lunes, noviembre 26, 2007

RESULTADOS JORNADA 25 de noviembre 2007

EL SENIOR "A" ES LÍDER EN SOLITARI

A destacar de la jornada la gran victoria del senior A contra el CB Escolapias “B” 92-61 el que ens permet que encapçalem la classificació en solitari, continuar imbatuts i tindre ja dos victòries d’avantatge sobre el tercer, gran partit dels nostres, sobre tot en la segona part, que continue la bona ratxa.

Les altres notícies positives vingueren dels juniors i dels cadets, els dos guanyaren a domicili, els de J. Aracil en la difícil cantxa del CB Alcàsser 57-69 en un gran partit per part de tots. Els cadets també aconseguiren guanyar esta vegada en Tavernes 56-57 en un partit que no es va decidir fins l’últim segon. Els Jovens tornaren a véncer en La Florida esta vegada al CB Colegio Alemán B 77-44, de moment en la Florida el Jovens està jugant d’una forma espectacular, encara que fora baixen el seu rendiment.

Les derrotes vingueren del senior B en Alcàsser 66-57, El CB Alcàsser, fou de nou un equip inabastable per als nostres, i dels més xicotets els infantils en Benifaió, encara que tindrem que esperar a la decisió del comité al presentar els locals sols set jugadors, i finalment els alevins caigueren per 53-31 en Silla.

L’elecció de l’equip de la setmana no ha estat fàcil degut a la importància de les victòries aconseguides per alguns equips, però s’inclinem per l’equip CADET, pel seu gran triomf en Tavernes, per diverses raons, el Tavenes ens va agranar la temporada passada i ens eliminà justament en les eliminatòries dels JDGV, també perquè anava líder i imbatut i de la manera que es va produir remuntant 10 punts i per la mínima.

L’equip del mes de novembre novament és el SENIOR A, ja hem comentat abans que estan en una ratxa positiva i que les sensacions són bones, este mes han derrotat a rivals de la part alta de la taula com són: Segorbe, Morvedre “B”, Penya-roja i Escolapias “B” el nomenament d’equip del mes de novembre el tenen totalment merescut.

CADET NP1 GRUP E
C.B. TAVERNES 'A' 56 - C.D. BERENGUER DALMAU 57

24/11/2007
10:00

CB TAVERNES: 56 (2 triples, 20 de 2, 10/17 TLL) 15 faltes personals, sense eliminats
CD BERENGUER DALMAU 57 (2 triples, 23 de 2, 5/9 TLL) 16 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 13-18, 14-6, 15-15 i 14-18

Partit disputadíssim, que no s’ha decidit fins l’ultim segon, quan el jugador del Tavernes nº15 O. Grigaliunas ha errat el tir definitiu i Félix ha agarrat el rebot amb autoritat. El partit ha coemnçat amb lleuger domini del Berenguer en el primer quart, on s’ha arribat amb 5 punts d’avantatge 13-18, gràcies a la superioritat de Félix en atac 11 punts en el quart, i al triple aconseguit per Sergio. En el segon quart la decoració ha canviat i el Tavernes a començat a defensar amb força i a eixir al contraatac i també el Berenguer ha perdut la situació en atac, resum parcial de 14-6, per arribar al descans amb 27-24.
En la represa el CB Tavernes ix d’una manera fulgurant i s’arriba als 10 punts de desavantatge 34-24, però el Berenguer retalla les diferències novament gràcies a les bones defenses, al final del quart s’arriba amb 42-39 a favor del CB Tavernes, i tot per decidir. Al inici de l’últim quart el Berenguer empata el partit 42-42 a partir d’ací les diferències són mínimes tant a favor d’un com d’altre equip, a l’últim minut s’arriba amb 56-55 per al CB Tavernes, però una cistella de Félix a falta de 24 segons pel final posa el 56-57, i ja ho hem comentat al final última possessió pel CB Tavernes que erra el tir que li haguera donat la victòria

Anotaren segons acta: Sergi, 2p, 1f Santy 5p, 2f, Héctor 6p, 2f, Frank 2p, 1f, Sergio 10p, 3f, Jorge 0p, 0f Jordi 0p 2f Félix 30p, 2f. Àlex 0p, 2f, Blas 0p, 0f Tiko 2p, 1f.
Incidències: Partit matinal, disputat al magnífic poliesportiu de Tavernes de la Valldigna, fins a hui el CB Tavernes era líder o estava imbatut, bon ambient a la graderia, Félix amb el seu extraordinari partit amb 30 punts ha igualat el seu “tope” personal d’anotació.

16:00

Parciales: 12-22, 15-8, 12-22 y 18-17Anoradores: Liceo 0p, Mohammed 0p, Juanjo 2p, Albal 1p, Abel 12p, Víctor 16p, Sento 25p, Gladiator 2p y Novisky 11p.

Nuestros juniors hicieron un muy buen partido, con buenas defensas, y sacando el contraataque, a pesar de que en el segundo y último cuarto, estuvimos muchos minutos sin anotar, lo que hizo que el CB ALCÀSSER se acercara a tres puntos en las dos ocasiones 27-30 y 51-54. Pero sendas reacciones del Berenguer consiguieron ventajas de mas de 10 puntos que ya fueron insalvables para los locales.

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU 77 - C.B. COLEGIO ALEMAN 'B' 44

24/11/2007
16:30

Partido mas facil de lo previsto contra el Colegio Alemán.
Otra vez muchas bajas para el partido, pero al final se suplió todo con el esfuerzo de los que jugaron.
El primer cuarto empezo muy mal. Íbamos perdiendo y el rival dominaba el rebote, pero poco a poco nos metimos en el partido y a raiz de la presión en la toda cancha empezamos a mandar en el marcador con ventajas amplias.
La segunda parte fue irregular, ya que perdimos muchas bolas tontas, pero nuesto juego era en general mejor que el del rival, dejandolo en 44 pts. debido a los problemas que tuvieron para romper nuestra presion.

Estadístiques del partit Jovens - Colegio Aleman
Gitano 30p, Brown 21p, Coquito 12p, Kalson 6p, Manu 5p, Ming 2p, Sparrow 1p, Pere i Boby 0p.
Tirs lliures: 5/11 y 3 triples.

En els 7 partits que duguem en lliga l'equip porta un 69/137 en tirs lliures (50.36%) i un total de 42 triples.

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 92 - C.B. ESCOLAPIAS "B" 61

24/11/2007
18:30

Victoria frente a Escolapias, donde el marcador no debe esconder el esfuerzo de todo el EQUIPO a lo largo del partido. Supimos mantener un nivel defensivo alto, y fue una zona la que nos permitió frenar su ataque y controlar el rebote para "matarlos" al contraataque. Se mejoró la salida frente a la presión 1-2-1-1, con saque rápido de fondo y corriendo calles laterales. Lamentar el incidente del último cuarto, en el cual NUNCA debimos caer.