lunes, noviembre 29, 2010

RESULTADOS JORNADA 28 de noviembre 2010

RETORNAREN ELS INFANTILS i ELS JUNIORS i CADETS A CONTINUAREN LA RATXA

Tots els dies no es posen 129 punts i davant un equip on l'any passat ens va sobrepassar en la classificació, així que per la seua important victòria, l'equip està ahí amb una sola derrota i encapçalant la classificació, així que l'equip de la setmana és el JUNIOR i l'equip del mes de NOVEMBRE es el CADET, per les seus victòries durant el mes.

INFANTIL NP VALENCIA FASE GRUP D
EEM PICASSENT -31- BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU-48-

-
27/11/2010
09:15
Los infantiles intratables, después de un comienzo no muy bueno pero igualado se llevan el partido al agua. Tras el cuarto tiempo el señor Rubén se llevó a sus pupilos aparte para darles una charla que surgió efecto, los little black's se pusieron las pilas y acabaron ganando holgadamente a un picassent que hasta ese momento les habia incordiado. Partido muy igualado pero que han sabido remontar con una defensa buena en todo el campo.

CADET IR ZONAL GRUP C
MISLATA B.C. ´B´ -34- BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU-65-
-
27/11/2010
11:00

MISLATA B.C. “B”: 34 (6 TRIPLES, 8 DE 2 i 0/6 en TLL) 28 faltes personal, sense eliminats.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 65 (0 TRIPLES, 24 DE 2 i 17/42 en TLL) 15 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 5-25, 10-8, 15-17 i 4-15.

Partit que es va decidir ja en el primer quart ja que el Berenguer va eixir dispost a sentenciar el partit des d’un inici ben conduït per Guille i amb una bona defensa per par de tots poc a poc se’n vam anar en el marcador. En el segon quart la cosa canvia un poc gràcies a l’encert des del 6,25 dels mislateros, que va continuar en el tercer quart on es van apropar a 10 punts 27-37, però a partir d’ací el Berenguer va reaccionar que amb un parcial de 13-0 deixà ja finiquitat el partit. L’últim quart ja va ser de tràmit i les diferències varen anar augmentant.

Jugaren i anotaren: Miguel 3p, 1f Carles 14p, 4f, Vicente 4p, 0f Manu 0p, 4f, Llebre 0p,0f, Kike 0p, 1f, Jonatan 0p, 2f Maiy 0p,0f Robert 13p, 0f, Yeray 1p,3f, Jaume 11p, 0f, i Guille 18p, 2 faltes.

De moment continuem la ratxa de cinc partits sense perdre, la pròxima setmana tindrem jornada de descans per pont i el dissabte 11 de desembre rebrem a casa al líder Don Bosco “B”,com anècdota traguerem per primera vegada la manta verda i després del partit alguns jugadors es quedaren a dinar al Mc Donals que hi ha al costat del pavelló de Mislata.

L’MVP és per primera vegada en esta temporada per a JAUME el capità de l’equip, va fer 11 punts la seua millor anotació esta temporada, també va fer un bon partit en defensa i una vegada més va ser el líder de l’equip.

Bueno victoria clara y contundente antre el Silla por 129 a 78
Lectura rapida del partido, descanso(64 a 28) final del partido ya sabeis, en la segunda parte nos anotaron 50 puntos...mas que algunos equipos en todo el partido, es el equipo que mas puntos nos ha anotado, la relajacion nos pudo al final , pero bueno ellos no son mancos y tenian que anotar...Quiero dar la enhorabuena al equipo en el aspecto ofensivo, simplemente impresionante.

12:00

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 84 (1 TRIPLE, 35 DE 2 i 11/16 en TLL) 22 faltes personals, sense eliminats

BÀSQUET SILLA : 39 (1 TRIPLES, 15 DE 2 i 6/19 en TLL) 12 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 20-9, 23-12, 25-7 i 16-11

Partit molt còmode per la nostra part ja que hem sigut molt superiors a un Bàsquet Silla que ha demostrat la seua inexperiència, hem guanyat els quatre quarts i en algunes fases del partit hem jugat a plaer i fent una rotació contínua dels 12 jugadors, dominant el rebot, aixint al contraatac, fent les jugades esperades i defenent amb bastant solvència.

