jueves, agosto 20, 2009

NOTÍCIES BERENGUER AGOST

MINAYA
Un combinat de jugadors del club, es traslladarà a la localitat albacetenya de Minaya, poble del nostre gran pivot del senior A, Damián Ballesteros. El torneig que arriba a la seua XXII edició serveix per començar la pretemporada i representa una festa del bàsquet de Castella la Manxa, assistint equips de la regió, de Madrid i de la Comunitat Valenciana, des de fa uns anys assistim complaguts, per a reforçar al CB Minaya o com a club, fins i tot l'any 2006 vam quedar campions, com podeu vore al palmarés de la web.

WEB del torneig:
http://basket.tnbminaya.es/

Al final pasamos los cuartos ganando al La Roda de Albacete y fuimos derrotados en semifinales, contra el equipo Valencia JB, que al final perderia la final contra el GU Albacete.



ENTRENADORS
El cos d'entrenadors dels equips federats del club, ha sigut renovat ampliament per a la pròxima temporada, la renúncia per motius familiars de David Lucas i Pere López ha obligat al canvis en les banquetes del senior A, Jovens i Junior. Els entrenadors dels diferents equips federats són el següents:

SENIOR A: César Fernández Galarraga
JOVENS: Juan José Villanueva Sepúlveda
SENIOR B: Jaume Hervás Estrems
JUNIOR: Alejandro Ahicardo Gómez.

César i Alejandro són nous en el club, desitjant-los una estada grata entre nosaltres i també èxits en l'aspecte personal i esportiu. Juanjo deixa el junior per a encarregar-se del Jovens i Jaume continuarà dirigint al senior B.