miércoles, junio 11, 2008

RESULTADOS PARTIDOS JORNADA 8 de junio 2008 (5ª JORNADA TROFEO FEDERACION)

EL SENIOR "A" JUGARÀ LES SEMIFINALS
Després del lamentable partit del diumenge passat en Quart, el senior A va aconseguir brillantment el pas a les semifinals derrotant amb tot mereixement al BC Meliana Che, el partit no va tindre color i el Berenguer va dominar amb una superioritat aplastant a un equip que havia quedat campió de preferent les últimes tres temporades. El resultat 87-34 es fidel reflex del que va passar a La Florida. Abans el Jovens també aconseguí la victòria per 68-55 contra el Clínica Dental Quart el partit no va ser brillant, però al final es decantà cap al Jovens, on es va lesionar Pablo en el genoll, esperem una ràpida recuperació del pivot del Jovens. Diumenge pel matí jugaren els cadets el seu partit contra el CB Algemesí, els nostres van guanyar el partit per 46-53 en un partit que va ser massa "tosco" malgrat a que no es jugavem res, l'equip haurà de canviar d'actitud si es vol fer una bona semifinal.
Ara ja estan els tres equips en semifinals, tot un èxit sense precedents, per al Club, a més els Jovens i els cadets no han perdut cap partit en la lligueta prèvia, i el senior A amb més dificultat també ha passat vencent contundentement al Meliana Che. Ara esperem rivals en les semifinals, la pròxima setmana Jovens i senior A tenen jornada de descans i els cadets acaben la lligueta jugant a casa contra el CB Escolapias "B".

L'equip de la setmana ha de ser el SENIOR A, ja que era l'equip que faltava en aconseguir les semifinals.

TF08 SENIOR PRIMERA GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -68- CLINICA DENTAL QUART 66 -55-

-
07/06/2008
16:30
Tras varias semanas en las que nos ha sido imposible seguir unos entrenamientos normales, cosa que nuestros rivales sí lo han podido hacer, gracias a la lluvia (dos pabellones cerrados)el Jovens recibió al Clínica Dental Quart 66. Pese a lesiones, trabajo y otras circunstancias, se le ganó por 13 puntos (68-55). Ahora nos espera en semifinales presumiblemente el Leixa-Aldaia, al que se le ganaron los dos partidos en la liga regular. Sin querer vender la piel del oso antes de haberlo cazado, en la final, si pasamos, nos esperaría el Prácticas oel Esportiu Xe, que es la otra semifinal.

TF08 SENIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU - B.C. MELIANA CHE
-
07/06/2008
18:30
El partido no acabó, al faltar aproximadamente un minuto para la finalización del mismo, el B.C. MELIANA CHE, se quedó con solo dos jugadores y uno de ellos alegó una lesión, por lo que el partido se suspendió, con el marcador 87-34 a favor del Berenguer. Los árbitros se llevaron las tres còpias con lo que será el Comité de Competición quien de validez al mismo.

Por David Lucas
Victoria vs Meliana: me quedo con la victoria y con las ganas de todo el equipo. Estamos en semis, debemos mantener el nivel para acercarnos al objetivo. Ánimo a todos y seguimos trabajando. Amunt!!!!!!

Por...
A continuación se jugó el partido más raro de la temporada. El Meliana Che, al que todos admirábamos por su calidad y filosofía de equipo, nos dejó una amarga impresión por su actitud muy poco deportiva. Hay que saber perder (como lo hicieron en el partido de ida) cuando ves que el rival es infinitamente superior a tí, y no culpar a los árbitros de tu mal juego y de que sólo vinieron con 7 jugadores.Teóricamente el partido aún no se ha acabado, aunque Federación dé como bueno en su página web el resultado (87-34).Nos han dado a los dos Clubs 48 horas para si tenemos alguna alegación que hacer (nosotros no).Los parciales fueron los siguientes:13-6; 28-8; 20-13 y 26-7. Los anotadores: Marcus Brown, 32; Kobe, 15; Sergio, 11; Juan, 9; Sergio Huertas, 8; Sparrow, 7; El Super, 3; Gino, 2 y con 0 Dani, Coquito, Coco y Baixens. En semifinales nos pueden tocar Escolapias, San José y el mejor segundo, siempre que éste no sea el Meliana Che o el Quart.
Una última cosa. En el partido del Senior A, se presentaron a jugar 13 jugadores nuestros. Como sobraba uno, Jorge Munuera cedió su puesto y su camiseta a Sergio Huertas. Todo un detalle que le honra y que muy`pocos jugadores son capaces de hacer.

