jueves, enero 17, 2008

RESULTADOS JORNADA 13 de enero 2008

EN LA PRIMERA JORNADA DEL 2008 SOLS FALLAREN ELS CADETS

La jornada es presentava amb seriosos dubtes pels rendiments dels nostres equips, en general a penes s’havia entrenat, entre absències, lesions i l’oratge (pluja i fred) el que ha portat a la falta de forma de molts dels nostres jugadors. Afortunadament el balanç de la jornada és molt positiu ja que hem aconseguit sis victòries per una sola derrota, i hem pogut salvar una jornada molt complicada.
El senior A guanyà bastant còmodament al tercer classificat el Espacios Habitables d’Altura, per 74-60. El nostre primer equip continua amb pas ferm en la categoria preferent, i es un poc més líder. El Jovens guanyà amb molt de patiment amb Bàsquet Silla, (59-58) per un punt i amb una cistella miraculosa d’Andreu a falta de dos segons pel final, l’equip mostrà moltes carències, mal joc i una alarmant baixa forma d’alguns dels seus components, de tota manera continuem amb sols dos derrotes en espera dels compromisos importats del mes de gener (Socorro, Prácticas i Alcora) que aclariran bastant les aspiracions de l’equip.
El senior B per fi aconseguí una meritòria victòria davant el Dominicos per 49-60, els Juniors com era d’esperar passaren per damunt de l’últim classicat el CB Alcora, amb un resultat de 47-111 que ho diu tot. Els cadets varen ser els únics que perderen, contra el CB Genovés que va ser molt superior als nostres que no tingueren els seu dia, 49-66 va ser el resultat que ens allunya dels llocs de promoció. Els infantils guanyaren amb solvència al Picassent 8-50 i continuen imbatuts i finalment els alevins evitaren l’últim lloc de la classificació al guanyar a EMD de Benetússer 10-35.

El equip de setmana és el SENIOR B, la seua victòria contra el AD Dominicos, posa fi a la ratxa de quatre derrotes consecutives i més de dos mesos sense guanyar, i això que es va produir sense el reforç dels juniors.

INFANTIL NP2 GRUP B
PICASSENT -8- C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -50-
-
12/01/2008
11:00
Gran victoria del infantil contra el Picasent aunque el segundo cuarto muy flojo¡¡¡

12:00

Partit corresponent a la huitena jornada dels Jocs Esportius de la Genralitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E.

PARCIALS: 13-17, 13-22, 8-11, 15-16

CD BERENGUER DALMAU: 49 (1 triples, 20 de 2 i 6/27 en TLL) 17 faltes personals, eliminat nº12 Jordi Alfonso.

CB GENOVÉS: 50 (2 triples, 27 de 2 i 6/26 en TLL) 23 faltes personals, eliminats jugadors nº11 A. Soler i nº14 C.Marzal.

El Genovés ha guanyat en el Poli-Arena amb bastant facilitat, perquè ha sigut superior en tots els aspectes, el Berenguer no ha estat encertat tant en defensa, com en atac. El partit ha començat de manera desastrosa, al eixir molt relaxats en defensa 0-9 en el primer minut de joc, degudes a les moltes pèrdues de baló que sempre acabaven en cistella, en resum al minut 4, l’acta reflexava un escandalós 0-15 de parcial. Després hem reaccionat i hem tingut moments de bon joc, arribant-se al final del quart amb 13-17, malgrat haver fallat 6 tirs lliures. A l’inici del segon quart ha continuat la igualtat però després un parcial de 0-12 ha tornat a fer que el Genovés se’n anara en el marcador amb una diferència que ja seria insalvable en la segona part, 26-39 al descans. La segona part ha sigut més igualada però amb un lleuger domini dels de Genovés arribant-se al final amb el marcador de 49-66.
En resum no hem jugat bé, hem estat nerviosos, hem fallat gran quantitat de tirs lliures, tampoc ha funcionat el contratac, el nostre joc interior que tantes vegades ens ha salvat tampoc ha valgut esta vegada. I en defensa hem permés contratacs fàcils del contrari. Possiblement no hem afrontat el partit amb la mentalitat suficient. Ara cal continuar entrenant dur per poder corregir els errors.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
nº5 Sergi 8p, 2f, nº6 Santy 16p, 2f, nº7 Hector 2p, 1f, nº8 Frank 0p, 3f, nº9 Sergio 7p, 0f, nº11 Jorge 0p, 0f nº12 Jordi 0p, 3f nº13 Félix 11p, 4f, nº14 Àlex 2p, 2f, nº15 Blas 0p, 0f nº16 Tiko 3p, 0f .