Jugaren i anotaren: Miguel 12p, 4f, Carles 10p, 3f, Carlos 2p 1p, Llebre 2p, 0 Kike 0p, 1f, Maiky 4p, 1f Robert 16p, 1f Yerai 5p, 2p Manu 6p 2f, Jaume 10p, 3f, Vicent 7p, 0f i Guille 10p, 2f.

Ens tocà jugar amb “petos” per coincidència de colos amb el bàsquet Silla.

No és gens fàcil designar l’MVP, perquè quasi tots han estat a una gran altura, però com era el segon partit de lliga que jugava amb nosaltres, havia estat quasi un mes sense jugar i així i tot va fer 6 cistelles (12 punts) sense quasi errar llançaments, en els dos quarts que jugà, l’MVP del partit és per a MIGUEL.

Por Àlex "Plata" en el foro ACB:
Victoria 96-69 en un buen partido del conjunto (aunque al principio se ha lesionado un compañero nuestro). Primer cuarto muy bueno 20-8, pero el segundo ellos han llegado anotar mas de 20 puntos y nosotros unos 12-13. En la reanudacion hemos marcado el partido yendonos poco a poco hasta el resultado final, la semana que viene que mejor que hacer una cena de equipo despues de haber ganado al Morvedre ! ( iremos a por todas doctor ) si jugamos como hoy puede ser otra historia, veremos haber

VICTÒRIES DELS EQUIPS DE BASE DEL BERENGUER i DERROTES DELS TRES EQUIPS SENIOR

Per primera vegada està temporada hem entrat en acció els sis equips del Berenguer d'esta temporada i el balanç ha sigut 3de tres victòries, els tres equips de les categories inferiors, els infantils que aconsegueixen la seua segona victòria, els cadets guanyaren en la sempre difícil cancha del Colegio Alemán i els Juniors que per segona vegada esta temprada tingueren que derrotar al líder imbatut com era el Montesion de Torrent. Les tres derrotes vingueren dels tres equips seniors que han de millorar per anar escalant llocs en la classificació.

L'equip de la setmana es novament el JUNIOR pel seu gran partit davant el Montesión, que ens fa ja igualar als líders.

12:30

Quart partit de la competició IR ZONAL CATEGORIA CADET, GRUP C, disputat, camp exterior del Colegio Alemán de València. .

C.B.COLEGIO ALEMÁN: 60 (7 TRIPLES, 16 DE 2 i 7/16 en TLL) 22 faltes personal, sense eliminats.

PARCIALS: 18-27, 16-9, 12-14 i 14-23.

Partit molt més igualat del que reflexa el marcado, ha sigut un partit molt intens on el Berenguer ha sabut jugar millor els minuts decisius amb una bona defensa i atac prou fluid, El partit coemçà amb un primer quart totalment boig on al Berenguer li ha entrat tot amb bon contratac i dominant el rebot ofensiu per part de Robert (punts en el quart) al final del quart 18-27 pels de Catarroja, el segon quart ha sigut molt diferent el pas a la defensa zonal del visitants ha propiciat tres triples consecutius dels local que s’han apropat en el marcador a sols un punt 29-30, partir d’ací el partit s’ha igualat. Tònica que ha durat tot el tercer quart i part de l’últim on fins i tot el Colegio Alemán s’ha posat per davant 55-52 però el Berenguer ha reaccionat ràpidament posant-se de nou per davant 58-60 i ha arribat la jugada decisiva del partit, hem aconseguit recuperar el baló, Vicente ha fet un 2+1, s’ha fallat el tir lliure, però Robert ha agafat el rebot i ha anotat el 2+1, així que ha falta de tres minuts hem passat al 58-65, a partir d’ací hem defés molt bé i hem anotat tirs lliures i contraatacs fins al 60-73 final. .

