lunes, octubre 02, 2006

RESULTADOS JORNADA 1 de octubre 2006

DOS VICTORIAS por DOS DERROTAS
La primera jornada se ha cerrado con suerte dispar para los equipos federados, dos cómodas victorias, la del senior A frente al CB Utiel pro 20 puntos de diferencia, con buen juego, pero que se tendrá que mejorar con la incorporación de Salva y de Dani. También fácil victoria del junior en Mislata, donde el equipo liderado por Marcos 42 puntos, mostró un gran nivel. Las derrotas vinieron por parte del senior B en Alboraia por un austado 62-57 y de Jovens que con bajas, pagaron su inexperiencia en la categoria cayendo derrotados también por un apretado 63-57, en un partido que se decidió en el último minuto.

El equipo de la semana es el JUNIOR por su victoria en Mislata y por su gran juego desplegado.

EL BERENGUER VA SER CLAR DOMINADOR
Primer q res lamentar les derrotes del B i dels jovens, segur que els equips q ho han aconseguit són forts i seran importants en la lliga, perque crec que al final els berengueros estarán als primers llocs de les 3 lligues. De tot s´aprén i els jovens enguany aprendran q per a ser competitius cal ser agressiu (q no violent).

Pel q fa a la crònica del A va ser un partit sense història contra un decebedor utiel, s´esperaba més del campió de 1ª, només tenien joc interior i els nostres pivots feren una bona tasca defensiva. En atac brillaren especialment Juan anotant y Sergio dirigint, per altra banda elias i miguel ángel deixaren un bon sabor de boca el dia del seu debut, tota la plantilla pogué disfrutar de minuts en un partit ideal per a les rotacions.
Baixauli fou injustament tractat pels arbrits, q eren prou fluixets, però defensà molt bé.Andreu va intimidar i pogué controlar el rebot.
Emiliano estigué encertat en la mitja distància.
Kobe per diversos motius deambulà per la pista sense aportar res a l´equip. En nota de premsa ha comunicat als fans q no està previst q eixos motius es repetisquen en els pròxims partits, va ser puntual, l´afició pot estar tranquil.la :-)

En fi, victòria de tràmit per començar amb bon peu, ja arribaran els partits complicats on es jugarem la lliga, de moment, en 2 setmanes ja estem en valència jugant contra escolapies (juguem 2 partits seguits fora), l´eixida d´esta setmana s´antoixa fàcil, però ja sabem q en bàsket això no existeix, així q a treballar.

JUNIOR MASCULINO PRIMERA ZONAL GRUPO B
MISLATA B.C. "B" 63 C.D. BERENGUER DALMAU 103
PAVELLÓ LA CANALETA PAVELLÓ LA CANALETA MISLATA
Local -> Camiseta : VERDE Pantalón : NEGRO
Día :01/10/2006 Hora: 12:00:00

EL BERENGUER ACONSEGUÍ 103 PUNTS EN EL SEU DEBUT

MISLATA BC “B”: 63 (8 triples, 18 de 2, 3/7 TL) 27 faltes personals eliminats jugadors nº6 J. Valenciano i jugador nº14 R. Cafarian.

CD BERENGUER DALMAU 103 (3 triples, 39 de 2, 16/30 TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº15 Cristian Gamón

PARCIALS: 14-22, 13-26, 16-27 i 20-28.

Partit de començament de temporada, jugat al pavelló La Canaleta de Mislata, el domini del Berenguer ha sigut aplastant durant tot el partit, malgrat que hem tingut errors molt inocents, que s’hauran se subsanar.
El Partit ha començat molt fort per part del Berenguer, amb un parcial de 2-16. per finalitzar amb 14-22 amb 18 punts de Marcos en el quart. El segon quart continua el domini del Berenguer, ara liderat per Sento (13 punts en el quart) amb espectaculars contratcs. I una bona defensa zonal per la nostra part. S’arriba al descans amb 27-48. La segona part começa un parcial de 4-11 que deixa ja definit el partit, per arribar al final del quart amb 43-75. En l’últim quart les defenses fluixegen, i el joc es fa mes ràpid i es veuen jugades espectaculars per les dues parts, que fan que la grada gaudisca del joc aplaudint les jugades més espectaculars. Al final 63-103.
En resum bon partit del Berenguer sobre tot en atac, amb Marcos 42 punts en 22 minuts i Sento 22 punts en 25 minuts, ben secundats per el altres companys, en defensa s’hem relaxat un poc però en general podíem dir que hem estat a l’altura. Hem de millorar alguns detalls, com alguns rebots i els molts contraatacs fallats, perquè no tots els partits van a ser amb aquest domini.
Bon debut del Berenguer, i a esperar al Jòvens Almàssera el pròxim dissabte a la Florida.

Anotaren segons acta: Marcos 42p, 2f Sento 22p 3f J.Félix 10p, 1f, Jorge 8p, 2f, Cristian Oliveira 7p, 1f, Rafa 5p 0f, Victor 5p, 0f, Quelo 3p, 2f, Roberto 0p, 2f i Cristian Gamón 0p 5faltes.

Incidències: Roberto jugà amb ferides (al muscle i als genolls) per l’accident de motocicleta que tingué la setmana passada. Arbitrà la sta Tafaner com sempre amb una actuació d’Excel·lent. Al final i a última hora jugaren Victor i Sento que van realitzar un magnífic partit. El Berenguer estrenà equipació proporcionada per l'empresa Dissenart.

SENIOR MASCULINO SEGUNDA ZONAL GRUPO C
NOU BASQUET ALBORAIA "B" 62 C.D. BERENGUER DALMAU "B" 57

PALAU D`ESPORTS SAN ISIDRO LABRADOR, S/Nº ALBORAIA
Día :01/10/2006 Hora: 17:00:00

EL "B" NO POGUÉ AMB L'ALBORAIA
Mal partido ayer el jugado por el B en alboraya, ante un rival flojito, nos falto rodaje y fisico para aguantar un partido en un pabellon donde el calor y la humedad fue otro rival mas para nosotros.
primera parte nuestra donde el juego exterior no existio ante una defensa zonal 3-2 q no supimos atacar, aun asi la diferencia al descanso fue corta para ellos.
en la segunda parte cambiaron a zona 2-3 lo cual aprovechamos para recuperar el tiro exterior e irnos 7 puntos en el marcador pero en el ultimo cuarto el equipo se vino abajo fisicamente y alboraya se fue de 3 puntos que al final no pudimos remontar.
destacar nuestro juego interior q se dejo los cuernos, pero no pudo ser, sin duda tenemos mucho trecho por remontar pero en cuanto cojamos el ritmo de competicion llegaran las victorias pq calidad hay de sobra. Al final 62-57