix i nº6 Santy amb 6 punts cadascun, el resultat del quart 14-14. En l’últim quart els primers cinc minuts són també d’equilibri de forces on el Berenguer manté la seua renda entre 12 i 14 punts. En els últims minuts un parcial de 8-0 del Berenguer fa que s’arribe al final del partit amb 21 punts d’avantatge per al Berenguer 38-59.

En resum el partit ha sigut prou bo, i típic de pretemporada, on hem provat les defenses tant individual, com les zones. En atac en buscat bones posicions, hem anat al rebot ofensiu i també hem tret el contratac en diverses ocasions, però encara ens falta treballar bastant els sistemes, sobre tot contra zona. També hem tingut un pobre balanç en els tirs lliures 3/10, que haurem de millorar.

No vingueren al partit per diversos motius Héctor, Ismael i Blas. Finalment agrair al Bàsquet Silla la disputa del partit en el seu pavelló.


De pié: Juanjo (entrenador) Félix, Àlex, Sergi Fuentes, Jordi y Frank
Agachados: Santy, Tiko, Sergio Navarro y Jorge

jueves, octubre 04, 2007

PARTIDO AMISTOSO: CB PICASSENT 47 - CDBD "B" 49

El SENIOR B disputó ayer un encuentro amistoso de Pretemporada frente al CB Picassent (equipo de 1ª ZONAL).

El encuentro que acabó con victoria del Berenguer Dalmau por 47-49, se jugó en el Pabellón Municipal de Picassent.

Los parciales: 15-13, 16-11, 7-11, 9-14

Mucha igualdad en el marcador, con el Picassent siempre por delante hasta el último cuarto en el que con un parcial de 2-13, nos pusimos arriba en el marcador hasta el igualado final del partido.

Partido con muchas ausencias por parte de los dos equipos (al ser día laborable), agradecer a Jesús Huertas que vino a reforzarnos, así al menos éramos 7 jugadores.

El Picassent es un equipo joven y muy luchador, aunque esta vez se impuso la mayor experiencia de los nuestros.

Los máximos anotadores del Senior B: Sergio 15 puntos, Jorge 12 puntos (en un gran partido en ataque y en rebote) y Jesús Martínez 11.
Lamentar la lesión de Rober en la muñeca que, a tres dias de iniciar la competición oficial, será baja al menos un mes.

El pabellón cubierto de Catarroja abrirá en enero

ADA DASÍ/ CATARROJA
El pabellón cubierto de Catarroja abrirá sus puertas el próximo mes de enero, tal y como ha anunciado el alcalde de la localidad, Francisco Chirivella, “una vez se apruebe el presupuesto y se dote la partida destinada al mismo”. Chirivella explica el retraso en las obras por las exigencias del Consistorio para mejorar las instalaciones. “No existe ningún problema”, declaró el primer edil. El alcalde también ha recalcado que se ha modificado el proyecto inicial para cubrir las necesidades de la localidad con la incorporación de tres nuevas salas que acogerán todas las actividades que actualmente se realizan en la Casa de la Cultura.

Fuente: Las Provincias




JJ (Foro CDBD)
4/10/2007 16:33

Vaig a dir el que mes o menys sé, perquè he investigat i el que he pogut indagar per internet:
Sols he tingut una font oficial i coindicix en un 100% amb el que hui ix en Las Provincias, fins a Gener no hi ha pavelló.

A partir d'ací:

PRIMER: S'ha sol·licitat La Florida pels dissabtes per la vesprada. De moment és impossible perquè està ocupada, per Florida Handbol-CONSUM, l'equip de la Universitat propietària dels pavelló, juga en primera autonòmica valenciana i utilitza el pavelló una vegada cada 15 dies. El Florida Handbol-CONSUM Juga a les 18 hores els dissabtes, el que fa impossible pràcticament qualsevol partit de bàsquet (o com a molt amb horaris molt ajustats, començar a les 16h o a les 20h). A més segons les meues informacions hi han altres actes pels dissabtes per la vesprada, la qual cosa jugar a la Florida seria de forma intermitent. La veritat molt complicat.

SEGON: No s'ha demanat La Florida dissabtes pel patí per a que pogueren jugar els equips de base: alevins, infantils i cadets. Florida-Handbol té un equip cadet en Iniciació al Rendiment, supose que jugarà dissabtes pel matí, encara el soteig està ja fet, però els horaris no han eixit en la web de la federació, seria vore, si podriem compatibilitzar el seu horari amb el dels nostres equips de base. S'hauria de demanar i vore.

