jueves, enero 31, 2008

PARTIDOS JORNADA 3 de febrero 2008

JORNADA 14

La jornada ve marcada pel duel entre el Picken Claret “B” i el sènior “A”, els de Benimaclet ens ho posaren molt difícil en el partit de Catarroja i és un equip complicadíssim a sa casa, on encara no ha perdut cap partit i ha tret els partits amb gran solvència, no cal dir que una victòria dels nostres suposaria un pas de gegant per a les nostres aspiracions d’ascens. El partit és diumenge per la vesprada i convidem a tota la gent del club a desplaçar-se fins al pavelló de Benimaclet. També resulta molt interessant el partit de la Florida, del dissabte per la vesprada, entre el sènior B i el CB Xirivella C. El Xirivella encapçala la classificació junt al CB Alcàsser amb sols un partit perdut. La tasca no és fàcil pels de Jaume, que ja comptarà amb alguns dels efectius que no pogueren jugar la jornada passada. El Jovens es desplaça a València per jugar contra el Pilar “B” partit dels que cal traure si s’aspira a l’ascens a preferent. Els júniors jugaran en el POLI-ARENA front el CB Benicarló-Grupo Poblet, els nostres jovens jugadors esperem que estiguen ja recuperats de la desfeta de Sagunt i tornen al bon joc, que els ha caracteritzat esta temporada. En els JDGV, els cadets obriran foc en la jornada al jugar a les 9,30h en Carcaixent, vorem com els senta als de Juanjo la matinada. El alevins tanquen la lligueta prèvia enfrontant-se en Paluzié al Picanya Bàsquet, més coneguts com els mini-butano, bon partit perquè els nostres apunt estigueren de donar la campanada en Picanya. Finalment els infantils tanquen la lligueta en Silla, ja estan classificats per la fase final, per la qual cosa el partit és intranscendent, serà una bona oportunitat per que juguen els menys habituals i d'assajar jugades i defenses.


CADET NP1 GRUP E
C.S.A. CARCAIXENT - C.D. BERENGUER DALMAU
Campo: CARCAIXENT - PABELLON MUNICIPAL. AVDA. GERMANIES, S/N (Carcaixent)
02/02/2008
09:30


INFANTIL NP2-VALENCIA GRUP B
E.M.E. BASQUET SILLA - C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD
Campo: SILLA - PABELLON MUNICIPAL. AVDA. GANDIA S/N (Silla)
02/02/2008
10:00


ALEVÍ NP2-VALENCIA GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - PICANYA BASQUET
Campo: CATARROJA - C.P. ESTEBAN PALUZIÉ. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
02/02/2008
11:00


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - C.B. XIRIVELLA "C"

Campo: CATARROJA - PABELLÓN LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
02/02/2008
16:30


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU - C.B. BENICARLÓ B GRUPO POBLET

Campo: CATARROJA - POLI.MUNIC.. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
02/02/2008
18:30


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
EL PILAR "B" - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: VALENCIA - COLEGIO EL PILAR. AVDA. BLASCO IBAÑEZ, 35 (Valencia)
02/02/2008
19:00


SENIOR PREFERENT GRUP A
PICKEN CLARET - C.D. BERENGUER DALMAU "A"
Campo: VALENCIA - PABELLÓN MUNICIPAL BENICALAP. C/ CASTELLONET, S/N (Valencia)
03/02/2008
17:00

martes, enero 29, 2008

RESULTADOS JORNADA 27 de enero 2008


FI DE LA PRIMERA VOLTA

Efectivament amb la jornada passada tancarem la primera volta de la competició pels equips federats, ja hem parlat diverses vegades del bon paper que estem fent en general, encara que la jornada ha vingut també marcada pel contratemps sofert pel jugador de l’equip junior Abel, afortunadament tot ha sigut un esglai, i esperem prompte vore’l jugar amb la camiseta del Berenguer. En l'aspecte esportiu, la jornada en si no ha sigut tan profitosa com altres vegades, s’han trencat les tres ratxes de victòries del jovens, senior B i junior. Destacar la desfeta dels juniors en Sagunt, on perderen de 26 punts, en un partit molt dur. Encara que rarament parlem dels àrbitres, en este cas l'arbitratge no va ser equitatiu, i va fer que la diferència en el marcador fora massa gran pel vist en el camp. Amb la derrota perdem la tercera posició que tan meritòriament havíem assolit i es trenca la imbatibilitat de casi tres mesos sense perdre. El senior B caigué derrotat en Manises i cau fins al lloc 9 de la taula classificatòria en espera del partit ajornat contra Picanya U-23, de moment mala temporada per al B, amb una plantilla curta i amb absències en molts partits. El Jovens tenia doble partit i partits molt compromesos, el dissabte guanyaren a un incòmode CB Alcora, que estava quart classificat i el diumenge perderen contra el Pràcticas en un partit també dur i dificil, l’equip tingué notables absències i jugadors “tocats” de tota manera el Jovens acaba la primera volta segon en la taula classificatòria i en posició d’ascens a preferent. El senior A en un mal partit guanyà a un CB Xirivella que no ho va posar gens fàcil. Continuem líders i imbatuts, ens seguix l’Escolapias B que es troba a una derrota, i el tercer classificat es troba ja a quatre derrotes.

