Campo: PAB MUNI ALCORA Dirección: CTRA. ONDA, S/N Población: Alcora

Campo: PAB MUNI MARNI Dirección: C/ SANTIAGO RUSIÑOL, S/N Población: Valencia
29/01/2011
17:30

Rockandche (Foro acb)

Partido más complicado de lo que refleja el marcador final de 85-69 para los Ches.
Tras un comienzo igualado 7-6 (min.5), un parcial de 0-9 para los del Berenguer les dieron el mando en el marcador, llegando a tener una ventaja de 11 en el minuto 9 (14-25).
En el segundo cuarto, se amplió la ventaja hasta una máxima de 14 en el minuto 5 (24-38), pero a partir de ahí, parcial de 14-0 para los locales que solo fué roto por un triple desde casi su banquillo en el último segundo del cuarto (38-41).
Comienzo fulgurante de los locales en el tercer cuarto, parcial de 10-0 (48-41 min.33), pero los visitantes no se vinieron abajo y lograron igualar el partido a 51 (min. 37), pero no llegaron a ponerse por delante, llegando al final del 3º cuarto con un 59-56 que dejaba todo para decidirse en el último.
En el último, los locales se vinieron arriba y los visitantes abajo poco a poco y las ventajas se movieron sobre los 10 puntos. En los dos últimos minutos donde los Jovens atacaron un poco a la desesperada y arriesgando en los triples que no les entraron, fué aprovechado por los Ches para conseguir la máxima ventaja en el marcador casi sobre la bocina (85-69).
Vi muy mejorado a los Jovens con respecto al primer partido de liga, se nota que se va trabajando y las cosas se asimilan poco a poco.
Destacarles que el 11 nos hizo 16 puntos en la primera parte, pero luego se diluyó y acabó con 20, y el 7 un buen tirador, acabó con 22, pero fallando mucho en el último cuarto. También el 18 no lo hizo mal.
Basándome en el acta y en algunas sensaciones personales, mis valoraciones para el MVP serían: 25 para el 7, 20 para el 11 y 15 para el 18.
En nuestro equipo, quizás no destaquemos tanto en las anotaciones, pues rotamos bastante, eso si, 5 jugadores hicieron 10 o más, uno 9 y otro 8.
A ver si volvemos a coger el puntito que ahora nos vienen partidos importantes.
Un saludo a todos, en especial a Plata y Asemap, a los cuales tuve el placer de conocerlos y saludarles.

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUPO A
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU "B" -74- MANISES "A" -112-

Campo: PAB MUNI CUBIERTO Dirección: AVDA. EXCMA. DIPUTACIÓN, 7 Población: Catarroja
29/01/2011
18:30

Parciales: 11-24, 23-34, 14-28 y 32-28

Por Jaime (entrenador): Dolorosa y merecida derrota del Senior B, en un partido lamentable en el que desde el minuto 1 dimos el partido por perdido. Sin ninguna ambición ni espiritu de lucha y con una defensa inexistente.
No creo que seamos el peor equipo de la liga (aunque la clasificación diga lo contrario), pero jugando como ayer seríamos últimos hasta en segunda zonal.
Asumo plenamente la responsabilidad y solo espero que al menos en esta segunda vuelta luchemos y lo demos todo en el campo a pesar de las adversidades y de la baja moral del equipo.

12:00

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 82 (1 TRIPLE, 33 DE 2 i 13/37 en TLL) 24 faltes personals, sense eliminats
EDM PATERNA 46 (0 TRIPLES, 15 DE 2 i 14/31 en TLL) 26 faltes personals, eliminat jugador nº13 D. Ruiz.
PARCIALS: 18-11, 27-11, 16-7 i 21-17
Partit molt còmode per la nostra part ja que hem sigut molt superiors a un EDM PATERNA que ha demostrat la seua classificació, ens ham creat problemes en el primer quart sols al començament del partit, després en el segon quart hem decidit ja el partit 27-11 de parcial, en la segon part hem continuat amb la nostra superioritat en el joc interior, en l’últim quart ja s’hem relaxat un poc en defensa i ha fet que el Paterna ens fera 17 punts. En resum partit de tràmit i arribem a les 10 victòries consecutives i una setmana més líders de la classificació.
Jugaren i anotaren: Miguel 3p, 1f, Carles 12p, 1f, Vicent 10p, 2f, Carlos 13p 2p, Llebre 2p, 3f Jonatan 0p, 1f, Maiky 1p, 1f Robert 11p, 2f Yerai 0p, 2p Omar 0p 3f, Jaume 17p, 2f, i Guille 13p, 2f.
El MVP de la jornada es per a CARLOS, ha fet el seu millor partit des que està al Berenguer amb eixos 13 punts i una bona defensa.