Jugaren i anotaren: Vicente 18pp, Carlos 4p, 1f, Manu 2p, 2f, Kike 0p, 1f, Jonatan 0p, 1f, Maiky 6p, 1f Robert 12p, 2f, Yerai 0p, 2p, Jaume 9p, 4f, i Guille 22p, 3 faltes.

Dins del bon to de l’equip L'MVP és per a GUILLE, era el primer partit de lliga que jugava, encara que va jugar els dos amistosos, ha fet 22 punts (màxim anotador del partit) fent un bon primer quart i us bons minuts en l’últim quart, ha defés bastant bé i quan ha tocat dirigir l’equp ho ha fet amb inteligencia.

Pròxim partit dissabte 20 de novembre a les 12h en el pavelló de Catarroja, contra el Bàsquet Silla.

BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU -78- C.D. MONTE-SION - 69-
-
13/11/2010
16:30
Victoria del junior por 78 a 69 contra el lider Montesion, aunque hemos ganado, me voy con la sensación de que lo podiamos haber hecho mucho mejor, sobre todo defensivamente. La zona no nos ha funcionado y su jugador numero 6 nos ha roto la presion con mucha facilidad. Pero bueno como digo siempre, otra victoria mas y a seguir sumando. Ahora nos toca un calendario, a priori, mas asequible, pero hay que mantener la intensidad y la concentracion si queremos seguir ahí arriba señores. Suerte a los demas equipos y animo a los que han perdido, entre todos saldremos adelante.

C.B. BURRIANA ´B´ -77- BAIXENS JOVENS BERENGUER -45-

-
13/11/2010
16:30
Por Àlex "plata" en el foro ACB:
Derrota de 30 frente a Burriana, ha sido un partido, que para mucho de nosotros, no se deberia de haber perdido de 30.. pero asi es el deporte. Tienen buen equipo, con juniors del año pasado y con 2 que se quedan con el Nacional) no sé si era ara ese partido solo ). El rubiete que jugaba sin numero hizo un partidazo, me metio un triple en la cara, pero me gusto, significa que tengo que hacerlo mejor aun Por lo demas, pabellon muy muy guapo, excepto las canastas que parecian de plástico. La semana que viene Quart, si perdemos contra rivales directos de tanto, es muy mal camino.

BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B -84- ESPORTIU QUARTELL-86-
-
13/11/2010
18:30
Parciales: 12-23, 21-17, 32-24 y 19-22
Partido absolutamente loco, en el que de nuevo nos hemos ido a anotaciones muy altas que, esta demostrado, esta temporada juegan en contra de nuestro equipo. Muchos fallos en el control del tempo del partido (yo he sido el primero que me he equivocado en varias decisiones) que en un final tan ajustado nos han costado el partido. Los parciales a favor y en contra han sido contantes desde el principio (0-10 en el minuto 5 y no jugabamos a nada) cambio a individual y pequeña reacción cortada por un triple en el ultimo segundo del primer cuarto a mi entender claramente fuera de tiempo.
El segundo cuarto empieza con un 7-2 de parcial que nos metia en el partido, aunque no ha sido hasta el minuto 5 del tercer cuarto con dos robos seguidos y un triple de Toni cuando nos hemos puesto por delante 43-42. Eran nuestros mejores minutos en defensa (pocos durante el partido) y con fluidez ofensiva contra su zona hemos llegado a estar 10 arriba (65-55 minuto 9 tercer cuarto). El final de cuarto y los últimos minutos del partido han sido un despropósito por nuestra parte que les ha permitido primero recuperar fácilmente la desventaja y jugarse las posesiones definitivas gracias a nuestra precipitación.
Los dos partidos perdidos en casa (de forma muy similar) nos muestran que para hacer algo en esta liga hay que DEFENDER CON ACTITUD después en ataque las cosas ya saldrán.

