lunes, octubre 23, 2006

RESULTADOS JORNADA 22 de octubre 2006

EL SENIOR “A” y LOS JUNIORS CONTINUAN INVICTOS Y SON LÍDERES DE SUS RESPECTIVOS GRUPOS
Tanto el senior A como los juniors continúan invictos en sus respectivas ligas, y ocupan las primeras posiciones en la clasificación, ambos tuvieron encuentros que no fueron fáciles pero que al final se decantaron con bastante claridad hacia nuestros colores, el senior A derrotó por 96-79, a un Bonrepòs i Mirambell que plantó cara durante muchos minutos. Los juniors hicieron lo propio, pero esta vez a domicilio, por 66-83 frente a un mermado CB Quart. Los jovens vencieron por 97-50, con una superioridad aplastante a CB Juan Comenius, en espera de los dos difíciles próximos compromisos contra el CB Claret “B” y el CB Morvedre “B” líderes de su grupo, los jovens han remontado posiciones gracias a sus tres victorias consecutivas logradas en las tres últimas jornadas. Finalmente la de arena la dio el senior “B” que cayó derrotado ante el CB Alcàsser “C” en un mal partido. Los del “B” aun no han encontrado su estilo de juego que tan buenos resultados les dio en otras temporadas. Estamos seguros que conforme avance la competición se mejorará notablemente el juego, como ya ocurrió la temporada pasada.

El equipo de la semana es para el JOVENS, por su magnífico partido contra el CB Juan Comenius.

CONTINUEM AMB LES BONES SENSACIONS

Primaren els atacs, com demostra el "lluminós". Crec que no va ser un bon partit per la nostra part, ens faltà defendre millor i eixa constància i mentalitat que en va fer traure ventaja contra escolapias, es relaxarem quan se n´anarem al marcador i per poc no ens costa un disgust.
la diferència de 19 es quedà en 4 entre un mal final del segon quart i un mal començament del tercer. la sort que tinguerem va ser entre altres el desencert als tirs lliures del visitants en contraposició al nostre encert.
No era un equip per a encaixar 80 punts a casa, més defenent individual tot el partit, si arribem a jugar en sa casa o contra altres podriem haver perdut.
Ja tenim faena per a esta setmana als entrenaments: Treballar les ajudes.

De totes formes crec que va ser un problema de motivació i autoexigència. tampoc treballarem massa amb jugades, iniciant l´atac molt ràpid; si bé és cert que ens convenia un ritme ràpid i de contraatac, però als pocs atacs estàtics que hi hagueren podriem haver fet més jugades.

La crònica s´està centrant en els aspectes a millorar, el partit no va ser tan roïn, però crec que ens hem d´exigir el màxim sempre.
estiguerem absents juan i baixauli, amb permís del club. esperem que al picapleitos li haja eixit tot bé i que el doctor vacances haja descansat. se´ls exigirà tornar al 100% contra el quart (diumenge a les 19 hrs), partit que com recordareu varem perdre l´any passat en l´última jornada. així que ojito.
Andreu ens reforçà ocupant el lloc de baixauli i pere en el de juan, es reservaren per als jovens perque tampoc va ser necessari exigir d´ells més, de totes formes andreu ens va deleitar amb un parell de canastes de bella factura i molt complicades.
Jorge va ser el damnificat arbitral de la setmana, de vegades no entens algunes coses, però, en fi, hem d´estar per damunt d´eixes coses i ell aguantà estoicament.
a sergio li va afectar més, no obstant va estar encertat en atac. tot i que no va tirar molt ho va fer amb excel.lents percentatges.
El dr.lucas ja li ha receptat una penetració anal baixauliana per a vore si es tranquil.litza un poquet amb el tema arbitral.
Chayanne reaparegué i segur que en res el tenim al 100%, de fet ja es va notar la seua aportació, va treballar bé, peleón!!!. ya está aquí el coco!!!
Elias li està prenent la mida a la red i els triples comencen a caure "con nieve", coquito tirador!.
Kobe estigué encertat en atac, on intentarem parar-lo amb personals, però se li va donar bé la linia de tirs lliures i no parà de sumar.gino va fer sentir la seua presència especialment al rebot i la defensa interior, que varen fluixejar en alguns moments, ell ficà remei.
David no entrà molt en joc, tortas al poste bajo!!
Miguel ángel tingué problemes en la lluita pel rebot, però ho intentà en atac amb el seu ganxo marca registrada.
Dani va estar molt actiu i aconseguí punts i rebots amb facilitat, gràcies al treball des d´ahí baix.

