jueves, octubre 30, 2008

PARTIDOS JORNADA 2 de noviembre 2008

PRIMER DESPLAÇAMENT A TERRES CASTELLONENQUES

La jornada es curta a causa dels descans dels equips del JDGV i del senior B, sols jugaran tres equips dels club, i els tres a domicili. Començaran els júniors davant el CB Sedaví, bona oportunitat per aconseguir una nova victòria, davant el cuer del grup. El Jovens juga en partit matinal davant l’Alternativa Bàsquet Torrent en un horari un poc atípic i que tradicionalment ha vingut sempre molt malament al Jovens. Finalment el sènior A té el primer desplaçament a terres castellonenques, i tots sabem com de complicades són les canxes de les Terres del Nord de la Comunitat Valenciana, en este cas ens toca el Benicàssim A.B. esperem que els nostres seguisquen amb el bon jóc i que servisca per a consolidar-se en la nova categoria.


JUNIOR PREFERENT GRUP B
GISO-SEDAVI - C.D. BERENGUER DALMAU

Campo: SEDAVI - PABELLON MUNICIPAL. C/ ENRIQUE BAIXAULI CHORNET, S/N (Sedaví)
01/11/2008
16:30

SENIOR PREFERENT GRUP A
ALTERNATIVA BASKET TORRENT - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: TORRENT - PABELLON EL VEDAT. C/ EL SOL, 1 (Torrent)
02/11/2008
10:00

SENIOR AUTONÒMIC GRUP A
BENICASSIM A.B. - C.D. BERENGUER DALMAU "A"

Campo: Benicasim - PAB MUNICIPAL. C/TORRE SAN VICENTE S/N (Benicasim/Benicàssim)
02/11/2008
12:00

RESULTADOS JORNADA 26 de Octubre 2008

SENIOR A i JOVENS RECURRÍREN A L’ÈPICA i ELS CADETS NO TINGUÈREN BON DEBUT

No podem dir que els joc desplegat pels nostres equips haja sigut d’allò més bo, en general hem jugat prou malament, i hem passat massa dificultats en partits que de normal s’haurien d’haver resolt amb més claredat. Senior A i Jovens tingueren que esforçar-se moltíssim per aconseguir remuntar partits que pràcticament tenien perduts al començament de l’últim quart. El Senior A en Meliana tingué que neutralitzar 16 punts de desavantatge i Jovens deu davant el Morvedre “B”. No tingué la mateixa sort el senior B, que malgrat remuntar també el partit en l’últim quart, derrotat pel CD Dominicos. Els juniors van vèncer als vells coneguts del NB Torrent i en este cas els que remuntaren varen ser els torrentins, però al final no va ser suficient i els nostres s’emportaren la segona victòria de la lliga. Per la seua part els cadets caigueren àmpliament davant el CB Aldaia, en el seu debut en la categoria. Els d’Aldaia passaren per damunt dels nostres jugadors que acusaren massa la seua falta de rodatge i la seua inexperiència. Finalment els infantils tingueren que ajornar el seu partit a causa del mal estat de la pista del poliesportiu amb molta humitat per les pluges.

L’Equip de la setmana és el JOVENS, no van jugar bé, però en l’últim quart amb les ganes de guanyar, amb la sort de cara amb els triples i la màgia del POLIARENA varen fer que la victòria es quedara a casa, són l’únic equip del Berenguer dels que han entrat en competició que continua imbatut, per això són l’equip de la setmana.


INFANTIL NP1 GRUP D
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - MISLATA BASQUET CLUB 'A'
-
25/10/2008
10:30

PARTIT AJORNAT PER L'ESTAT DE LA PISTA

CADET NP1 GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU -44- EQUIPO MIXTO ALDAIA -79-

-
25/10/2008
12:30


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU -65- N.B. TORRENT -61-
-
25/10/2008
16:30


SENIOR PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -65- C.B. MORVEDRE "B" -60-
-
25/10/2008
18:30