En els JDGV, el cadet amb bon joc derrotà en el Poli-Arena al EMB L’Alcudia, 75-40, continuem tercers, en espera de la finalització de la primera volta, la pròxima jornada. Els infantils confirmaren el seu lideratge en un pèssim partit en Massanassa 10-24, finalment els alevins ajornaren el seu partit contra el Massanassa.

L’equip de la setmana és el CADET per la seua victòria en el poli-arena contra el EMB L’Alcudia, enguany els cadets són un equip poc assidu a esta secció, pot ser perquè la seua campanya està siguent eclipsada per altres equips del club, per això esta setmana en reconeixement a la seua bona campanya, és l’equip de la setmana. L’equip del mes de gener és el SENIOR A, junt a l’infantil són els únics que romanen amb el seu caseller de derrotes a zero, amb guanyat els tres partits del mes de gener i són ferms candidats a quedar campions i per tant a retornar a segona autonòmica.


ALEVÍ NP2 FASE REGULAR VALENCIA GRUP A
E.E.M. MASSANASSA "ALEVI BLAU" - C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD
-
25/01/2008
19:15

APLAZADO

INFANTIL FASE REGULAR VALENCIA GRUP B
E.E.M. MASSANASSA "ROIG" -10- C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -24-
-
26/01/2008
10:00
El Infantil, muy mal partido ante el flojo Massanassa, a pesar de que ganamos. La ausencia de Ferran condicionó mucho el ataque, y sólo ganamos 10 a 24. Anotaron: Erdogan, 8; Huertas, 5;Javier, 4; Timinskas, 3; Kevin y Frank, 2 cada uno. El liderato del grupo está asegurado pero los equipos que nos pueden tocar en la segunda fase no serán tan fáciles como hasta ahora, y habrá que ponerse las pilas.

CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU -75- E.M.B. LA ALCUDIA -40-
-
26/01/2008
12:00

Partit corresponent a la jornada 10 dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E. Disputat al Poliesportiu de Catarroja.
PARCIALS: 26-6, 12-10, 20-17 i 17-7

CD BERENGUER DALMAU: 75 (3 triples, 27 de 2 i 12/29 en TLL) 18 faltes personals, eliminat nº14 Àlex Monzó.
EMB L’ALCUDIA: 40 (1 triples, 16 de 2 i 5/14 en TLL) 21 faltes personals, eliminats jugadors nº7 D. Ortiz i nº14 D. Carbonell

El Berenguer ha vençut amb claredat al L’Alcudia en un partit on s’han tret les diferències en el primer quart, a pesar que els quatre primers minuts han sigut de tanteig, però un parcial de 19-0 per part del Berenguer ha trencat per complet el partit. Bona defensa en general del Berenguer i Fèlix ha dominat els taulers i hem tret amb facilitat el contraatc que quasi sempre acabava en cistella, 26-6 al final del quart. El segon i tercer quart han sigut més igualats 12-10 i 20-17, per la relaxació en el joc del Berenguer i també perquè L’Alcudia ha reaccionat un poc, en l’últim quart ja en el partit decidit s’han tornat a augmentar les diferències pel Berenguer, fins el 75-40 final.
Pel Berenguer jugaren i anotaren:
nº5 Sergi 3p, 3f, nº6 Santy 22p, 4f, nº7 Hector 2p, 1f, nº8 Frank 3p, 1f, nº9 Sergio 6p, 1f, nº11 Jorge 0p 1f, nº12 Jordi 3p, 2f nº13 Félix 25p, 0f, nº14 Àlex 6p, 5f, nº15 Blas 0p, 0f i nº16 Tiko 5p, 0f.
Incidències: La notícia és que no han hagut incidències destacades, bona temperatura, sense vent. Condicions ideals per jugar al bàsquet.

JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.B. MORVEDRE -84- C.D. BERENGUER DALMAU -58-
-
26/01/2008
16:15


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -76- CONFIAL L´ALCORA B.C -68-
-
26/01/2008
16:30
El partido contra L'Alcora fue de los mas extraños que he visto nunca, parecia ganado en el primer cuarto y casi nos cuesta una derrota. Salimos arrollando, desplegando un buen juego y el rival nefasto cara al aro, anotaron su canasta sobre el min 8, por lo que en el primer cuarto les sacabamos unos 15 pts. El segundo cuarto con un rival herido, empezó con un juego de los de Castellón muy acertado y toda la ventaja se nos esfumaba en un horrible cuarto. El tercero seguia la misma tonica, nosotros sin defender muy bien a sus hombres exteriores y fallones en ataque, lo que daba ventajas de 6pts al rival. En el ultimo cuarto y tras unas buenas defensas y acciones espectaculares del DEBUTANTE Queso, cogimos una ventaja que ya no dejamos hasta el final, aunque el Alcora lo intentó todo, presión, triples, juego rápido...
Partido ganado ante un rival muy peligroso y ante un buen apoyo de la grada.