TF08 CADET PREFERENT GRUP C
AUTO-SELECCIO ALGEMESI-C.B. ALGEMESI -46- C.D. BERENGUER DALMAU -53-

-
08/06/2008
12:00

CB ALGEMESÍ: 46 (2 triple, 14 de 2, 12/34 TLL) 21 faltes personals, una falta tècnica a la banqueta, eliminats jugadors nº4 J. Borrás i nº14 A. Iglesias.
CD BERENGUER DALMAU 53 (1 triple, 17 de 2, 16/27 TLL) 25 faltes personals, eliminats jugadors nº4 F. Ntutumu i nº 17 S. Fuentes.

PARCIALS: 9-13, 13-12, 19-16 i 5-12

Partit jugat al magnífic pavelló d’Algemesí, en diumenge a les 12h a petició del club local, i corresponent a la cinquena jornada de la lligueta prèvia del Trofeu Federació, categoria cadet preferent grup C.

No cal dir que hem fet un partit dolent, encara pitjor que el que jugarem en el mateix pavelló de lliga, no hem estat gens afortunats, en pràcticament res, hem defés sense ganes amb els braços baixats, sense arribar a les ajudes, el que ha propiciat un excés de faltes personals per la nostra part. En atac tampoc hem estat encertats jugant tots amontonats, sense ordre ni concert, no hem sabut buscar bones seleccions de tir, el que ha propiciat contratacs fàcils dels rivals, afortunadament els locals han errat 22 tirs lliures i hui per hui, el Berenguer és superior en el joc individual, això és el que ens ha portat a la victòria.

El primer quart ha sigut de domini del Berenguer que amb una bona eixida ha marcat les diferències 4-10, veiem que podíem, però Algemesí ha retallat diferències per arribar al final del quart 9-13, en el segon quart els locals han eixit més concentrats i amb més ganes i s’han arribat a posar-se per davant 15-13, a partir d’ací intercanvis de cistelles per arribar al descans amb 22-25 a favor del Berenguer. En la represa el Berenguer ix amb força i obri una escletxa en el marcador 26-34 al minut 5, màxima diferència de tot el partit, però un parcial de 7-0, en pràcticament dos minuts, torna a posar al CB Algemesí en el partit 33-34, nervis, problemes de personals, cabrejos i males cares per al Berenguer al final del quart 41-41, en l’últim quart errades en els tirs lliures dels locals i per fi apareix el jocs interior del Berenguer que esta vegada si decidix el partit.

Anotaren segons acta: Fernando 13, Borja 5p, Santy 7p, Hector 3, Frank 0p, Sergio 15p Jordi 0p, Félix 6, Àlex 1 i Sergi 3p

Incidències: No jugaren per diverses causes: Ferran i Manu. Jugarem amb samarreta blanca, per coincidència de colors. La lligueta prèvia acabarà el proper dissabte en partit contra el CB Escolapias B, i el 16 de juny serà el sorteig de les semifinals.

Por...
Los cadetes, según mis informaciones, parece que no se toman en serio los partidos. Nunca el pasotismo, ni el creerse figuras a estas edades son los mejores argumentos a la hora de afrontar los partidos decisivos. No es escusa el haber ganado de 7 (46-53) a un equipo al que se le ganó en la ida de 25. En semifinales nos pueden tocar el Torrent, el Alcacer-Silla o el Tavernes. Ninguno de los tres es una perita en dulce, y para ganarles y estar en la gran final, habrá que jugar mucho, bien y concentrados.