lunes, abril 23, 2007

RESULTADOS JORNADA 22 de abril 2007

La reanudación de la competición no nos ha ido nada bien, por el lado positivo la gran víctoria del senior B frente al, hasta hoy, lider el JOSAMI de Xirivella, el B realizó el mejor partido de la temporada. En las categorias inferiores derrota cruel del infantil, por dos puntos que nos aleja del segundo puesto que da derecho a jugar la segunda fase.
El cadete ganó con facilidad al CB Alcàsser, pero perdió a uno de sus grandes baluartes, Abel con una lesión grave en el tobillo derecho, que le impedirá jugar en lo que resta de temporada. Finalmente los juniors finalizaron la liga con derrota frente al Picken Claret, en un partido que enfrentaba a los dos primeros clasificados de la competición. Y donde perdimos nuestra imbatibilidad despues de 17 partidos sin perder.
Tanto el SENIOR A, el JOVENS y el ALEVÍN han finalizado ya la competición.
El equipo de la semana es el SENIOR B, por su magnífica y contundente victoria del sábado, en la Florida.

Paciales: 24-11, 28-18, 15-22, 30-13
Cayo el líder en La Florida por 25 puntos de diferencia en un extraordinario partido de TODO el equipo.

EL CAMPEÓN SE DESPIDIÓ CON DERROTA
PICKEN CLARET “B”: 76 (5 triples, 23 de 2, 15/32 TLL) 21 faltes personals, eliminat jugador nº12 F Greses
CD BERENGUER DALMAU: 66 (7 triples, 18 de 2, 9/19 TLL) 20 faltes personals, 2 faltes tècniques a José Félix i una falta tècnica a la banqueta, Eliminat J.Félix

PARCIALS: 14-14, 21-17, 23-15 i 18-20

El Berenguer ha perdut el seu segon partit en la lliga davant un Picken Claret que ha sigut superior en el rebot tant ofensiu, com defensiu. La clau del partit ha estat es la seua superioritat en el joc interior, davan t un Berenguer molt mermat físicament, sobre tot en la seua gent alta.
El partit començà amb avantatges curts del Picken Claret, mentre el Berenguer responia des de la línia de 6,25, al final del quart s’arriba amb empat a 14-14, en el segon quart contiua l’encert des del 6,25 del Berenguer el que fa obtindre un lleuger avantatge 19-24, però a partir d’ací la pressió i la forta defensa del Picken fan que l’avantatge es retalle i fins arribar al descans amb 35-31 pels locals.
El tercer quart ha sigut el determinant després d’aguantar l’eixa dels locals 38-37, se n’hem anat del partit durat tres minuts amb dos tècniques a J.Félix i una a la banqueta hem perdut els papers i el Picken se’n ha anat de 14 punts que ja no hem pogut recuperar, 51-37. A pesar de que hem reaccionat al final del quart 58-46.
En l’últim quart hem reaccionat prou bé i hem anat poc a poc retallant les diferències a base de triples i contraatacs, al final hem arribat a l’últim minut amb opcions 69-65, però Claret ha jugat millor i ha guanyat el partit.
Anotaren segons acta: Jorge 6p 4f Cristian O. 2p, 1f, Sento 11p, 1f, Quelo 0p, 2f, Víctor 2p, 4f Marcos 33, 3p i J.Félix 12p, 5f (2 técniques eliminat).
Incidències: No vingueren Abel (lesionat) i Santi per motius familiars. Jorge ha jugat lesionat en un dit de la mà y Sergio encara que no jugà per raons tècniques estigué a la banqueta animant.
Al final Picken Claret ha quedat subcampió.