lunes, diciembre 18, 2006

RESULTADOS JORNADA 18 de diciembre 2006

ÚLTIMA JORNADA ANTES DE LAS VACACIONES NAVIDEÑAS

De nuevo la jornada ha sido muy satisfactoria para el Berenguer, solo el alevín perdió su encuentro contra el CB Sedaví y por solo seis puntos. Los equipos de las categorías inferiores consiguieron la victoria tanto cadetes, como infantiles ganaron a Bàsquet Paiporta por una gran diferencia.
Los juniors vencieron al San José “B” en un partido que tuvo dos caras la primera parte pésima y lamentable, y una segunda parte totalmente diferente donde ya desplegamos nuestro juego, y conseguimos dar la vuelta a un partido que se nos puso muy cuesta arriba.
Los equipos senior consiguieron sendas victorias. El “B” doblegó a uno de los líderes en su vuelta al Poli-Arena que una vez mas fue infranqueable para los equipos visitantes. El Jovens por partida doble venció el sábado al Massamagrell “X” en un reñido partido y el domingo al GEIR Rocafort, estas dos victorias les harán subir puestos en la tabla clasificatoria. Finalmente el senior “A” venció al Bàsquet Paiporta en un partido de alternativas, lo que le permitirá seguir segundo en la tabla y por tanto en puesto de ascenso.

El equipo de la semana esta muy complicado de designar esta semana, todos los equipos que consiguieron la victoria lo merecen, pero la designación recae esta semana en el SENIOR “B” por su importante victoria ante el líder de la categoría el Manises “B”

El equipo del mes de diciembre es el SENIOR A, al seguir en puestos de ascenso y por los buenos partidos realizados frente al Paiporta y el Don Bosco.

TANQUEM L'ANY LÍDERS
Tanquem l'any com liders del nostre grup gracies a la victoria contundent contra el paiporta 89 a 28 ( per cert ens falten 2 pts a l'acta,serien 91),tenint el millor atac i la millor defensa,i la veritat jugant per moments molt be,amb molt d'equilibri interior exterior. L'ultim partit no tingue molta historia,sols aguanta el fort ritme que imposem als partits,el primer quart, els altres tres domini absolut dels nostres,com aixi ho refleja el marcador. Esperem entrenar fort aquestos nadals i seguir millorant

EN EL SEGUNDO TIEMPO NOS PUSIMOS LAS PILAS
El partido ha tenido dos caras totalmente distintas, lamentable primer tiempo del Berenguer, mas mal es imposible jugar, con relajación total en defensa, fallos clamorosos debajo de la canasta, perdidas incomprensibles y un vergonzoso 4/20 en TL.
La segunda parte el Berenguer salió dispuesto a resolver el partido, la decoración cambio por completo apretamos mucho mas en defensa, Sergio empezó a dirigir el equipo como el sabe, Félix y Juanjo comenzaron a funcionar en ataque y Abel era el dueño de los rebotes tanto ofensivos como defensivos.
El Berenguer dominó a placer sobre todo en el último cuarto y la diferencia fue aumentando hasta llegar al 65-33 final.
Con esta victoria el equipo cadete cierra el año 2006 imbatido en su cancha, con 9 victorias 6 de la temporada pasada y tres de esta, y en la tercera posición en la tabla clasificatoria.

TRENCAREM LA ZONA A BASE DE TRIPLES
Massamagrell, partit complicat contra un equip sense molts recursos defensius pero que optimiza molt be la zona.
Un primer quart molt renyit,on jugarem prou be.
Pero en el segon ells es tancaren moltissim per tal de frenar a les nostres torres,i ahi aparegueren 4 triples seguits que camviarem el tipo de partit. Ells tingueren que fixar molt mes als tiradors i obriren un poc la defensa,cosa que aprofitarem per fer mal per dins.
Un final apretat on l'encert de 3 va ser clau per la victoria.