AUTONÓMICA GRUP A
EIFFAGE INFRAESTRUCTURAS MELIANA "A" -75- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -81-

-
25/10/2008
19:30

Cronica al periòdic digital La Ciutat de Catarroja Aquí

Victoria CDBD Senior A vs Meliana 75-81. Durante los dos primeros cuartos pudimos ver que si a un equipo NO inspirado, añadimos falta de concentración + espiritu de sacrificio, nos convertimos en un ¿equipo? ramplón, siendo un juguete en manos del rival... en el tercer cuarto y especialmente en el último, esa misma falta de acierto, fue suplida con creces: GANAS, TRABAJO, SACRIFICIO, MENTALIDAD GANADORA.... esta actitud debe acompañarnos SIEMPRE, del primer al último cuarto, en cada entrene... hasta el momento NO hemos hecho nada, y solo el trabajo y la constancia nos pueden ayudar a seguir aprendiendo.

Ánimo a todos, y a seguir peleando.

SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -51- C.D. DOMINICOS -59-

-
26/10/2008
16:30

Parciales: 10-19, 12-15, 14-12, 15-13

Repetimos errores de nuestro primer partido: mal inicio en el primer cuarto, falta de paciencia en ataque y floja defensa. En ataque desacertados y muy mal de nuevo en los tiros libres.
Aun así en el último cuarto tuvimos opciones 46-49 (a falta de tres minutos) y 49-53 al entrar en el último minuto.
Hay que mejorar muchos aspectos e intentar ir a entrenar.

EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS

lunes, octubre 27, 2008

NUEVOS EQUIPAJES SENIOR B y JOVENS

Ya en la próxima jornada, nuestros tres equipos seniors lucirán la misma equipación, LUANVI modelo OREGON, en color AMARILLO con ribete negro. La publicidad del patrocinador histórico de nuestro club: BAIXENS.

Los cambios ya están mandados a Federación.

Agradecer sinceramente a la empresa ESTABLECIMIENTOS BAIXENS y sobre todo a José Luis Baixauli, el esfuerzo de equipar a los tres equipos seniors del C.D. Berenguer Dalmau.

Queda pendiente una foto conjunta de los tres equipos seniors con la nueva equipación.

Como curiosidad comentar que esta temporada se cumplen 10 años desde el estreno del primer equipaje amarillo del Berenguer Dalmau. Equipo Senior temporada 1998-1999.




viernes, octubre 24, 2008

PARTIDOS JORNADA 26 de octubre 2008

DEBUT DELS CADETS I ELS INFANTILS

La jornada ve marcada pel debut dels infantils i dels cadets, en la seua competició de NP1, dos nous equips que es posen en marxa, així sols queda ja els alevins en debutar en la competició lliguera. Després de l’exitosa jornada passada els equips federats afronten la jornada amb cert optimisme. Sols el senior A es desplaça a jugar contra el Meliana, els altres cinc equips juguen a Catarroja, Jovens contra un sempre perillós Morvedre B, el senior B front al Dominicos en partit que es jugarà diumenge per la vesprada, els juniors reeditaran la passada final del trofeu Federació davant del NB Torrent, i com a novetat es posen en marxa ja els equips dels JDGV, els cadets i els infantils, el dissabte tindrem una bona matinal la pista del Poliesportiu de Catarroja, primer els infantils s’enfrontaran al Mislata Bàsquet i a continuació els cadets contra el Aldaia.


INFANTIL NP1 GRUP D
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - MISLATA BASQUET CLUB 'A'

Campo: CATARROJA - POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
25/10/2008
10:30


CADET NP1 GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU - EQUIPO MIXTO ALDAIA

Campo: CATARROJA - POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
25/10/2008
12:30


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU - N.B. TORRENT
Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO CATARROJA. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
25/10/2008
16:30


SENIOR PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU - C.B. MORVEDRE "B"
Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
25/10/2008
18:30


AUTONÓMICA GRUP A
EIFFAGE INFRAESTRUCTURAS MELIANA "A" - C.D. BERENGUER DALMAU "A"

Campo: VALENCIA - PABELLON MARNI. C/ SAN VICENTE DE PAUL, S/N (Valencia)
25/10/2008
19:30

SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - C.D. DOMINICOS

Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
26/10/2008
16:30

miércoles, octubre 22, 2008

PRIMER ENTRENAMIENTO EN EL NUEVO PABELLÓN CUBIERTO


Si hace unos días estabamos de enhorabuena con la inauguración del Pabellón Polideportivo Cubierto de Catarroja y al mismo tiempo teniamos la incertidumbre de conocer cuando podríamos empezar a entrenar y disputar nuestros partidos en la nueva instalación, este Lunes día 20 de octubre de 2008, pudimos celebrar nuestro primer entrenamiento en el Pabellón.

