jueves, julio 10, 2008

ENTRENADORS

Els nostres entrenadors David Lucas en este cas està realitzant els curs de nivell 2, i Pere López el curs de nivell 1. Que els permetrà seure’s a la banqueta la pròxima temporada del senior A i del Jovens, en categoría autonòmica i en categoría preferent respectivament, per imperatiu de la FBCV, que exigeix la titulació per entrenar en estes categories.

JJ Villanueva va asistir els dies 4-5-6 de juliol al Clínic Internacional de Baloncesto Ciudad de Murcia, organitzat per la AEEB (Asociación Española de Entrenadores de Baloncesto) amb els conferenciants: Dan Peterson (exentrenador de Milano) Xavier Pascual (entrenador del FC Barcelona) Joan Plaza (entrenador del Real Madrid) y Simone Pianigiani (entrenador del Montepaschi Siena)













JJ. Villanueva amb Joan Plaza i Xavi Pascual



PLANTILLES i ENTRENADORS 08-09
Després de la reunió de la comissió tècnica, del dia 3 de juliol, ha confirmat la seua continuitat a les banquetes i tant la seua renovació per a la propera temporada, els entrenadors: David Lucas pel senior A, Pere López pel Jovens i Jaume Hervás pel senior B. Actualment continuen las gestions i les negociacions per deixar tancades les planilles dels equips seniors: senior A, Jovens i senior B. No es descarten noves incorporacions com a reforç dels equips, encara que podem abançar que la base dels equips serà la de la passada temporada.

També s’acordà començar les gestions per trobar els entrenadors pels equips de la base: juniors, cadets, infantils i alevins. Així com intentar també buscar refoços en especial per a l'equip junior que va bastant curt de jugadors.

.