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -73- C.B. XIRIVELLA "B" -62-

-
26/01/2008
18:30
Victoria Senior A vs Xirivella (73-62): partido gris donde no supimos marcar diferencias desde el principio, tal vez la "sensación de control" sobre el rival, produjo una relajación en todos que pudo ser peligrosa. Detalles muy puntuales de buenos ajustes defensivos, y contraataque rápido. En el debe, la falta de orden en ataque, y los TIROS LIBRES (repasar estadísticas). Partido importante la próxima semana, pido máxima asistencia a entrenes por parte de todos. Amunt!!!!!
El senior A acabó la primera vuelta imbatido, ganando no sin sufrimientos al siempre incómodo Xirivella. El resultado fue 73 a 62.
Parciales: 16-16; 18-15; 24-14 y 14-17. Anotadores: Juan, 17; Gino y Kobe, 13; Coquito, 11; Sparrow, 10; Marcos, 4; Baixens, 3 y Dani, 2. Tan solo un 38'88 % en tiros libres (la media de toda la primera vuelta es de 61'72). Ahora toca recuperar lesionados y afrontar con decision las 13 finales que nos quedan.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.B. MANISES "B" -71- C.D. BERENGUER DALMAU "B"-56-
-
26/01/2008
20:30
Parciales: 15-13, 9-17, 28-9, 19-17
Primera mitad de dominio nuestro (nos fuimos 6 arriba al descanso y atacabamos bien su defensa individual), pero un tercer cuarto desastroso, donde jugamos precipitados en ataque, no defendimos su contraataque (fruto de esa precipitación) y con dos técnicas incluidas, nos alejó de cualquier posibilidad de ganar el partido.
Esperamos que lo de Abel no sea nada y que se recupere rápidamente ¡¡¡ ANIMO !!!


PARTIT AJORNAT


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
PRACTICAS -78- JOVENS BERENGUER DALMAU-67-

-
27/01/2008
16:30
Partido muy intenso jugado de tu a tu, ante el Prácticas, y donde se presenta la candidatura al titulo. No podemos estar contentos, porque hemos perdido de 11 pts un encuentro, en el que teniamos una esperanza de victoria, y con toda seguridad que lo hemos intentado hasta el final, no ha podido ser, pero con ese espiritu de lucha, conseguiremos muchas alegrias. Mas de lo que se ha hecho es imposible, un 10 para Marcus,elias,manu,fideu,sparrow,pachó (lesionado),victoriano y mencion especial para pao ming que ha venido finalmente, pese encontrarse indispuesto, y que ha demostrado que querer es poder. El delegado Perez, como siempre fundamental, gracias por venir a animar en un partido a mala hora.
Primer cuarto 23 a 19
segundo cuarto 20 a 20
tercer cuarto 18 a 14
cuarto cuarto 17 a 14



EQUIP DE LA SETMANA
CADET

EQUIPO DEL MES DE ENERO
SENIOR A

jueves, enero 24, 2008

PARTIDOS JORNADA 27 de enero 2008

FINAL DE LA PRIMERA VOLTA

Sembla l’altre dia quan començarem la nova temporada, allà pel mes de setembre i ja hem arribat a la fi de la primera volta pels equips federats, i quasi a l’equador pels equips dels JDGV, la jornada com sempre es presenta molt interessant amb grans partits en molts casos es juguem moltes de les nostres aspiracions o almenys possibilitats de continuar en la zona alta de la classificació. El senior A acabarà la volta líder de la classificació, i si venç al Xirivella acabarà imbatut, tot un rècord. Els Joves té doble jornada, a causa del partit ajornat del 23 de desembre, justament partits molt decisius perquè són contra equips com l’Alcora i Pràcticas que estan lluitant amb els nostres per les posicions d’ascens. El senior B té un partit complicat en Manises, contra un rival directe que sols està una victòria per dalt dels nostres, però els xics de Jaume estan en ratxa han guanyat tres partits seguits i en un bon moment de joc. Els juniors tenen un partit transcendental en Sagunt contra el Morvedre, està en joc la tercera posició del grup. En els equips de la JDGV, els cadets juguen al Poli-Arena contra l’Alcudia i tenen una bona oportunitat per continuar seguint sumant victòries. Finalment tant infantils, com alevins juguen contra els nostres veïns del Massanassa. Els infantils ja són primers de grup a falta de dos jornades per acabar la fase regular, continuen imbatuts, en espera dels rivals de la fase final. Els alevins, en partit que es jugarà divendres per la vesprada, intentaran continuar la millora de joc experimentada el passat dissabte contra el Silla, encara que el Massanassa es mostrà molt superior en el partit de l’anada, on guanyaren per 12 punts.



ALEVÍ NP2 FASE REGULAR VALENCIA GRUP A
E.E.M. MASSANASSA "ALEVI BLAU" - C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD

Campo: MASSANASSA - POLI.MUNIC.. C/ POLIESPORTIU, S/N (Massanassa)
25/01/2008
19:15


INFANTIL FASE REGULAR VALENCIA GRUP B
E.E.M. MASSANASSA "ROIG" - C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD
Campo: MASSANASSA - POLI.MUNIC.. C/ POLIESPORTIU, S/N (Massanassa)
26/01/2008
10:00


CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU - E.M.B. LA ALCUDIA

Campo: CATARROJA - POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
26/01/2008
12:00


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.B. MORVEDRE - C.D. BERENGUER DALMAU