A falta todavia de concretar la distribución de los horarios de entrenamiento entre los 7 equipos de nuestro Club (Alevín, Infantil, Cadete, Junior, Senior B, Jovens y Senior A), los horarios que nos ha concedido el Ayuntamiento son:

HORAS DE ENTRENAMIENTO:
LUNES, MIERCOLES Y VIERNES de 19 a 21h (Horario de 18 a 19h a compartir con las EE.DD.MM)

HORARIO DE PARTIDOS:
SABADOS de 16:30 a 20:30h

Aqui os dejamos algunas fotos de este hecho HISTÓRICO


Y un video



Ver tambien noticias en este blog
INAUGURACIÓ PAVELLÓ POLIESPORTIU

PARTIDO INAUGURACIÓN PABELLON DE CATARROJA

RESULTADOS JORNADA 19 de octubre 2008


MILLOR IMPOSSIBLE

Així podem catalogar l’actuació dels equips del Berenguer els quatre aconseguiren la victòria, cosa molt meritòria, amb quatre partits diferents però de gran nivell els quatre dins de les nostres possibilitats, el senior A, va vèncer al Bàsquet Beniparrell en el derbi, el resultat 93-75, la primera victòria en esta lliga autonòmica, l’equip continua amb un nivell elevat, ara ens esperen tres eixides consecutives que donaran ja fins on pot arribar l’equip. El Jovens també va aconseguir una treballada victòria front el sempre incòmode Bàsquet Silla, jovens ha guanyat els seus dos partits, de moment van primers en la clasificació, encara que açò no ha fet més que començar. L'equip està jugant a un bon nivell malgrat les absències. El senior B es va resarcir de la derrota de la primera jornada i va guanyar contundentment als Vikingos de Torrent, 50-77 va ser el resultat. Finalment el junior amb un final propi dels millors partits de l’ACB o l'NBA, guanyà d’una forma èpica front al Don Bosco B per 76-77.

L’equip de la setmana, encara que s’ho mereixen els quatre equips és el SENIOR A, pel triple valor de la seua victòria, per ser la primera oficial en esta temporada, per ser precísament contra l’equip veí en el derbi de rivalitat comarcal i contra uns dels rivals que a priori van a estar en el nostre nivell.



AUTONOMICA GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -93- C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL -75-

-
18/10/2008
16:30

CDBD Senior A vs Beniparrell: 93-75. Justa victoria en un partido que supimos dominar desde la defensa. Un primer cuarto muy irregular de los dos equipos (15-15), dio paso a un segundo cuarto donde empezamos a marcar diferencias; las defensas zonales de ajuste 2-1-2 y 3-2, nos permitieron controlar mejor el rebote, y correr el contraataque. El tercer cuarto vino marcado por una injustificada relajación en defensa, que supieron aprovechar especialmente sus exteriores, para igualar el encuentro. El último cuarto fueron diez minutos de intensidad, concentración, "hambre", por parte del EQUIPO que supo rematar el trabajo de todo el encuentro.
Agradecer la colaboración de todos los jugadores que nos reforzaron.