INFANTIL NP VALENCIA FASE GRUPO D
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -45- PICASSENT -38-

29/01/2011
10:00

Els tres equips continuen líders en les seues respectives classificacions.

lunes, enero 24, 2011

RESULTADOS JORNADA 23 de enero 2011

SENIOR AUTONÒMICA GRUPO A
LINEADECOR EB VILA-REAL -74 - BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU A -73-
Campo: PAB MUNI BANCAIXA Dirección: AVDA. FRANÇA S/N Población: Villarreal/Vila-Real
22/01/2011
20:30

C. MASSAMAGRELL BASQUET -77- BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU -44-

Campo: POLI MUNI MASSAMAGRELL Dirección: POLI MUNI MASSAMAGRELL Población: Massamagrell
22/01/2011
18:00

BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B -47- L´ALCORA B.C. - CAIXA RURAL -63-

22/01/2011
18:30

Parciales: 16-23, 12-15, 17-11, 2-14
Partido malisimo ofrecido hoy por los hombres de Jaume Hervas, de los peores en la caja de las sorpresas, resumen el último cuarto 2 puntos de tiros libres de Jorge Sonko, asi es imposible ganar.
Pero la próxima semana vuelve un clasico del baloncesto BAIXENS B. DALMAU B - MANISES A. Habrá sorpresa...?

17:00

PICKEN CLARET: 40 (0 TRIPLES, 15 DE 2 i 10/52 en TLL) 28 faltes personals, jugadors eliminats: nº4 M.Bruño, nº8 G.Pérez i nº10 J.Daroqui.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 41 (1 TRIPLES, 14 DE 2 i 10/36 en TLL) 33 faltes personals, eliminats: nº6 V.Estebán, nº7 C.Belenguer, nº11 J.Espino i nº13 R.Clavijo.
PARCIALS: 9-12, 3-10, 13-8 i 15-11.
Partit jugat al pati del col·lege Claret de Benimaclet en l’hora atípica per a la categoria cadet, les 17h, molt de fred al ser cap descobert, al voltant del 8º de temperatura, els dos equips eren consciens del que es jugaven, el guanyador seria líder en solitari als estar els dos equips empatats a victòries. D’ahí els nervis inicials, encara que els locals eixiren més mentalitzats i posaren un 4-0 d’inicial, poc a poc el Berenguer reacciona i amb Robert, Vicent i Guille controlant el joc es posaren per davant 8-4, per acabar el quart amb 9-12, en el segon quart la bona defensa dels visitants i les errades en els TLL dels locals van fer que els visitant dominaren el partit fins a un avantatge de 10 punts en què es va arribar al descans. En la represa el Claret va apretar molt més en defensa, mentre que el Berenguer aguantava com podia, poc a poc el marcador s’anava estretint fins a 24-25, el Berenguer torna a reacionar i al final del quart s’arribà 24-30, amb els dos equips carregats per faltes personals. L’ultim quart el Picken Claret conseguí empatar 30-30 i fins i tot posar-se per davant 35-34, poc a poc els jugadors impotants del Berenguer anaven caiguent per personals o estant al límit de l’eliminació, el mateix en el Claret. A falta de tres minuts el Berenguer torna a dominar 35-41, pero una última reacció a la desesperada del Picken els fa apropar-se al final 40-41. En resum partit complicat jugat al límit, amb 61 faltes personals i 88 tirs lliures, dels quals sols se’n anotaren 20, i que al final es va decidir qui més sort tingué, un temps per a cada equip.
Jugaren i anotaren: Miguel 4p, 1f Vicent 7p, 5f (eliminat) Carlos 5p, 5f(eliminat), Llebre 0p,0f, Kike 0p, 1f, Jonatan 0p, 5f(eliminat) Maiky 0p,2f Robert 7p, 5f(eliminat), Yerai 0p,1f Omar 0p,0f Jaume 3p, 4f, i Guille 15p, 4 faltes.
Lamentar la lesió amb esquinç de turmell de Kike. Estrenarem les noves samarrtes personalitzades de calfament
L’MVP és per a tot l’equip, per l’actitud i les ganes posades, també per l’afició que va estar animant durant tot el partit, però cal destacar l’actuació de GUILLE, malgrat els 0/12 en TLL, anotà 15punts, un triple i set cistelles de dos (d’elles tres en l’ultim quart), va tindre que jugar els 40 minuts controlant el “tempo” del partit i encara tingué forces per agafar uns rebots importantíssims en els últims minuts del partit quan es varem quedar sense la gent gran.

