miércoles, enero 23, 2008

Resultados Jornada 20 de enero 2008

NO ES POT DEMANAR MÉS

De brillant podem qualificar està dotzena jornada, els set equips han complit d’una manera sobrada, tots han estat a una gran altura. Els equips que sobre el paper tenien compromisos difícils han aconseguit grans resultats, sols els alevins han caigut davant el líder Bàsquet Silla, 42-45, però els nostres xiquets van fer un gran partit i a punt estigueren de donar la campanada, tres punts no són pràcticament res i més en minibàsquet. Els altres equips confirmaren les seus bones classificacions l’infantil guanyà amb certa facilitat al CB Benifaió i ja és pràcticament campió del grup a falta de dos jornades, esperem a la segon fase de la competició per a vore on poden arribar. El cadets esborraren de la pista a un molt fluix Bàsquet Cullera, 14-139. Partit de records cap equip del Berenguer havia arribat en competició oficial als 139, i en l’aspecte individual cap jugador havia arribat a les 27 cistelles de 2, i per tant als 54 punts, com ho va fer Santy el diumenge. En els equips federats els juniors venceren amb bastants dificultats al CB Onda 52-47, en un partit que no va ser gens bo. De tota manera sumarem la victòria número 9 que ens fa estar en els llocs capdavanters de la classificació. El senior B, en el seu debut en La Florida, amb dificultats vencé a un Maristas B, molt jove, per 73-59, els del B ja porten tres victòries consecutives i van escalant poc a poc posicions en ela classificació. El Jóvens en un gran partit per part de tot l’equip guanyà en casa del Ntra Sra del Socorro de Benetusser, un dels equips més forts del grup, malgrat les absències de quasi la meitat de l’equip, encara que cal destacar el reforç de Huertas i dels Juniors. El Jovens podria ser líder, amb sols dos derrotes a falta del partit ajornat contra Prácticas que es jugará el proper diumenge. Finalment el senior A, continua la seua marxa triomfal, i va aconseguir la seua 12 victòria en esta lliga, contundentment per 55-75 en la sempre difícil canxa del Quartell.

Triar l’equip de la setmana, esta jornada és molt complicat, ja que molts equips han ratllat a una altura excel·lent, però degut a les circumstàncies que havien envoltat el partit i al partidàs que feren els nostres s’inclinem esta jornada pel JOVENS.

INFANTIL NP2 GRUPB
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -57- C.B.M. BENIFAIO -41-
-
19/01/2008
10:00
Gran victoria del infantil contra el Benifaio que en su casa nos planto cara y en casa con grandes ausencias como las de Manu, Guillem, Huertas, etc. Ahora a por el siguiente partido chicos¡¡¡¡

Parciales: 15-11, 12-19, 20-7 y 26-22
Primer partido de la temporada en Florida ante un rival muy joven y luchador. Tras una primera mitad igualada en el que el rival llegó al descanso con ventaja 27-30, el tercer cuarto nos sirvió esta vez para recuperar el mando en el marcador y entrar en el último cuarto con 10 ptos de ventaja. Repetimos errores y en poco mas de 3 minutos el marcador se aprieta hasta el 50-47 a falta de 6 minutos. Otra vez teniamos que sufrir, pero un parcial salvador de 11-2 (con 8 puntos de Jesus... impresionante) nos devuelve la ventaja que ya sería definitiva. En los últimos 4 minutos solo anotamos de tiro libre ante las constantes faltas del rival, eso si con un gran porcentaje 12/18 (frente al 20/40 de todo el partido).

JUNIOR PREFERENT GRUP A

C.D. BERENGUER DALMAU -52- THERMOCONTROL-ONDA -47-
-
19/01/2008
18:30
Partido que se nos complicó un poco al final, debido a nuestro mal juego en el último cuarto. Estuvimos desde la mitad del primer cuarto por delante en el marcador pero sin despegarnos, al final pasamos apuros por el fallo en los tiros libres, pero coneguimos la victoria a pesar de nuestro mal juego.

Parciales: 13-10, 14-12, 13-10 y 12-15

Anotaron según planilla: Cristian 6p, Juanma 4p, Sergio 0p, Abel 8p, Victor 13p, Sento 15p, Santy 2p, José 1p, José F. 3p

Conseguimos la novena victoria, con lo que igualamos nuestra marca de la temporada 04-05 nuestra última en preferent a falta de dos jornadas para terminar la primera vuelta.