Campo: SAGUNTO - PABELLÓN RENE MARIGIL. PABELLÓN RENE MARIGIL (Sagunto/Sagunt)
26/01/2008
16:15


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU - CONFIAL L´ALCORA B.C
Campo: CATARROJA - PABELLON LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
26/01/2008
16:30


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" - C.B. XIRIVELLA "B"
Campo: CATARROJA - PABELLON LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
26/01/2008
18:30


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.B. MANISES "B" - C.D. BERENGUER DALMAU "B"

Campo: MANISES - POLI.MUNIC. . SIEMETES 3 (Valencia)
26/01/2008
20:30



PARTIT AJORNAT

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
PRACTICAS - JOVENS BERENGUER DALMAU

Campo: VALENCIA - C.P. PRACTICAS. PLAZA PARQUE MONTEOLIVETE, 1 (Valencia)
27/01/2008
16:30

miércoles, enero 23, 2008

Resultados Jornada 20 de enero 2008


NO ES POT DEMANAR MÉS


De brillant podem qualificar està dotzena jornada, els set equips han complit d’una manera sobrada, tots han estat a una gran altura. Els equips que sobre el paper tenien compromisos difícils han aconseguit grans resultats, sols els alevins han caigut davant el líder Bàsquet Silla, 42-45, però els nostres xiquets van fer un gran partit i a punt estigueren de donar la campanada, tres punts no són pràcticament res i més en minibàsquet. Els altres equips confirmaren les seus bones classificacions l’infantil guanyà amb certa facilitat al CB Benifaió i ja és pràcticament campió del grup a falta de dos jornades, esperem a la segon fase de la competició per a vore on poden arribar. El cadets esborraren de la pista a un molt fluix Bàsquet Cullera, 14-139. Partit de records cap equip del Berenguer havia arribat en competició oficial als 139, i en l’aspecte individual cap jugador havia arribat a les 27 cistelles de 2, i per tant als 54 punts, com ho va fer Santy el diumenge. En els equips federats els juniors venceren amb bastants dificultats al CB Onda 52-47, en un partit que no va ser gens bo. De tota manera sumarem la victòria número 9 que ens fa estar en els llocs capdavanters de la classificació. El senior B, en el seu debut en La Florida, amb dificultats vencé a un Maristas B, molt jove, per 73-59, els del B ja porten tres victòries consecutives i van escalant poc a poc posicions en ela classificació. El Jóvens en un gran partit per part de tot l’equip guanyà en casa del Ntra Sra del Socorro de Benetusser, un dels equips més forts del grup, malgrat les absències de quasi la meitat de l’equip, encara que cal destacar el reforç de Huertas i dels Juniors. El Jovens podria ser líder, amb sols dos derrotes a falta del partit ajornat contra Prácticas que es jugará el proper diumenge. Finalment el senior A, continua la seua marxa triomfal, i va aconseguir la seua 12 victòria en esta lliga, contundentment per 55-75 en la sempre difícil canxa del Quartell.

Triar l’equip de la setmana, esta jornada és molt complicat, ja que molts equips han ratllat a una altura excel·lent, però degut a les circumstàncies que havien envoltat el partit i al partidàs que feren els nostres s’inclinem esta jornada pel JOVENS.



INFANTIL NP2 GRUPB
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -57- C.B.M. BENIFAIO -41-
-
19/01/2008
10:00
Gran victoria del infantil contra el Benifaio que en su casa nos planto cara y en casa con grandes ausencias como las de Manu, Guillem, Huertas, etc. Ahora a por el siguiente partido chicos¡¡¡¡


ALEVÍ NP2 GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -42- E.M.E. BASQUET SILLA -45-
-
19/01/2008
11:00


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -73- C.B. MARISTAS VALENCIA B-59-

-
19/01/2008
16:30
Parciales: 15-11, 12-19, 20-7 y 26-22
Primer partido de la temporada en Florida ante un rival muy joven y luchador. Tras una primera mitad igualada en el que el rival llegó al descanso con ventaja 27-30, el tercer cuarto nos sirvió esta vez para recuperar el mando en el marcador y entrar en el último cuarto con 10 ptos de ventaja. Repetimos errores y en poco mas de 3 minutos el marcador se aprieta hasta el 50-47 a falta de 6 minutos. Otra vez teniamos que sufrir, pero un parcial salvador de 11-2 (con 8 puntos de Jesus... impresionante) nos devuelve la ventaja que ya sería definitiva. En los últimos 4 minutos solo anotamos de tiro libre ante las constantes faltas del rival, eso si con un gran porcentaje 12/18 (frente al 20/40 de todo el partido).




JUNIOR PREFERENT GRUP A

C.D. BERENGUER DALMAU -52- THERMOCONTROL-ONDA -47-
-
19/01/2008
18:30
Partido que se nos complicó un poco al final, debido a nuestro mal juego en el último cuarto. Estuvimos desde la mitad del primer cuarto por delante en el marcador pero sin despegarnos, al final pasamos apuros por el fallo en los tiros libres, pero coneguimos la victoria a pesar de nuestro mal juego.

Parciales: 13-10, 14-12, 13-10 y 12-15

Anotaron según planilla: Cristian 6p, Juanma 4p, Sergio 0p, Abel 8p, Victor 13p, Sento 15p, Santy 2p, José 1p, José F. 3p

Conseguimos la novena victoria, con lo que igualamos nuestra marca de la temporada 04-05 nuestra última en preferent a falta de dos jornadas para terminar la primera vuelta.