La crónica del partido en el periodico La Ciutat de Catarroja

y aquí unas fotos del partido. Videos disponibles en el canal de youtube





SEGONA ZONAL GRUP B
GENTVIKINGA BASKET -50- C.D. BERENGUER DALMAU "B" -77-

-
19/10/2008
10:00

Parciales: 14-19, 12-16, 11-23, 13-19

Buen partido de todo el equipo, con una notable mejoria en defensa y más finos en ataque. Aun así hay que mejorar en defensa individual, tiros libres y las pérdidas.
Agradecer su presencia especialmente a David Lucas (con lo que pudimos paliar la ausencia de Nano) y a Sergio Navarro (junior)


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.B. DON BOSCO VALENCIA "B" -76- C.D. BERENGUER DALMAU-77-
-
19/10/2008
12:00


SENIOR PREFERENT GRUP A
BASQUET SILLA "A" -73- JOVENS BERENGUER DALMAU -81-
-
19/10/2008
17:30



EQUIP DE LA SETMANA
SENIOR A

jueves, octubre 16, 2008

PARTIDOS JORNADA 19 de octubre 2008

EL DERBY D’AUTONÒMICA C.D. BERENGUER DALMAU "A" - C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL

Després del parèntesi del pont i la festa de la inauguració del nou Pavelló Municipal, reprenem la competició lliguera, amb un duel que feia molts anys que no es produïa en lliga concretament des de la temporada 2001-02, aleshores quan els dos equips militaven en primera zonal. Ni més ni menys que un C.D. BERENGUER DALMAU "A" – BÀSQUET BENIPARRELL, els dos equips s’han enfrontat en nombrosos amistosos i en la lligueta prèvia del Trofeu Federació, en la temporada 05-06, per fi després de sis temporades El Pavelló de La Florida es posarà de gala per rebre un partit que “a priori” es presenta molt interessant.
Els dos clubs han crescut bastant des d’aleshores, encara que els de Beniparrell s’hagen tingut que vincular amb el CB Alcàsser i a la veïna població d’Albal per a poder jugar en la nova autonòmica. La cita és el dissabte 18 a les 16,30h en el debut del sènior “A” com a local.

Dels altres partits direm que es juguen tots diumenge, el sènior B obrirà el foc, a les 10h en Torrent davant el Gentvikinga, els júniors en partit matinal també visiten la sempre difícil canxa del CB Don Bosco “B”, partit a les 12h i que posarà a prova a l’equip júnior després de la derrota en la primera jornada davant el CD Calasanz. Finalment tancarà la jornada el Jovens en Silla, en partit vespertí, a les 17,30h el Jovens començà molt bé la lliga i s’espera fer un bon partit en el pavelló on l’any passat s’aconseguí l’ascens a preferent.



AUTONOMICA GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" - C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL
Campo: CATARROJA - PABELLON LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
18/10/2008
16:30


SEGONA ZONAL GRUP B
GENTVIKINGA BASKET - C.D. BERENGUER DALMAU "B"
Campo: TORRENT - PABELLÓN "EL VEDAT". C/ DEL SOL, ESQ. AVDA. PAIS VALENCIA (Torrent)
19/10/2008
10:00


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.B. DON BOSCO VALENCIA "B" - C.D. BERENGUER DALMAU

Campo: VALENCIA - COLEGIO SALESIANOS DON BOSCO. AVDA DE LA PLATA 10 (Valencia)
19/10/2008
12:00


SENIOR PREFERENT GRUP A
BASQUET SILLA "A" - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: SILLA - PABELLON MUNICIPAL. AV. GANDÍA S/N (Silla)
19/10/2008
17:30

PREVIA de la JORNADA al periòdic digital La Ciutat

.

martes, octubre 14, 2008

PARTIDO INAUGURACIÓN PABELLON DE CATARROJA


CD BERENGUER DALMAU 70 - PAMESA JUNIOR 108

Partit inaugural del Pavelló poliesportiu de Catarroja, disputat el 7 d’octubre a les 20h.