SENIOR PREFERENT GRUP A
PROFILTEK-QUARTELL-PTO. SAGUNTO -55- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -75-
-
19/01/2008
19:30
Partido Quartell vs Senior A Berenguer: victoria 55-75. Lo que se podia presumir un partido facil, no lo fue tanto a pesar del resultado, pues encontramos un rival que supo aprovechar sus bazas: juego interior muy fuerte con su nº5, y contraataque. Fue necesario plantear una zona para proteger nuestro rebote, incluyendo una presión que llegó a ser brillante sobre sus lineas de pase (3 ataques SIN poder lanzar). Gran implicación por parte de todos, y sensación de EQUIPO. Muy buena aportación de Elías. Ánimo!!!!!!!!!!!

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
C.D. NTRA.SRA.DEL SOCORRO -57- JOVENS BERENGUER DALMAU -70-
-
19/01/2008
20:00
Acudiamos al partido con " el agua al cuello " con un solo pivot y ante posiblemente el mejor juego interior de la liga, por lo que tuvimos que recurrir a un factor DE MOTIVACION extraordinario, a falta de jugadores basicos en nuestro juego, los que estuvieron lo hicieron a un nivel mental muy alto, muy comprometidos con el equipo y dejandose la piel en defensa.El partido fue muy igualado durante todo el mismo, con mínimas ventajas para los dos equipos. El socorro planteó un partido muy agresivo, con defensa presionante durante todo el encuentro, que nos dificultó muchísimo el ataque, pero en la previa ya hablamos que seria clave imprimir un juego rápido y atrevido, que cuando lo hicimos nos servia para mandar en el marcador.El esfuerzo de todos nuestros jugadores fue clave para conseguir la victoria, que se cuajó gracias a una defensa muy seria durante todo el partido.

CADET NP1 GRUP E
BASQUET CULLERA -14- C.D. BERENGUER DALMAU -139-

-
20/01/2008
10:00
Partit corresponent a la novena jornada de lliga cadet del JDGV, Nivell Promoció 1 Grup E, jugat al pavelló Municipal de Cullera.

BÀSQUET CULLERA: 14 (0 triples, 5 de 2, 4/18 TLL) 25 faltes personals, eliminats jugadors nº6 G. Navarro, nº12 S. Lukosiunas i nº13 A. Stoke.

CD BERENGUER DALMAU 139 (1 triples, 65 de 2, 6/29 TLL) 20 faltes personals, eliminat nº8 Frank Rodríguez

PARCIALS: 3-29, 6-40, 3-35 i 2-35

Quan es guanya de 125 punts poc es pot dir, desgràciadament l’equip contrari tenia un nivell molt baix, malgrat tot, no hem fet un gran partit, i la prova està en el lamentable percentatge ,una vegada més, en els tirs lliures 6 de 29. Tampoc hem estat encertats en els triples, sols n'hem fet un en tot el partit. Així i tot Félix ha dominat a plaer i amb contundència el rebot, el que ha propiciat contratacs fàcils per a Santy i en atac dobles opcions. Primer quart ha acabat 3-29 i el partit ja sentenciat. Segon quart més escandalós encara 6-40. per arribar al descans amb 9-69. En la represa mateixa tònica i parcials pràcticament iguals 3-35 i 2-35. Per acabar amb 14-139.
En partit ha sigut pràcticament un entrenament on, hem provat defenses pressionants, jugades d’atac, contratacs i tots els jugadors han tingut els seus minuts.

Jugaren: Sergi 8p 1f, Santy 54p, 1f, Hector 2p, 4f, Frank 11p, 5f, Sergio 19p, 2f, Jordi 2p, 1f Félix 39p, 1f Àlex 2p, 2f, Blas 0p, 3f.

Incidències: No vingueren Jorge i Tiko per diversos motius. Presència de l’afició a pesar de l’hora i el desplaçament, i en el magnífic pavelló de Cullera s’han deixat notar. També cal fer constància que en el partit, s’han superat alguns records del club o almenys coneguts, el d’anotació en un partit per un equip, 139 punts, anteriorment estava en poder del junior 04-05 amb 122 punts, el de cistelles de 2 amb 65 i el de màxim anotador d’un jugador Santy hui ha fet 54 punts superant a Sento que en va fer 46 fa dos temporades, també Santy ha superat el de cistelles de dos amb 27. Félix també ha superat el seu tope arribant als 39 punts.