INFANTIL AMISTOSO
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -62- EEMM ALBAL -31-
22/01/2011
Bon partit jugat pels dos equips on la veterania del Berenguer es va imposar a les ganes i la força dels d'Albal

18:00

Els JUNIORS són líders (per primera vegada en la temporada) encara que amb el mateix balanç que Benetússer i Grao 9 victòries i dos derrotes.

BAIXENS-CD BERENGUER DALMAU -73- PILAR-96 -35-

15/01/2011
12:00

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 73 (0 Triples, 29 de 2 i 13/30 en TLL) 19 faltes personals, sense eliminats
PILAR-96 : 35 (0 Triples, 15 DE 2 i 5/15 en TLL) 23 faltes personals, eliminat jugador nº7 A. Sabuco
PARCIALS: 21-14, 13-7, 21-8 i 18-6

Era el primer partit després de les vacances, i la veritat no hem pogut entrenar molt, per les lesions de Vicent, Maiky i Kike, estos dos últims han sigut baixa pel partit) i malalties Jaume i Jonatan, i absències diveres (Guille, Carles...)
El partit ha estat bastant igualat durant el primer temps, encara que el Berenguer ha fet valdre la seua superioritat física, dominant el rebot defensiu i també el seu joc interior. En la segona part el Berenguer defés un poc millor i ha tingut un clar domini del partit, les diferències poc a poc han anat augmentant fins al 73-35 final. Mentre els dos entrenadors han anat fent les rotacions pertinents fent jugar a tots els jugadors en el partit.

Jugaren i anotaren: Miguel 2p, 3f, Carles 6p, 2f, Vicent 7p, 1f, Carlos 5p 1f, Llebre 6p, 1f Jonatan 2p, 1f, Robert 17p, 3f Yerai 2p, 4p Omar 0p, 0f Jaume 6p, 2f, Vicent 7p, 0f i Guille 16p, 1f.

L’MVP de esta setmana és per a ROBERT, un dels fitxages estrela del Berenguer cadet d’este any, va fer un primer quart perfecte amb 13 punts, i encara que després va estar molts minuts a la banqueta, va sumar un total de 17 punts, màxim anotador del partit.
El pròxim partit es contra el líder del grup el Picken Claret, que porta el mateix balanç que el Berenguer 8 victòries i una derrota, el partit és disabte 22, a les 17h en la pista dels de Benimaclet.

BAIXENS-CD BERENGUER DALMAU -71- BASQUET MASSANASSA -44-
14/01/2011
18:30

A falta de una JORNADA, ya estamos clasificados para el grupo que luchará por las FINALES PROVINCIALES. Ahora vendrán rivales más duros y difíciles.

Crónica por A. Osma
Cronica del partido del junior que esta mañana hemos perdido JUSTAMENTE 64-53.
Empezemos la historia... paron navideño que como el inicio de la competicion nos ha matado pero bueno el calendario viene asi y no podemos hacer otra cosa. Muchos pases fallados, muchas impresiciones , arbitraje malo no, malisimo pero para ambos lados con lo cual no es escusa, poca anotacion para nosotros... un sin fin de errores que nos ha costado la derrota. Cosas positivas se pueden sacar, que la derrota nos ara mas fuertes, o eso espero, que vamos lideres empatados con el Grao y Benetusser y que la liga va ha estar emocionante hasta el final. Ahora toca levantarse y demostrar a nuestra gente, a nuestros rivales y a nosotros mismos lo gran equipo que somos. Y a los demas equipos del berenguer lo mismo, despues de cada derrota toca levantarse y no lamentar errores del pasado, juntos lo conseguiremos y nos marcaremos nuestros objetivos.