SENIOR PREFERENTE GRUPO B
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 91 BÀSQUET PAIPORTA 80

PABELLÓN "LA FLORIDA" C/ REI EN JAUME I, Nº 2 CATARROJA
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO

ELS SUNS BERENGUEROS GUANYEN ALS EX DELS ROOKIES.
El tanteig reflexa el que va ser el partit, netament ofensiu amb defenses relaxades. Per la nostra part és significatiu rebre 80 punts a casa contra un equip sense massa potencial en atac. Tal vegada per la fluixa intensitat defensiva no arribarem a augmentar la diferència per damunt dels 10/15 punts.
Haurem de treballar la defensa i, per favor, intentem anar a entrenar esta setmana i la vinent per tal d´arribar en condicions a l´últim partit de la 1ª volta, a casa del S.José. És una pista difícil, qui haja jugat allí ho sabrà, haurem de defendre prou millor que el dissabte si volem guanyar i tancar la 1ª volta en llocs d´ascens.

MARCOS (45 PUNTS) LIDERÀ LA REMUNTADA DE LA SEGONA PART
SAN JOSÉ “B”: 78 (4 triples, 25 de 2, 16/29 TLL) 36 faltes personals, eliminats jugadors nº6 V. Puyol, nº12 M. Giménez, nº13 C. Roselló, nº14 W. Zhenou,
CD BERENGUER DALMAU 71 (7 triples, 20 de 2, 24/42 TLL) 25 faltes personals, eliminat jugador nº11 Abel Rodríguez

PARCIALS: 27-13, 19-16, 16-29 i 16-27

El Berenguer ha vençut al San José “B” en un partit que ha sigut vibrant i emocionant fins el final i amb un marcador molt alt.
El partit començà molt malament per al Berenguer, en el primer quart el San José ens ha agranat de la pista, un dels pitjors quarts que se recorden de l’equip junior. Apàtics en defensa, estàtics en atac, fallant una i altra vegada. I els atacs del San José es resolien sempre amb cistella o amb falta nostra els 27 punts encaixats ho diuen tot.
En el segon quart la tònica ha sigut la mateixa encara que hem jugat un poc millor i sinó haguera sigut pels tirs lliures errats haguérem retallat la diferència. Ells ja no han desenvolupat el joc del primer quart i a més han anat acumulant faltes que al final han sigut decisives. Al descans 46-29 cares llargues i preocupació pel joc desplegat, en el vestuari hem apel·lat a la remuntada de la temporada passada.

Al inici de la segona part intercanvi de cistelles 56-39 al minut 5 del tercer quart, però a partir d’este instant el Berenguer, comença a creure’s que podia guanyar el partit, i poc a poc ha retallat diferències fins el 62-58 del final del quart, s’havia fet el difícil, però fins el minut 4 no empatem el partit gràcies a un triple espectacular de Víctor 63-63, un altre triple de Marcos ens fa posar per primera vegada per davant a falta de 6 minuts per a la conclusió del partit 67-68, el partit ja estava de cara, la nostra defensa s’imposava i dominàvem el rebot per part dels nostres pivots. Un altre triple de Marcos i l’eliminació dels jugadors del San José fa que la distància augmente fins deu punts 67-77, de nou relaxació del Berenguer 74-79, a pesar que el San José jugava amb 4 jugadors, encert en els tirs lliures provocats pel San José, per part de Víctor i final del partit 78-85.

Anotaren segons acta: Marcos 45p 3f, Víctor 12p 4 f, C. Gamón 10p, 1f, Quelo 7p, 3f, Jorge 6p, 4f, Abel 3p, 5 f (eliminat) J.Félix 2p, 1f, C. Oliveira 0p, 1f, Santi 0p, 1f i Roberto 0p 2f.

Incidències: No jugà Sento encara que estigué a la banqueta animant, i va fer l’escalfament amb l’equip. No vingué Rafa per motius laborals. Molta afició del Berenguer que va animar durant tot el partit, vam estrenar les sudaderes proporcionades per l’empresa DISSENART disseny i publicitat, des d’ací el nostre agraïment.

GEIR ROCAFORT 54 JOVENS BERENGUER DALMAU 63

POLIESPORTIU MUNICIPAL CARRER DEL POU, S/Nº ROCAFORT

S'HAVIA DE GUANYAR I SÉ GUANYÀ
Rocafort, equip molt perillos. Partit molt trabat per les continues parades de joc (tecniques, expulsions, faltes...) que impedia que ferem 3 bones jugades seguides,sent sempre el marcador un tira i afluixa. Varem ser claus els canvis defensius que ferem en moments puntuals i que els dugue a perdre balons claus, i sent un marcador tant ajustat i a pocs punts, ens permete agafar una ventaja, que valgue, ja que eren els minuts finals, d'un desastre de partit, que poguerem menys mal que guanyarem.