SENIOR PREFERENT GRUP A
PROFILTEK-QUARTELL-PTO. SAGUNTO -55- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -75-
-
19/01/2008
19:30
Partido Quartell vs Senior A Berenguer: victoria 55-75. Lo que se podia presumir un partido facil, no lo fue tanto a pesar del resultado, pues encontramos un rival que supo aprovechar sus bazas: juego interior muy fuerte con su nº5, y contraataque. Fue necesario plantear una zona para proteger nuestro rebote, incluyendo una presión que llegó a ser brillante sobre sus lineas de pase (3 ataques SIN poder lanzar). Gran implicación por parte de todos, y sensación de EQUIPO. Muy buena aportación de Elías. Ánimo!!!!!!!!!!!


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
C.D. NTRA.SRA.DEL SOCORRO -57- JOVENS BERENGUER DALMAU -70-
-
19/01/2008
20:00
Acudiamos al partido con " el agua al cuello " con un solo pivot y ante posiblemente el mejor juego interior de la liga, por lo que tuvimos que recurrir a un factor DE MOTIVACION extraordinario, a falta de jugadores basicos en nuestro juego, los que estuvieron lo hicieron a un nivel mental muy alto, muy comprometidos con el equipo y dejandose la piel en defensa.El partido fue muy igualado durante todo el mismo, con mínimas ventajas para los dos equipos. El socorro planteó un partido muy agresivo, con defensa presionante durante todo el encuentro, que nos dificultó muchísimo el ataque, pero en la previa ya hablamos que seria clave imprimir un juego rápido y atrevido, que cuando lo hicimos nos servia para mandar en el marcador.El esfuerzo de todos nuestros jugadores fue clave para conseguir la victoria, que se cuajó gracias a una defensa muy seria durante todo el partido.


CADET NP1 GRUP E
BASQUET CULLERA -14- C.D. BERENGUER DALMAU -139-

-
20/01/2008
10:00
Partit corresponent a la novena jornada de lliga cadet del JDGV, Nivell Promoció 1 Grup E, jugat al pavelló Municipal de Cullera.

BÀSQUET CULLERA: 14 (0 triples, 5 de 2, 4/18 TLL) 25 faltes personals, eliminats jugadors nº6 G. Navarro, nº12 S. Lukosiunas i nº13 A. Stoke.

CD BERENGUER DALMAU 139 (1 triples, 65 de 2, 6/29 TLL) 20 faltes personals, eliminat nº8 Frank Rodríguez

PARCIALS: 3-29, 6-40, 3-35 i 2-35

Quan es guanya de 125 punts poc es pot dir, desgràciadament l’equip contrari tenia un nivell molt baix, malgrat tot, no hem fet un gran partit, i la prova està en el lamentable percentatge ,una vegada més, en els tirs lliures 6 de 29. Tampoc hem estat encertats en els triples, sols n'hem fet un en tot el partit. Així i tot Félix ha dominat a plaer i amb contundència el rebot, el que ha propiciat contratacs fàcils per a Santy i en atac dobles opcions. Primer quart ha acabat 3-29 i el partit ja sentenciat. Segon quart més escandalós encara 6-40. per arribar al descans amb 9-69. En la represa mateixa tònica i parcials pràcticament iguals 3-35 i 2-35. Per acabar amb 14-139.
En partit ha sigut pràcticament un entrenament on, hem provat defenses pressionants, jugades d’atac, contratacs i tots els jugadors han tingut els seus minuts.

Jugaren: Sergi 8p 1f, Santy 54p, 1f, Hector 2p, 4f, Frank 11p, 5f, Sergio 19p, 2f, Jordi 2p, 1f Félix 39p, 1f Àlex 2p, 2f, Blas 0p, 3f.

Incidències: No vingueren Jorge i Tiko per diversos motius. Presència de l’afició a pesar de l’hora i el desplaçament, i en el magnífic pavelló de Cullera s’han deixat notar. També cal fer constància que en el partit, s’han superat alguns records del club o almenys coneguts, el d’anotació en un partit per un equip, 139 punts, anteriorment estava en poder del junior 04-05 amb 122 punts, el de cistelles de 2 amb 65 i el de màxim anotador d’un jugador Santy hui ha fet 54 punts superant a Sento que en va fer 46 fa dos temporades, també Santy ha superat el de cistelles de dos amb 27. Félix també ha superat el seu tope arribant als 39 punts.




