lunes, abril 30, 2007

RESULTADOS JORNADA 29 de abril 2007

Prácticamente no ha habido jornada, puesto que los dos partidos programados el infantil y el cadete han tenido que ser aplazados por el estado de la pista, totalmente impracticable a causa de la lluvia. Solo el junior disputó un amistoso en Sedaví donde fue ampliamente derrotado por 73-50. La diferencia de categoria, las notables bajas y la falta de actitud se notaron demasiado.
El equipo del mes abril es el SENIOR B por sus dos victorias de este mes, frente al Benifaió i el Xirivella.

PARTIDO AMISTOSO JUNIOR
CB SEDAVÍ 73 CD BERENGUER DALMAU 50

El CB Sedaví (4t classificat categoria preferent, grup A) ha guanyat al CD Berenguer Dalmau (campió del grup B de primera zonal) per 73-50 en partit amistós celebrat al pavelló de Sedaví, el dissabte 28 d’abril.

PARCIALS: 14-15, 10-14, 23-9 i 26-12.

El partit ha tingut dues parts diferents la primera on el Berenguer ha aguantat èpicament ha defés molt bé i amb ganes malgrat la nostra falta de altura i quilos, hem atac amb coherència i hem tret alguns contraatacs, i la prova són les victòries parcials dels dos primers quarts. En el segon temps s’hem vingut avall d’una manera estrepitosa no hem buscat bones seleccions en atac i hem errat una i altra vegada. Això ha propiciat els fàcils contraatacs del Sedaví, a més la nostra defensa ha sigut molt fluixa i hem perdut el domini del rebot tant ofensiu com defensiu, i hem abaixat els braços. El Sedaví ens ha agranat de la pista parcial de 49-21. Per arribar al 73-50 final

En resum bona primera part, però una segona part lamentable i molt dolenta en tots els aspectes, que haurem de millorar si volem aspirar a fer alguna cosa en la Copa Federació.
Anotaren segons acta: C. Oliveira 4p, 2p, Santi 4p, 0p Sento 5p, 0p, Sergio 0p, 0p, Quelo 0p, 2p Victor 3p, 2p Marcos 21p, 0p Jose 4p 5p (eliminat) C.Gamón 2p 0f i J.Félix 7p 3p.
I
ncidències: Baixes de Jorge i Abel lesionats, els ja habituals Rafa i Roberto. Cristian Gamón tornà a jugar després de 4 mesos i debutà amb el junior, el jugador de l’equip cadet José.