viernes, noviembre 02, 2007

4ª JORNADA DE LIGA 2007-2008

DUEL EN EL CIM: ENPAL SEGORBE-CD BERENGUER DALMAU

La jornada ens va a portar un duel en cim en la categoria preferent entre el Berenguer (primer classificat) i l’ENPAL Segorbe segon classificat. El partit és molt complicat per als nostres ja que el Segorbe és un equip molt dur i fort, amb un joc molt físic, que justament no és el nostre joc, a més el partit es disputa en el seu camp, i presumiblement anem a contar amb baixes significatives, també estarà difícil el reforç del Jovens que juguen en Meliana dues hores abans.

Pel que respecta als altres equips, jornada important tan per a Jovens com per a Juniors, que juguen contra el Bàsquet Meliana a domicili i contra CB Burriana en casa, respectivament. Bona oportunitat per arribar als llocs capdavanters en la classificació per als dos equips.

El senior B jugarà contra el Cambridge House, tot un clàssic de segona zonal, l’equip colegial està fent la millor campanya de la seua història, ja que ha guanyat els seus primers tres partits, però el senior B va recuperant poc a poc la gent i amb els reforços del juniors s’espera un disputat partit en el Poli-arena.

El cadets tenen jornada de descans pel pont de Tots Sants, i reanudaran la competició el proper cap de setmana, on entraran ja en competició els infantils i els alevins en la seua competició NP2, el sorteig del qual es farà el dilluns 5 de novembre.


SENIOR SEGONA ZONAL GRUPO C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - CAMBRIDGE HOUSE

Campo: POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
03/11/2007
16:30

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUPO A
B.C. MELIANA B - JOVENS BERENGUER DALMAU

Campo: MELIANA - POLIESPORTIU MUNICIPAL . C/ CALVARI, S/N (Meliana)
03/11/2007
17:30

JUNIOR PREFERENT GRUPO A
C.D. BERENGUER DALMAU - PROMOCIONES MOLINOU BURRIANA
Campo: POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
03/11/2007
18:30

SENIOR PREFERENT GRUPO A
BANCAJA-ENPAL SEGORBE - C.D. BERENGUER DALMAU "A"

Campo: SEGORBE - PAB. MUNICIPAL SEGORBE. C/MANUEL GÓMEZ MÁÑEZ S/N (Segorbe)
03/11/2007
19:30