martes, julio 15, 2008

CAMPIONATS 3x3

CAMPIONAT 3x3 PICANYA

Marcos, jugador del Jovens Berenguer Dalmau, va aconseguir guanyar el concurs de triples, el dissabte passat al pavelló de Picanya. Amb una excel·lent marca de 18 triples aconseguits, a sols un del rècord absolut del campionat.

També tingueren una magnífica participació els compnents de l'equip cadet Navarro, Félix i Fernando, que també van ser reforçats per Aarón (Maristas). Els quals van arribar a les semifinals del campionat.


Vídeo final del concurs de triples


Més informació en la web del Picanya Bàsquet i a Picanya TV

http://www.picanyabasquet.net/3x3resultat2008.html



Marcos Campió de triples i Andreu fent un mate (fotos extretes de la web de Picanya Bàsquet)


CAMPIONAT 3x3 ALAQUÀS
L'equip format per els jugadors Félix, Fernando i Navarro, aconseguiren alçar-se amb la víctòria en la categoria cadet, en el campionat 3x3, disputat el dissabte 19 de juliol, en el Pavelló d'Alaquàs. També tingueren una destacada actuació en la categoria senior, l'equip format per Gino, Iván "Bodiroga", Marcus i Sparrow, els quals van arribar a la final, però tingueren que conformar-se amb el subcampionat. I en categoria Junior, Victor i Sento amb els jugadors del CB Sedaví Izan i Iván van arribar també a les semifinals.



CAMPIONAT 3x3 ALDAIA
L'equip format pels jugadors Iván, Marcos i Andreu tingué una destacada actuacció en el torneig 3x3 disputat el dissabte 26 de juliol, al Pavelló d'Aldaia. l'equip va aconseguir arribar a les semifinals i també Marcos quedá subcampió en el campionat de triples. Lamentar la lesió greu, de Sento que va jugar amb Félix el torneig sub-18. L'equip de Víctor, en la categoria sub-18 va aconseguir arribar a les semifinals on caigueren amb dignitat.


CAMPIONAT 3x3 BENIFAIÓ
L'equip format pels jugadors Marcos, Andreu i Izán (CB Sedaví) guanyaren el torneig 3x3, en categoria senior, disputat el dissabte 9 d'agost, al Pavelló de Benifaió. També l'equip format per Victor, Félix i Izán (CB Sedaví) va aconseguir arribar a la final, en la categoria sub-18, on caigueren amb honor. En els concursos: Andreu guanyà el concurs de esmaitxades, Marcos els de tirs lliures en categoria senior i Victor el concurs de triples en categoria junior. TOT UN ÈXIT.