Parcials: 17-21, 18-34, 20-23 i 15-30

CD BERENGUER DALMAU: 70 (3 Triples, 25 de 2 i 5/5 en TLL) 8 faltes personals, sense eliminats.
Anotadors: nº4 Marcos Pérez 13p, nº5 JL Diego 15p, nº7 Andreu Jimenez 10p, nº8 Juan Raga 6p, nº9 Iván Navarro 2p nº10 Iván Andreu 2p, nº11 Sergio Guillem 11p nº13 Izán Serra 11p, nº15 Víctor Pérez 0p i nº16 Sergio Navarro 0p
Entrenadors: David Lucas i Jaume Hervás Estrems


EQUIP DEL BERENGUER QUE DISPUTÀ EL PARTIT INAUGURAL. D'esquerra a dreta, Drets: José Luis Diego, Andreu Jiménez, David Lucas (entrenador) Iván Andreu, Izán Serra i Juan Raga.
Agenollats: Iván Navarro, Sergio Navarro, Sergio Guillem, Marcos Perez i Victor Pérez



PAMESA JUNIOR: 108 (6 Triples, 43 de 2 4/6 en TLL) 7 faltes personals, sense eliminats.
Anotadors: nº4 J. Simeón 2p, nº5 JL Navarro 19p, nº6 J. Kaspers 21p nº7 JA Aguilar 10p nº8 V. Arnau 2p, nº9 H. Piquer 2p nº10 F. Blanco 12p, nº11 M. Alvárez 2p, nº12 MA Orán 16p nº13 Y. Góméz 11p i nº 15 Garí I 11p.
Entrenadors: J. Canales i C. Bonet.

Parcials: 17-21, 18-34, 20-23 i 15-30



El partit esportivament era el menys, l’importat veritablement era la festa de la inauguració de l’esperat pavelló, i per això les defenses no varen ser molt fortes, d’ahí el baix nombre de faltes personals pitades, la superioritat del PAMESA va ser manifesta, sobre tot en l’aspecte físic, tant per l’alçada com per la preparació física dels seus jugadors, alguns d’ells com és el cas de J. Simeón ja han jugat partits amb l’equip de l’ACB, i molts d’ells són habituals en l’equip filial de PAMESA en la lliga EBA.



Així i tot el Berenguer jugà uns molt dignes primer i tercer quart on les diferències varen ser mínimes. Els nostres posaren ganes i molt de coratge, l’ocasió s’ho mereixia, estrenavem pavelló i això no ocorre tots els dies.



Prèviament al partit amb els discursos del Sr Alcalde de Catarroja D. Francisco Chirivella i del Sr President de la Diputació de Valencia D. Alfonso Rus, va ser declarat inagurat el Pavelló Poliesportiu de Catarroja, assistiren a l'acte l'Alcaldessa d'Alcàsser Remedios Avia, el Concejal d'Esports Francisco Chardí i el President del CD Berenguer Dalmau José Manuel Ballester.

Abans del partit els xiquets de l’escola municipal de bàsquet i de les categories inferiors del CD Berenguer Dalmau jugaren diversos partits, en les diverses canxes del pavelló. Com anécdota la primera cistella en la història del pavelló va ser aconseguida oficialment pel jugador Marcos Pérez i el primer triple per JL Diego, jugador del Berenguer A, a petició dels jugadors el Berenguer va llluir l'equipatge amb l'esponsor BAIXENS SL, empresa que ha estat patrocinant a l'equip senior des de 1995.

L’encontre va ser dirigit per l’arbitre catarrogí Jordi Alegre i anotat per Lina Sierra. A


VIDEOS DEL PARTIT


Revers i cistella de Andreu


Jugada en dribling de Jose Luis Diego


Triple de Sergio Guillem



Tirs Lliures de Jose Luis Diego

.

domingo, octubre 12, 2008

INAUGURACIÓ PAVELLÓ POLIESPORTIU

Ara que ja s'ha inaugurat el Pavelló
AQUESTA ES LA NOSTRA REIVINDICACIÓ





El dimarts, dia 7 d'octubre, a les 17h, es celebrà la inaguració del Pavelló Poliesportiu de Catarroja, situat en l'Avinguda de la Diputació, 7. Per a la celebració d'este acte s'organitza una jornada esportiva, el programa d'activitats de la mateixa va ser el següent:

17.00-17,30h Recepció del públic

17,30h-18,30h Presentació de les Escoles Esportives Municipals (ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET) per a xiquets de 6 a 13 anys

18,30h-19,30h Recepció d'autoritats, a continuació Acte inagural amb la presència del President de la Diputació de València, l'Excel·lentíssim Senyor Alfonso Rus Terol.

