martes, febrero 10, 2009

RESULTADOS JORNADA 8 de Febrero 2009

SOLS FALLAREN ELS CADETS

Si la setmana passada comentaven que no havia sigut molt propicia la jornada, tot el contrari podem dir d’esta jornada. Sols ha faltat l’equip cadet per fer ple, i això que hi havia equips que tenien paperetes complicades. El senior A, aconseguí doblegar al Beniparrell en un partit on els nostres no van estar molt encertats en la defensa, però jugaren un bon partit en atac, fer 88 punts en el pavelló de l’IES Albal no es feina fàcil. Jovens aconseguí una treballada i curta victòria davant un sempre difícil i lluitador Bàsquet Silla. Mentre el senior B jugant al Poli-Arena guanyà als Vikings de Torrent, amb un partit dominat pel fort vent. Els juniors en un partit vital per a les aspiracions de permanència en preferent guanyaren al Don Bosco “B” àmpliament, encara que el partit va estar igualat en la primera part i finalment per acabar amb les victòries els infantils donaren la sorpresa a l’aconseguir una mínima victòria en Mislata, equip que ens havia vençut molt fàcilment en la primera volta.
La creu vingué per part dels cadets, que feren un lamentable partit, justament davant el líder, el CB Aldaia, foren fortament apallissats, la derrota significa perdre momentàniament la segona posició, que dona lloc a passar a la segona fase.
Els alevins estan a l’espera de la segon fase, per la qual cosa tingueren jornada de descans. El jugador de l’equip aleví Miquel Alfonso anà a la concentració de la preselecció de la Comunitat Valenciana aleví que disputarà el Campionat d’Espanya de la categoria en San Fernando (Cadiz) en la primera setmana del mes d’abril.

L’equip de la setmana és l’INFANTIL per la seua gran i sorprenent victòria en Mislata, actualment és un dels equips del club que més progressió té. Felicitats a tots els seus components i al seu entrenador Iván Andreu (Búfalo)

INFANTIL NP1 GRUP D
MISLATA BASQUET CLUB 'A' -55- C.D. BERENGUER DALMAU -56-
-
07/02/2009
11:00


CADET NP1 GRUP C
EQUIPO MIXTO ALDAIA -84- C.D. BERENGUER DALMAU -47-
-
07/02/2009
12:30


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU -83- C.B. DON BOSCO VALENCIA "B" -58-

-
07/02/2009
16:30
Parcials: 16-12, 21-20, 27-7 i 19-19

Partit que necessitavem guanyar per mantindre les nostres aspiracions de permanència en preferent, malauradament van ser sols 7 jugadors, encara que aguantarem bé el ritme del partit, cosa que no ha passat altres vegades.

SENIOR AUTONÓMICA
C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL -82- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -88-

-
07/02/2009
17:00
Victoria Senior A vs Beniparrell: mal partido sobretodo en defensa, donde permitimos tiros exteriores fáciles y "regalamos" muchos rebotes; ganamos con un esfuerzo mínimo, y en esta categoría se paga caro la mayoría de las veces.
Pocas ideas y muchas imprecisiones en ataque... debemos reaccionar ya, y jugar en función de nuestra exigencia, no la del rival.
Ánimo!!

Crónica del partido a La Ciutat Aquí



SENIOR PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -79- BASQUET SILLA "A"-76-
-
07/02/2009
18:30


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -49- GENTVIKINGA BASKET -42-

-
08/02/2009
16:30
Parciales: 10-6, 17-11, 7-13, 15-12

Partido muy complicado donde el juego se ha visto dificultado por el fuerte viento.
Pese a ir todo el partido por delante, las ventajas han sido mínimas. Como habiamos dicho al empezar era una victoria que teniamos que sufrir y luchar ante un equipo de mucha envergadura y oficio.
Buen partido del junior Fernando "Middleton".


EQUIP DE LA SETMANA
INFANTIL