EQUIP DE LA SETMANA

JOVENS

jueves, enero 17, 2008

PARTIDOS JORNADA 20 de enero 2008

JUGUEM EN SIS CAMPS DIFERENTS

La jornada es presenta molt variada, amb partits en teoria difícils i també partits en teoria fàcils. Es dona la circumstància que juguem en sis camps diferents, ja sabem que som un club atípic, amb tres canxes de joc (Paluzié, Poli-arena i La Florida) per a set equips. Els equips que juguen a casa, els alevins juguen contra el líder el Bàsquet Silla, en Paluzié, l’equip no està en la seua millor forma per la qual cosa el partit sembla més que difícil. Els infantils també tenen el compromís contra el Benifaió, esta vegada en el Poli-Arena l’equip més fort que es poden trobar en la lligueta prèvia, una victòria encara que siga per la mínima ens donaria pràcticament ja el primer lloc del grup i per tant la classificació per a la segon ronda. Per la vesprada el senior B en el seu debut en La Florida s’enfronten al Maristes B que també es troba en la part baixa de la classificació, els nostres van remuntant poc a poc i acaben de guanyar dos partits seguits, i tenen la moral molt elevada. Els júniors juguen també en este cas en el Poli-arena contra el Onda també equip irregular però els nostres es troben intractables en casa, si s’aconsegueix la victòria igualarien ja la marca de victòries del júnior en preferent de l’equip de fa dos temporades, en la primera volta i això que encara els resten dos partits per acabar la primera volta, molt meritòria està següent la campanya del júnior en una categoria com la preferent.

El sènior A es desplaça a Quartell amb les baixes dels jugadors exteriors Sergio i Jorge, el Quartell es un equip fort en sa casa i no ens ho va a posar gens fàcil, però els xics de Lucas estan en ratxa i va ser molt important acabar imbatuts la primera volta. Els Jovens també amb baixes pels reforços de l’A juguen contra el Socorro, partit difícil per la igualtat que hi ha en el grup, de tota manera els Jovens també estan completant una gran campanya i encara queda molta lliga. Finalment el Cadet en un horari inusual per a la categoria, diumenge a les 10h, juguen contra el Bàsquet Cullera que es cuer, els de JJ intentaran resarcir-se de la derrota del passat dissabte contra el CB Genovés.


INFANTIL NP2 GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - C.B.M. BENIFAIO

Campo: CATARROJA - POLI.MUNIC.. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
19/01/2008
10:00


ALEVÍ NP2 GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - E.M.E. BASQUET SILLA
Campo: CATARROJA - C.P. ESTEBAN PALUZIÉ. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
19/01/2008
11:00


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - C.B. MARISTAS VALENCIA B
Campo: CATARROJA - PABELLÓN LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
19/01/2008
16:30


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU - THERMOCONTROL-ONDA
Campo: CATARROJA - POLI.MUNIC.. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
19/01/2008
18:30


SENIOR PREFERENT GRUP A
PROFILTEK-QUARTELL-PTO. SAGUNTO - C.D. BERENGUER DALMAU "A"

Campo: QUARTELL - PAVELLO MUNICIPAL. C/ L'ARAP, S/N (Quartell)
19/01/2008
19:30


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
C.D. NTRA.SRA.DEL SOCORRO - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: BENETUSSER - COLEGIO NTRA. SRA. SOCORRO. VICENTE NAVARRO SOLER, 23 (Benetússer)
19/01/2008
20:00


CADET NP1 GRUP E
BASQUET CULLERA - C.D. BERENGUER DALMAU
Campo: CULLERA - PABELLO COBERT. C/ RUSSAFA, S/N (Cullera)
20/01/2008
10:00

RESULTADOS JORNADA 13 de enero 2008

EN LA PRIMERA JORNADA DEL 2008 SOLS FALLAREN ELS CADETS

La jornada es presentava amb seriosos dubtes pels rendiments dels nostres equips, en general a penes s’havia entrenat, entre absències, lesions i l’oratge (pluja i fred) el que ha portat a la falta de forma de molts dels nostres jugadors. Afortunadament el balanç de la jornada és molt positiu ja que hem aconseguit sis victòries per una sola derrota, i hem pogut salvar una jornada molt complicada.
El senior A guanyà bastant còmodament al tercer classificat el Espacios Habitables d’Altura, per 74-60. El nostre primer equip continua amb pas ferm en la categoria preferent, i es un poc més líder. El Jovens guanyà amb molt de patiment amb Bàsquet Silla, (59-58) per un punt i amb una cistella miraculosa d’Andreu a falta de dos segons pel final, l’equip mostrà moltes carències, mal joc i una alarmant baixa forma d’alguns dels seus components, de tota manera continuem amb sols dos derrotes en espera dels compromisos importats del mes de gener (Socorro, Prácticas i Alcora) que aclariran bastant les aspiracions de l’equip.
El senior B per fi aconseguí una meritòria victòria davant el Dominicos per 49-60, els Juniors com era d’esperar passaren per damunt de l’últim classicat el CB Alcora, amb un resultat de 47-111 que ho diu tot. Els cadets varen ser els únics que perderen, contra el CB Genovés que va ser molt superior als nostres que no tingueren els seu dia, 49-66 va ser el resultat que ens allunya dels llocs de promoció. Els infantils guanyaren amb solvència al Picassent 8-50 i continuen imbatuts i finalment els alevins evitaren l’últim lloc de la classificació al guanyar a EMD de Benetússer 10-35.

El equip de setmana és el SENIOR B, la seua victòria contra el AD Dominicos, posa fi a la ratxa de quatre derrotes consecutives i més de dos mesos sense guanyar, i això que es va produir sense el reforç dels juniors.