INAGURACIÓ DEL PAVELLÓ, discurs del Sr Alcalde de Catarroja Francisco Chirivella, amb la Presencia d'Alfonso Rus (President de la Diputació) Remedios Avia (Alcaldessa d'Alcàsser) Francisco Chardi (Concejal d'Esports) i els membres de les escoles esportives, del CD Berenguer Dalmau i del PAMESA (JUNIOR)

19,30h Servici d'honor, a continuació, partit de bàsquet entre:

PAMESA VALENCIA (JUNIOR)
vs
CD BERENGUER DALMAU



El partit entre un conjunt del Berenguer Dalmau format per jugadors dels equips junior i sèniors s'enfrontà amb el Pamesa Valencia Junior, amb un resultat clar per al Pamesa de 70-108.





21,00h: ENTREGA DE TROFEUS

PD: Durant la jornada es va fer la presentació de les activitats aeròbiques a la sala multiusos de la primera planta del pavelló poliesportiu.

sábado, octubre 11, 2008

PLANTILLA SENIOR B Temporada 2008-2009

Para los que os habeis interesado tanto durante la pretemporada por la composición de la plantilla del Equipo SENIOR B que milita esta temporada en SEGUNDA PROVINCIAL GRUPO B, aqui os presentamos la foto que nos hicimos en la primera jornada de liga, con el equipo al completo más los refuerzos de los juniors Félix y Sergio Navarro.

A la espera de la vuelta de Rober (inicialmente en diciembre) y de los nuevos equipajes AMARILLOS patrocinados por ESTABLECIMIENTOS BAIXENS.

Una vez más agradecer a Baixens su inestimable y desinteresada colaboración para con los más desfavorecidos del Club :-)




SENIOR B - temporada 2008-2009



De pie: Jordi Diego, Felix Anaya (Junior), Jorge Ortiz-Villajos, Nano Sospedra, Cristian Oliveira, Jesús Martínez, Kelo Albert, Jaume Hervás (entrenador)
Agachados: Víctor Pérez, Alberto Nieto, Sergio Navarro (Junior), Sento Cases, Jose Félix García.

Ausentes: David Lucas y Roberto Plaza.

miércoles, octubre 08, 2008

Instalaciones


ACTUALMENTE ES NUESTRO LUGAR OFICIAL DE JUEGO y ENTRENAMIENTO.

Dirección : Avd. Excma. Diputación Provincial, 7. 46470 CATARROJA (VALENCIA)
(junto al PABELLON FLORIDA y el COMPLEJO POLIDEPORTIVO MUNICIPAL)

Ubicación google maps

Accesos: Por Avinguda del Sud (CV-400) Rotonda Catarroja Centro; por Pista de Silla (V-31) Salida Catarroja cruzando el Polígono Industrial y la Población dirección oeste.

Características :Espacio principal del deporte:
Una pista central de 40 x 20 mts. Y, alternativamente, 3 pistas transversales de entrenamiento de 28 x 14 mts., con cortinas separadoras (enrollables a techo) entre estas pistas.

Cálculo del Aforo.
- Espectadores:
- 80 espectadores x 3 gradas = 240 espectadores.

Total superficie construida: 3.100m2

Plano de situación:

INSTALACIÓN CLASICA E IMPRESCINDIBLE, CUNA Y ORIGEN DE NUESTRO CLUB.

Dirección:
C/ Camino de les Corregudes, s/n. Tel. 96 127 42 40
Situación: Oeste del casco urbano de Catarroja.

Ubicación google maps


Página web Ayuntamiento de Catarroja

Página web C.D.B.D del Poli Arena Stadium (Pista Baloncesto Complejo Deportivo) Año 2002.