EL BERENGUER JUGÀ UN BON PARTIT EN ATAC
CB QUART: 66 (1 triple, 27 de 2, 9/21 TLL) 18 faltes personals, falta tècnica al jugador nº8 M. Porcal, sense eliminats
CD BERENGUER DALMAU 83 (4 triples, 29 de 2, 13/17 TLL) 14 faltes personals, falta tècnica a J. Fèlix, sense eliminats

PARCIALS: 14-22, 13-20, 22-15 i 17-26.

El Berenguer ha tornat a guanyar esta vegada a un mermat CB Quart, que ha jugat amb tan sols 6 jugadors. Una vegada més l’arma del Berenguer ha sigut l’atac, perquè s'han fet 83 punts, en defensa s’ha fluixejat prou i s’ha permès que el CB Quart arribara al 66 punts, gràcies al seu rebot ofensiu i a l’anotació del jugador número 13 O. Martinez que ha fet 24 punts, que ens ha superat una i altra vegada.
En el primer quart el Berenguer ha eixit a resoldre el partit com en ell és habitual, contratacs ràpids i bona defensa pressionant fan que el Berenguer òbriga una escletxa en el marcador 6-16 en el minut 6, fins al final del mateix 14-22. En el segon quart el CB Quart sorprèn i se posa a sols un punt 23-24, però el Berenguer reacciona en els últims 5 minuts fent un parcial de 10-0. Al descans s’arriba amb un 27-42 en el marcador. El tercer quart és de domini del CB Quart que domina tant en defensa com en atac, al Berenguer li costa anotar, sols J. Fèlix manté l’atac del Berenguer, i en defensa no s’està molt fi, a més la lesió de Roberto, la tècnica a Jose Fèlix i la quarta personal d’Abel, fan que el Berenguer passe uns mals minuts, el CB Quart s’apropa a sols 4 punts a falta d’un minut per finalitzar el quart. Últim quart amb el retorn a la pista de Marcos i Sento, amb 10 i 9 punts respectivament en el quart, més el problema de faltes del rival (4 jugadors amb 4 personals) fan que el partit es decante finalment a favor del Berenguer per 66-83.

Anotaren segons acta: Marcos 27p, 2f, J. Fèlix 20p, 2f, Sento 19p 0f, Víctor 6p, 1p Cristian Oliveira 5p, 0f, Jorge 4p, 3f, Rafa 2p, 1f, Roberto 0p, 1f i Abel 0p, 4f.

La jugada del partit: el triple de Novisky quan més apretava el CB Quart.

Incidències: No vingueren Quelo per motius laborals i Cristian Gamón malalt. Roberto se lesionà en un dit de la mà, el diagnòstic és esquinç lleu, per la qual cosa serà baixa durant almenys dos setmanes.

VICTORIA Y A ESPERAR LOS COMPROMISOS IMPORTANTES
Partido muy comodo en el poli arena,ante un rival que no tenia mucha altura,por lo que dominando el rebote se conseguia correr y encestar bajo el aro.
Otra vez muchas bajas,ayer la roca i kalson,mas jaume que sigue su proceso de recuperacion y la abuela que solo jugo 2 cuartos.P
robamos la presion,y se nota que ya sale mejor,pero en contra debemos mejorar mas el peresistema (jugadas) y no perder balones en contraataques.
El juego interior domino el rebote,con andreu pablo lucas y bonchi,aportando entre los 4 muchos puntos.La linea exterior corrio y lanzo bien de 3,aportando defensa y caracter.
Las jugadas mas espectaculares fueron los gorros de andreu y pablo y la ovacion de la mañana, en el abarrotado poli arena, fue compartida entre el triple de bobi y la lucha de bonchi.
Ahora nos viene seguidito 2 rivales que son los mas fuertes del grupo,asi que todos a entrenar y preparar bien estos partidos