Incidències: Matí amb temperatura prou baixa uns 12ºC i el partit es disputà amb un lleuger vent que feia que la sensació tèrmica fóra més baixa, però lluí el Sol. Com sempre bon ambient i nodrida presència de pares del equip visitant.

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -59- BASQUET SILLA 'A' -58-
-
12/01/2008
16:30
Partido post-turrones que deja claro que no estamos en nuestro mejor momento, por lesionados, tocados y sobre todo falta de entrenes.
Desde el principio se notaba que iba a ser un rival muy incomodo, el Silla sabe a lo que juega y lo hace bien, así que siempre estuvo por delante en el marcador y nosostros a remolque todo el partido. Sin tiro exterior y los pivots bien defendidos, teniamos muchos problemas para anotar, y solo en ciertos momentos pudimos jugar bien.
El desenlace fue a cara o cruz ,con unos últimos 3 minutos llenos de emocion, que por suerte se resolvieron a nuestro favor, consiguiendo una victoria muy importante para mantenernos arriba.
Agradecer a los juniors Victor y Sento, su ayuda.
NECESITAMOS ENTRENAR MAS Y MEJOR

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -74- ESPACIOS HABITABLES ALTURA MONCOFA-60-
-
12/01/2008
18:30
Senior A vs Altura: victoria 74-60. Partido muy trabado frente a un gran rival. Empezamos el partido con defensa individual, y nos encontramos con un jugador número 17 que nos rompía en el 1x1; pasamos a defensa zonal que nos permitió controlar este desequilibrio, realizando un buen primer cuarto. Iniciamos el segundo cuarto con una clara falta de concentración, que ayudó al Altura a meterse de lleno en el partido. Tuvimos fases en las que supimos aprovechar el control del rebote defensivo para matar al rival con el contraataque; despertarón sus tiradores para nuevamente apretar el marcador (gran acierto en el triple). Gracias a un parcial de 7-0 recuperamos la ventaja de 11 puntos, controlando su tiro exterior con una defensa 3-2.
Lamentar la lesión de Sergio, esperando tenga una pronta recuperación.
A pesar de las ausencias de Baixauli y Salva (recuperándose de la lesión), no justifican la sensación de indolencia, de debilidad mental en momentos clave, y seguro que el "vivir de rentas pasadas" nos pasará factura.
Esta semana debido al curso de entrenador no podré acudir martes, miercoles y jueves; propongo entrenar lunes y viernes, y dejar el jueves como entrene voluntario (tiro).
Confirmarme si os es posible asistir.

JUNIOR PREFERENT GRUP A
L`ALCORA B.C -47- C.D. BERENGUER DALMAU-111-

-
13/01/2008
16:30
PARCIALES: 9-14, 11-26, 8-37 y 19-32Anotaron según planilla: Oliveira 11, Albal 8, Abel 8, Victor 21, Sento 18, Santy 20, José 12 y Novisky 10

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. DOMINICOS -49- C.D. BERENGUER DALMAU "B"-60-
-
13/01/2008
17:00
Parciales: 6-10, 18-16, 10-15 y 14-19Partido mucho más igualado de lo que indica el marcador. A falta de 4 minutos para el final el resultado era 48-50 a nuestro favor.
Se ha notado el mes de inactividad y hay que hacer un esfuerzo para ir entrenar y recuperar forma física.