INFANTIL NP2 GRUP B
PICASSENT -8- C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -50-
-
12/01/2008
11:00
Gran victoria del infantil contra el Picasent aunque el segundo cuarto muy flojo¡¡¡
8-50 (2-14,2-4,0-22,4-10)


ALEVÍ NP2 GRUP A
EE.DD.MM. BENETUSSER -10- C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -35-
-
12/01/2008
11:15



CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU -49- C.B. GENOVES -66-
-
12/01/2008
12:00

Partit corresponent a la huitena jornada dels Jocs Esportius de la Genralitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E.

PARCIALS: 13-17, 13-22, 8-11, 15-16

CD BERENGUER DALMAU: 49 (1 triples, 20 de 2 i 6/27 en TLL) 17 faltes personals, eliminat nº12 Jordi Alfonso.

CB GENOVÉS: 50 (2 triples, 27 de 2 i 6/26 en TLL) 23 faltes personals, eliminats jugadors nº11 A. Soler i nº14 C.Marzal.

El Genovés ha guanyat en el Poli-Arena amb bastant facilitat, perquè ha sigut superior en tots els aspectes, el Berenguer no ha estat encertat tant en defensa, com en atac. El partit ha començat de manera desastrosa, al eixir molt relaxats en defensa 0-9 en el primer minut de joc, degudes a les moltes pèrdues de baló que sempre acabaven en cistella, en resum al minut 4, l’acta reflexava un escandalós 0-15 de parcial. Després hem reaccionat i hem tingut moments de bon joc, arribant-se al final del quart amb 13-17, malgrat haver fallat 6 tirs lliures. A l’inici del segon quart ha continuat la igualtat però després un parcial de 0-12 ha tornat a fer que el Genovés se’n anara en el marcador amb una diferència que ja seria insalvable en la segona part, 26-39 al descans. La segona part ha sigut més igualada però amb un lleuger domini dels de Genovés arribant-se al final amb el marcador de 49-66.
En resum no hem jugat bé, hem estat nerviosos, hem fallat gran quantitat de tirs lliures, tampoc ha funcionat el contratac, el nostre joc interior que tantes vegades ens ha salvat tampoc ha valgut esta vegada. I en defensa hem permés contratacs fàcils del contrari. Possiblement no hem afrontat el partit amb la mentalitat suficient. Ara cal continuar entrenant dur per poder corregir els errors.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
nº5 Sergi 8p, 2f, nº6 Santy 16p, 2f, nº7 Hector 2p, 1f, nº8 Frank 0p, 3f, nº9 Sergio 7p, 0f, nº11 Jorge 0p, 0f nº12 Jordi 0p, 3f nº13 Félix 11p, 4f, nº14 Àlex 2p, 2f, nº15 Blas 0p, 0f nº16 Tiko 3p, 0f .

Incidències: Matí amb temperatura prou baixa uns 12ºC i el partit es disputà amb un lleuger vent que feia que la sensació tèrmica fóra més baixa, però lluí el Sol. Com sempre bon ambient i nodrida presència de pares del equip visitant.



SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -59- BASQUET SILLA 'A' -58-
-
12/01/2008
16:30
Partido post-turrones que deja claro que no estamos en nuestro mejor momento, por lesionados, tocados y sobre todo falta de entrenes.
Desde el principio se notaba que iba a ser un rival muy incomodo, el Silla sabe a lo que juega y lo hace bien, así que siempre estuvo por delante en el marcador y nosostros a remolque todo el partido. Sin tiro exterior y los pivots bien defendidos, teniamos muchos problemas para anotar, y solo en ciertos momentos pudimos jugar bien.
El desenlace fue a cara o cruz ,con unos últimos 3 minutos llenos de emocion, que por suerte se resolvieron a nuestro favor, consiguiendo una victoria muy importante para mantenernos arriba.
Agradecer a los juniors Victor y Sento, su ayuda.
NECESITAMOS ENTRENAR MAS Y MEJOR


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -74- ESPACIOS HABITABLES ALTURA MONCOFA-60-
-
12/01/2008
18:30
Senior A vs Altura: victoria 74-60. Partido muy trabado frente a un gran rival. Empezamos el partido con defensa individual, y nos encontramos con un jugador número 17 que nos rompía en el 1x1; pasamos a defensa zonal que nos permitió controlar este desequilibrio, realizando un buen primer cuarto. Iniciamos el segundo cuarto con una clara falta de concentración, que ayudó al Altura a meterse de lleno en el partido. Tuvimos fases en las que supimos aprovechar el control del rebote defensivo para matar al rival con el contraataque; despertarón sus tiradores para nuevamente apretar el marcador (gran acierto en el triple). Gracias a un parcial de 7-0 recuperamos la ventaja de 11 puntos, controlando su tiro exterior con una defensa 3-2.
Lamentar la lesión de Sergio, esperando tenga una pronta recuperación.
A pesar de las ausencias de Baixauli y Salva (recuperándose de la lesión), no justifican la sensación de indolencia, de debilidad mental en momentos clave, y seguro que el "vivir de rentas pasadas" nos pasará factura.
Esta semana debido al curso de entrenador no podré acudir martes, miercoles y jueves; propongo entrenar lunes y viernes, y dejar el jueves como entrene voluntario (tiro).
Confirmarme si os es posible asistir.