Acceso:
- Desde el casco urbano de Catarroja hay 3 accesos:
1. Por ronda del norte y avenida del sur
2. Avenida Rambleta y Excelentísima Diputación.
3. Avenida Rambleta y Camino de les corregudes s/n.
- Los de Valencia y poblaciones de dirección Norte y Este por la avenida del sur con salida debe el nuevo cauce del río Turia y/o por la Nacional 332 (Pista de Silla), salida Catarroja ronda del norte y avenida del sur.
- Las poblaciones del Oeste, por la carretera de Torrente.
- Las poblaciones del Sur por la Nacional 332 (Pista de Silla) salida Catarroja ronda del Norte y Avenida del Sur. También se puede acceder por la Nacional 332 (Pista de Sílla), salida Albal dirección Torrente.

Características* 2.2240 m2 de jardines.
* 1 piscina exterior de 50 x 22 metros. Recinto perimetral de 725 m2 de césped y arbolada.
* 1 piscina exterior de chapoteo de 20 x 10 metros, con un espacio perimetral de 590 m2 de césped.
* 1 campo de fútbol 11, con 90 metros corridos de gradas e iluminación de entrenamiento.
* 1 campo de fútbol 7, con iluminación de entrenamiento.
* Vestuario, aseos y cuartos de material para todas las actividades deportivas que disponen de espacio deportivo en el Complejo.
* 1 pista polideportiva (n.º 1) de 32 x 20 metros, con luz artificial de entrenamiento:- Baloncesto- Voleibol* 1 pista polideportiva (n.º 2) de 47 x 32 metros con iluminación artificial de entrenamiento.- Balonmano / Fútbol sala.- Transversalmente: 3 voleibol, 2 balonmano, 1 minivoleibol.
* 2 Frontones con iluminación artificial con 38 metros corridos de gradas.
* 3 pistas de tenis para dobles con iluminación artificial, con 55 metros corridos de gradas.
* 1 pista de tenis para simples con iluminación artificial.
* 1 zona de paseo / picnic / circuito entrenamiento "Vita": 4 mesascon parasoles; 4 aparatos musculación "tren superior".
* Una zona de juegos infantiles.


PABELLON FLORIDA

DURANTE VARIAS TEMPORADAS y HASTA LA TEMP. 2007-2008 LUGAR DE JUEGO DE LOS PARTIDOS DE AUTONOMICA (SENIOR A) y OTROS EQUIPOS POR IMPERATIVO LEGAL.

Dirección:
c/ Rei en Jaume, núm. 2.
Situación: zona oeste del núcleo urbano dentro de las instalaciones de Florida-Centro de Estudios.

Página web Florida

Ubicación google maps

Instalaciones:
* Una pista polideportiva en el interior: Futbito / Balonmano / Baloncesto.
* Transversalmente: Voleibol.
* Un Rocódromo.
* Un gimnasio con una sala de musculación y una sala polivalente.
* Gradas con capacidad para 225 personas.

Accesos:
- Desde València y los pueblos de dirección norte y este, por la av. del Sud con salida des del nuevo cauce del Túria y/o por la N-332 (pista de Silla), salida de Catarroja, Ronda Norte y avd. del Sud.
- Los pueblos del oeste, por la carreterra de Torrente. - Desde los pueblos del sud de la ciudad de València, por la carretera nacional 332 (pista de Silla), salida de Catarroja, Ronda Norte y avd. del Sud. También se puede acceder por esta misma carretera y salir por Albal, dirección Torrente.
- Desde el nucleo urbano de Catarroja hay tres maneras de acceder:
1. Por la Ronda Norte y la avd. del Sud
2. Por las Avds. Rambleta y Excelentísima Diputación
3. Por la Avd. Rambleta y el Camino de les Corregudes.