EN ESTA JORNADA HEM TINGUT DE TOT

Des de victòries fàcils i placenteres com la dels infantils en el seu debut en la competició per 77-14 contra un feble, victòries costoses i treballades com la del senior A contra l'Onda 75-68, victòries agòniques com la dels cadets 36-34, derrotes per curt marge com la del senior B en el col·lege Comenius de Valencia 61-56 i amples derrotes com la sofrida pel Jovens contra un Vall d'Uixò intratable 41-91 i per a que tinguèrem de tot, els juniors descansaren.
La nominació de l'equip de la setmana va a ser per l'equip INFANTIL pel seu debut triumfant en la lliga contra el Colegio El Vedat.

BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU -77- C. EL VEDAT-14-
-
06/11/2010
10:00
L'equip del Col·lege El Vedat es va presentar amb sols cinc jugadors per la qual cosa els nostres van desplegar tot el seu joc, malgrat que el partit estava ja guanyat amb anterioritat, les little's blacks tingueren moments esplèndits amb contraatacs, joc interior, bones defenses per part de tots. Ara el disabte tenen un altre compromís important contra el Massanassa, un rival dur i que no ens ho va a posar tant fàcil com els torrentins.

BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -36- C.B. MONTESION TORRENT-34-
-
06/11/2010
12:00

MONTESION : 34 (0 TRIPLES, 15 DE 2 i 4/14 en TLL) 18 faltes personal, eliminats jugadors nº15 VJ Andreu i nº14 D. Avila.

PARCIALS: 13-7, 12-9, 6-12 i 5-6 .

Partit prou roí per la nostra part on després d’haver fet una primera part acceptable férem una pésima segona en tots els aspectes tant defensius i sobre tot ofensius on van naufragar en contra de les defenses plantejades pel rival. Sols vam anotar 11punts en tota la segona part 6 en el tercer quart i sols 5 punts en l’últim quart, errarem cistelles fàcils i també els tirs lliures que la setmana passada transformàrem. Aforunadament sabérem reaccionar quan el Montesion es posà per davant en l’ultim quart 31-32. I en últim minut decidirem a falta de 17 segons 36-34 i férem una bona defensa en les ñultimes jugades del partit en especial en última amb 7 segons de possesió pels rivals i impedirem el tir decisiu.

Jugaren i anotaren: Carles 10p, 4f, Vicente 7p, 2f, Carlos 0p 1p, Manu 0p, 3f Llebre 0p 2f, Kike 0p, 0f, Jonatan 0p, 0f Maiky 3p, 0f Robert 7p, 1f Yerai 0p, 2p, i Jaume 7p, 2f.

Partit on estrenàrem els nous equipatges cedits per l’empresa BAIXENS, de color negre.

No és gens fàcil està designar l’MVP, però dins del to gris del joc desplegat per tots els jugadors, l’MVP és per al jugador, que va posar la cistella definitiva a falta de 17 segons pels final, va defendre amb bastant ganes i almenys es va moderar amb les faltes personals, comparat amb els altres partits. Així que l’MVP és per a ROBERT.

BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -75- THERMOCONTROL ONDA-68-
-
06/11/2010
16:30
Por Rentzias:
Tras una primera parte con un marcador alterno y tras haber practicado la defensa individual, comenzamos la segunda parte en una defensa 3-2, que fue más efectiva, a lo cual se unió su desacierto en el marcador. En la segunda parte conseguimos un parcial de 11-0, que sirvió de renta útil en lo que quedó de partido par que no pudieran remontar, a pesar de que casi sobre la bocina consiguieron rebajar la diferencia a 7 puntos.Temas pendientes: tiros libres, pérdidas de balón y sobre todo, tener un poco más de calma en ataque. Creo que con un poco más de calma, hubiéramos escapado más fácilmente de su press. Puntos positivos: la defensa en zona comienza a funcionar. SI cada uno conoce su papel, podemos hacer que sea un sistema muy útil. La semana que viene nuestra espina de pretemporada: Aldaia.