lunes, enero 08, 2007

RESULTADOS JORNADA 7 de enero 2007

MINIJORNADA

Se reanudó la liga despues de las vacaciones navideñas, aunque solo jugaron dos equipos (senior A y Jovens) de los siete del Berenguer. Puesto que todos los otros equipos descansaban y el juniors aplazó su partido para el dia 20. Aunque se ganaron los dos partidos, de nuevo problemas de lesiones y de falta de asistencias a los partidos. Esta semana han caido lesionados David Lucas y Sergio Martínez, con esguince de tobillo.
El senior A pese a su mal juego consiguió la víctoria en una cancha que nos es muy propicia como la de San José, igual que los juniors en la última jornada del 2006, se sufrió pero al final se remontó y se ganó pese al mal juego.
Los Jovens consiguieron una muy meritoria victoria, sobre el CB Moncada "B" pese a las grandes ausencias y a las lesiones. El partido fue vibrante con buen juego por nuestra parte, por eso el JOVENS es el equipo de la semana.


JUNIOR PRIMERA GRUPO B
C.D. BERENGUER DALMAU 67 PICKEN CLARET "B" 60

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL CTRA DE LES CORREGUADES S/N
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : AMARILLA Pantalón : AMARILLO
Día :20/01/2007
Hora: 17:00:00

SE JUGÓ EL 20 DE ENERO


SENIOR PREFERENTE GRUPO B
SAN JOSE "B" 76 C.D. BERENGUER DALMAU "A" 80

EE.PP. SAN JOSE AVDA CORTES VALENCIANAS, Nº 1 VALENCIA
Local -> Camiseta : VERDE Pantalón : VERDE
Visi. -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Día :06/01/2007
Hora: 18:30:00

VICTÒRIA MIRACULOSA
Dos dies després encara no m´explique com ni per qué guanyarem el partit. Un partit en el que anarem perdent fins als 2 últims minuts i que finalment caigué de la nostra banda.
1-Arribavem a S.José (equip de balanç 6-6, inexplicable després de veure´ls, supose que només habran guanyat a casa) sense haver entrenat una merda en Nadal.
2-Teniem les baixes de 2 pivots (Dani i Baixauli) i només començar el partit David se va fer un esguinç (esperem que siga poca cosa i torne prompte) així que es quedarem sense pivots. Acusarem molt la falta de rebot, ja que la resta de jugadors tendim a jugar per fora.
3-Jugarem sense cap i de forma individualista, sense calma ni sistema (jo el primer) i en defensa ens faltava agressivitat.
4-Tinguerem problemes amb l´arbitratge, que va seguir criteris que venien molt bé a l´equip contrari.
5-Fallarem molts tirs fàcils i prop de la anella, al igual que molts tirs lliures, la pista i les cistelles fatals...6-Ens afectà el seu pressing a tota la pista i no sabiem escapar bé d´ell.
No obstant aìxò teniem la sensació que en quan ferem 3 coses bé o pegarem un arreonet guanyariem.
Hem estat molt prop de cagar-la i hauriem de reflexionar al respecte. Segur que en Utiel millorem, així que a entrenar esta setmana i a reprendre el nostre nivell.


SENIOR PRIMERA GRUPO A
JOVENS BERENGUER DALMAU 75 FDM MONCADA C.B. 64

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL (PISTA 1) CTRA DE LES CORREGUDES, S/Nº CATARROJALocal -> Camiseta : NEGRA Pantalón : NEGRO
Visi. -> Camiseta : AMARILLA Pantalón : VERDE
Día :07/01/2007
Hora: 12:30:00

GUANYAREM PER LES GANES I EL CORATGE
Agraïr, primer que res als que han jugat els esforç fet i esperar que Kalson es millore, i sobretot a Victor i Sergio Huertas que han sigut avisats in extremis (erem 6), contant a marcos que ja li ho havia dit durant la setmana.Gracies al presi i JJ, i a lladre i al delegat Perez (tots ells han estat buscant fitxes, camisetes i jugadors per al partit fins l'ultim moment).
Deplorable l'actitud demostrada per molts jugadors, haurem de prendre mesures i replantejarmos que passa a partir d'ara.
El partit no ha tingut molta historia, sempre hem anat per davant i el joc del quart classificat ha defraudat molt, això si, hem ficat moltes ganes i coratge i bon exemple ha sigut Ivan, sempre jugant amb una intensitat altissima. També destacar el partit de Pao Ming (el millor seu de la temporada) i l'anotació de Marcus

EQUIPO DE LA SEMANA
JOVENS