martes, octubre 07, 2008

RESULTADOS JORNADA 5 de octubre 2008

NO BAIXÀREM LA CARA

No podem dir que em començat bé la lliga, les tres derrotes per sols la victòria de Jovens. Però també poden dir que en els quatre partits disputats, els equips del Berenguer donarem la cara, lluitarem fins al final, i en alguns casos el contrari va ser millor i en altres ens faltà la sort. L’unica victòria vingué de la mà del Jovens, que va fer un partit molt seriós en el seu debut en preferent, els de Pere agranaren al Godella en el primer quart i després jugant de forma intel·ligent aconseguiren conservar la renda obtinguda, 69-53 va ser el resultat final. Les derrotes vingueren del senior A contra el CIBO Llíria en el seu debut en autonòmica, els de David Lucas feren un molt bon partit, malgrat la derrota, que fa pensar en optimisme els pròxims compromisos. El senior B, acusà la falta de rodatge, ja que és l’únic equip que no havia jugat cap partit de pretemporada, els del Picken Claret dominaren el partit gràcies a la seua veterania, encara que els nostres jovens jugadors ho van intentar de totes les formes. Finalment els juniors caigueren per sols un punt en un partit molt igualat, després de dues pròrrogues davant el CD Calasanz. Els juniors també pagaren la seua inexperiència en este tipus de partit.

L’equip de la setmana, al ser l’únic que va aconseguir la victòria davant el L’Horta Godella “B” és el JOVENS



Confirmar que el dia 7 d’octubre, a les 19h s’inagurarà el Pavelló Poliesportiu de Catarroja, a les 19,30h un combinat de jugadors del nostre club disputarà el partit inagural contra el Pamesa-València (Junior) des del club sols podem expressar la satisfacció perquè per fi, podem dir que el nostre poble està a l’alçada dels altres pobles de la comarca en el món del bàsquet. Sols recordar, que el bàsquet a Catarroja té una història de 35 anys pràcticament ininterromputs, el nostre club hereu dels desapareguts CD Catarroja, primer equip masculí que pujà a preferent en el 78 o l’històric CP Catarroja, on l’equip femení estigué en segona divisió nacional, en la dècada dels huitanta. El CD BERENGUER DALMAU, des de la seua fundació en 1995 sempre ha reivindicat jugar en unes instal·lacions dignes, lluny de pluges, vents i freds. Per fí hem arribat al final del túnel, per la nostra part la responsabilitat també és gran, ja que després de molts anys d’èxits (lligues, ascensos, trofeus federació, finals a quatre etc) no hem parat de créixer, este any els nostres equips van a jugar en categories on mai havíem estat. Sols falta un xicotet detall esta setmana hem començat ja la competició lliguera i d’una manera molt precària, continuem la majoria dels equips del nostre club jugant i entrenant al descobert. Ara que ja tenim pavelló, esperem que es facen les gestions a la fi que el pavelló estiga operatiu, el més prompte possible, per poder gaudir d’ell. Creguem que després de tants anys almenys ens ho meresquem.


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU -69- C.D. CALASANZ-70-
-
04/10/2008
16:30


AUTONOMICA GRUP A
CIBO LLIRIA -75- C.D. BERENGUER DALMAU "A"-69-
-
04/10/2008
16:30
Lliria vs CDBD Senior A: derrota 75-69. Partido intenso desde el primer segundo, donde mostramos mejoría en conceptos defensivos (individual, zonas 2-1-2 y 3-2), salida contraataque y press, y mejor rotación del balon en estático. Me gustaría resaltar la concentración + "hambre" de todo el equipo, y la condición física que nos llevó a ganar el 3ª cuarto y estar corriendo contraataque en el último cuarto. Los apectos de mejora los comentamos ayer, y hay que trabajar mucho dada la exigencia de la categoría.

PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -69- C.B. L'HORTA GODELLA "B"-53-
-
04/10/2008
18:30
Magnifico debut del jovens en preferente , ganando a los que iban de cocos ( vienen de autonomica, y muchas quinielas se han roto hoy )y jugando bastante bien. Muy bien en el primer cuarto donde nos despegamos y ya no pudieron remontar pese a sus presiones.
Agradecer a victor y gacela su excelente aportacion , supliendo las bajas que teniamos.^
Pacho quin partit t'has perdut!

SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -44- C.B. CLARET BENIMACLET "C" -52-
-
05/10/2008
16:30

Parciales 4-15, 13-9, 10-14, 17-14

Mal comienzo del Senior B en un partido lleno de imprecisiones en ataque y una mala defensa individual. Debutaron los juniors Sergio Navarro y Felix





EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS