domingo, marzo 27, 2011

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU- CB QUART

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU 67 CB QUART 51

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 67 (2 TRIPLE, 25 DE 2 i 11/21 en TLL) 17 faltes personals, sense eliminats

CB QUART: 51 (5 TRIPLES, 15 DE 2 i 8/19 en TLL) 19 faltes personals, eliminat jugador nº13 Y. Olarza.

PARCIALS: 23-6, 19-11, 11-14 I 14-19

El partit va començar amb un ritme frenètic per part del Berenguer que amb ungran encert en el tir a mija distàcia anotava amb molta facilitat en canvi els de Quart tenien moltes dificultats en atac la pressió i la defensa del locals, el primer quart va acabar amb un triple sobre la botzina de Carles. En el segon quart continua amb la meteixa tònica pero els visitants començaren a atacar un poc millor arribant-se al descans amb 42-17 a favor del Berenguer. En la segona part la decoració va canviar per complet els visitants tingueren un gran encart des dels 6,25 el que va fer que l’encontre s’igualara o passara a dominar pels vistants, pero la diferència ja era massa gran al final 67-51 pel Berenguer.

Jugaren i anotaren: Miguel 4p, 1f, Carles 20p, 1f, Vicent 9p, 3f, Carlos 12p 2p, Llebre 2p, 0f Jonatan 0p, 3f, Maiky 2p, 2f, Yerai 0p, 1p Omar 0p 0f, Jaume 10p, 2f, i Guille 8p, 2f.

No jugaren per lesió Robert i Kike Marcelo els dos amb esquinç de turmell.

El MVP de la jornada es per a CARLES, ha fet el seu millor partit en esta temporada sumant 20 punts amb un triple en l’últim segon del primer quart, ha dominat per complet la pintura davant uns pivots del Quart que el superaven en altura.