TERCER: Les xiques del CATARROJA FS, futbol-sala segons la web de la federació de futbol, van a jugar en La Florida diumenges a les 10h, recordeu que fa dos anys si el B volia jugar en La Florida tenia que posar-se d'acord amb elles, cosa que no pogué ser. Podria algun equip jugar diumenge pel matí, dsprés d'elles. Desconec si elles es paguen el lloguer de La Florida o corre a càrrec de l'Ajuntament. Sols dir que mentre nosaltres jugarem els partits en el poli-arena, en la semana de festes, elles jugaren el mateix dia en Florida.

QUART: El pavelló pràcticament està acabat, partits de bàsquet es poden jugar. Les cistelles estan instal·lades i la canxa pintada almenys la central. La infraestructura, taula, banquetes, cronòmetre (per sino van els marcadros la tenim) la podria posar el club, perquè la tenim. Ara quan es parla de dotació, podria ser de material o podria ser de personal (els conserges o el personal de manteniment i neteja) d'ahí esperar al gener per aprovar el presupost (segons LP). Desconec la situació dels vestuaris, en maig estava ja tot fet solts faltava els bancs i les perxes, no se si estan donades ja d'alta de l'aigua i funcionen les calderes. També pel llibre de festes he sabut que enguany anava a haver volei, desconec si l'empresa ha arribat a bon port de moment no han entrenat en el poli. Pero de segur que també hauran demanat el pavelló. En la web de la federació de volei de moment no consta cap equip de Catarroja. Encara que els calendaris de cadets i infantils encara no han aparegut.


Foto exterior Pabellón Municipal 13/10/2007

Açò és tot el que sé, si algú sap alguna cosa més, que es puga dir (que no siga confidencial) que la diga.

La situació és prou greu, perquè de no haver solucions els equips federats van a passar-se més de mitja lliga jugant al poliarena, amb el que això suposa, d'inconvenients.

martes, octubre 02, 2007

CAVALLERS, VA DE BO


De normal així comencen les partides de pilota valenciana als trinquets, el nostre esport autòcton. La frase ho diu tot, la Lliga comença per als nostres equips federats, este cap de setmana, darrere queden ja els entrenaments, la preparació física, les tàctiques, les xarrades tècniques, la presentació de les fitxes, els nous equipatges (als equips que els haja tocat) i els partits amistosos, tot ja a punt per començar la competició oficial.
Bueno tot NO, ens falta una canxa digna on jugar els partits, anem a començar la lliga on la començarem fa 10 anys en el Poli-arena, en espera de la finalització del Pavelló o que les negociacions entre l’Ajuntament i La Florida arriben a bon port.

A pesar de tot començarem amb quatre equips federats, els més jovens: cadets, infantils i alevins hauran d’esperar un poc més fins el 27 d’octubre, quan començaran les competicions dels JDGV.

Les novetats d’enguany també estan en el canvi de colors del sènior A i Jovens que passaran a jugar de BLANC com a primers colors.

Els equips que entraran en competició este cap de setmana, amb els seus objectius són:

El SENIOR A, per primera vegada està en el grup de preferent amb els equips de la zona Nord, el grup on la meitat són equips de la província de Castelló, sense dubte l’objectiu principal és l’ascens a la categoria autonòmica, encara que l’empresa no va a ser gens fàcil, perquè el grup és bastant complicat i cal recordar que sols aconseguiran l’ascens els dos primers classificats. Encara que el bon ambient i les noves idees dels entrenadors D.Lucas i Jorge són un factor important.

El JOVENS, també ens ha tocat el grup Nord, l’equip buscarà la consolidació i sobre tot el creixement esportiu de la millor generació de la història del bàsquet catarrogí. La primera zonal ha de ser una bona pedra de toc, per a ells i estem segurs que si els estudis i les lesiones ho permeten al final estaran dalt.

El SENIOR B molt renovat, i amb una mescla de joventut i veterania, buscarà consolidar-se en els lloc alts de la taula classificatòria en una categoria on l’experiència es un grau. Afortunadament el grup no té desplaçament llargs, encara que esportivament és un dels més complicats de la segona zonal. I com no Jaume posarà tota la seua saviesa en conjuntar a l’equip.

Finalment l’equip JUNIOR retorna a la categoria preferent, amb nou tècnic José Aracil, l’equip compta amb jugadors, molt experimentats, que ja coneixen la categoria preferent, des que eren cadets, Sento, Víctor i José F. però també amb gent de primer any bastant inexperta i els reforços dels tres cadets. L’objectiu és consolidar-se en la categoria i no passar “apuros”. També ens ha tocat el grup Nord amb 7 desplaçaments a la província de Castelló, que complica la cosa més. I el primer viatge per començar a Benicarló.

¡¡¡ÀNIMS BERENGUER¡¡¡