JUNIOR PREFERENT GRUP A
L`ALCORA B.C -47- C.D. BERENGUER DALMAU-111-

-
13/01/2008
16:30
PARCIALES: 9-14, 11-26, 8-37 y 19-32Anotaron según planilla: Oliveira 11, Albal 8, Abel 8, Victor 21, Sento 18, Santy 20, José 12 y Novisky 10


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. DOMINICOS -49- C.D. BERENGUER DALMAU "B"-60-
-
13/01/2008
17:00
Parciales: 6-10, 18-16, 10-15 y 14-19Partido mucho más igualado de lo que indica el marcador. A falta de 4 minutos para el final el resultado era 48-50 a nuestro favor.
Se ha notado el mes de inactividad y hay que hacer un esfuerzo para ir entrenar y recuperar forma física.


EQUIP DE LA SETMANA
SENIOR B

miércoles, enero 09, 2008

PARTIDOS JORNADA 13 de enero 2008

LA PRIMERA JORNADA DEL 2008

Efectivament tornem a la competició després de les vacances de Nadal. Els entrenaments a causa del mal temps, el fred i la pluja, no han sigut molt nombrosos en les vacances, els equips que han entrenat, perquè tant alevins, infantils i juniors han tingut vacances completes. Per la qual cosa el rendiment dels nostres equips va ser una vertadera incògnita.
Pels equips federats ja sols queden tres jornades per acabar la primera volta, que ens donarà la mida de les aspiracions dels nostres equips. En la jornada tenim de tot, però més be partits complicats per a molts dels nostres. El senior A té una bona prova de foc davant el CB Altura, tercer classificat i rival directe en la classificació, els Jovens juguen contra els nostres veïns i amics del Bàsquet Silla, que esta temporada estan jugant molts bons partits i estan també en la part alta de la classificació. El senior B després de més d’un mes sense jugar, a causa dels ajornaments, jugarà diumenge per la vesprada contra el CD Dominicos, el seu rendiment és una incògnita a causa de la inactivitat i perquè tampoc podrà contar amb el reforç dels jugadors de l’equip junior. El juniors juguen en L’Alcora, un desplaçament llarg i en diumenge, vorem com els s’ha sentat les vacances nadalenques, on NO han entrenat res.
Els equips dels JDGV retornen també a la competició: els alevins i els infantils es desplacen a Benetússer i Picassent respectivament són desplaçament curts i contra rivals relativament assequibles. Els cadets juguen en el Poli-Arena contra el CB Genovés, un rival fortíssim que actualment està empatat amb els nostres en la taula classificatòria. Genovés és un exemple d’un poble xicotet on s’està treballant excel·lentment amb el recolzament de pràcticament tot el poble i on el treball està ja donant els seus fruits, ja que compten amb magnífics equips en totes les categories de base.
Finalment hem inclòs els partits ajornats en el seu dia per la pluja i que es jugaran la pròxima setmana, començaran els alevins el dilluns 14 en Paluzié, contra el líder de la categoria La Llum, continuaran els infantils el dimarts 15 contra el CB Almussafes, a les 19h en el POLI i finalment el dimecres 16, a les 20’20h es reemprendrà en Massamagrell, el partit TECTON HÁBITAT MASSAMAGRELL ALTERNATIVA - C.D. BERENGUER DALMAU "B" que dominàvem els nostres per 10-22 en el minut 5 del segon quart.


INFANTIL NP2 GRUP B
PICASSENT - C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD
Campo: PICASSENT - POLI.MUNIC.. AVDA. BLASCO IBAÑEZ, S/N (Picassent)
12/01/2008
11:00



ALEVÍ NP2 GRUP A
EE.DD.MM. BENETUSSER - C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD
Campo: BENETUSSER - C.P.CRISTOBAL COLON. CAMINO L'ORBA, 18 (Benetússer)
12/01/2008
11:15



CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU - C.B. GENOVES

Campo: CATARROJA - POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
12/01/2008
12:00



SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU - BASQUET SILLA 'A'
Campo: CATARROJA - PABELLON LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
12/01/2008
16:30



SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" - ESPACIOS HABITABLES ALTURA MONCOFA

Campo: CATARROJA - PABELLON LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
12/01/2008
18:30



JUNIOR PREFERENT GRUP A
L`ALCORA B.C - C.D. BERENGUER DALMAU
Campo: ALCORA - PAB. MUNICIPAL ALCORA. C/ONDA S/N (Alcora)
13/01/2008
16:30



SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. DOMINICOS - C.D. BERENGUER DALMAU "B"
Campo: VALENCIA - POLIDEPORTIVO NAZARET. C/ FERNANDO MORRAIS DE LA HORRA, S/N (Valencia)
13/01/2008
17:00



ALEVÍ NP2 GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - LA LLUM BASQUET CLUB
Campo: CATARROJA - POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
14/01/2008
18:00



INFANTIL NP2 GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - C.B. ALMUSSAFES
Campo: CATARROJA - C.P. ESTEBAN PALUZIÉ. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
15/01/2008
19:00



SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
TECTON HÁBITAT MASSAMAGRELL ALTERNATIVA - C.D. BERENGUER DALMAU "B"
Campo: Massamagrell - INST.DEPORTIVAS MUNICIPALES. CAMI MOLIDE BAIX, S/N (Massamagrell)
16/01/2008
20:20