martes, septiembre 30, 2008

PARTIDOS JORNADA 5 de octubre 2008

LA LLIGA ES POSA EN MARXA

La lliga comença ja, per fi. Esta va ser sense dubte la temporada més exigent per al nostre club, amb dos equips (senior A i Jovens) ascendits a unes categories de nivell, com són la nova i reunificada autonòmica i la preferent, amb el que això suposa en tots els aspectes, l’esportiu amb necessitat d’entrenar i tindre un nivell d’acord a la nova categoria i també a nivell econòmic ja que les despeses també han augmentat d’una manera considerable i també de prestigi per al club i la ciutat que representem. El senior B militarà una temporada més en segona zonal, amb una barreja d’experiència i joventut, sense cap tipus de pressió que puguen tindre els altres dos equips seniors. Finalment també comença l’equip junior, en categoria preferent, esta serà la tercera temporada que els nostres juniors, romanen en la categoria d’argent del bàsquet valencià, tot un repte conservar la categoria, ja que els nostres jugadors són la majoria de primer any o tenen la categoria cadet.

Després de fer un trencaclosques complicadíssim, per intentar quadrar calendaris, horaris i pistes, en la primera jornada sols juga a domicili el senior A, davant el CIBO LLIRIA, bon debut començar en el mític Pla de l’Arc, davant el filial, del Lliria, un dels tres equips valencians que ha militat en ACB. Els altres equips juguen a casa, en el POLI-ARENA, els jovens i juniors dissabte i el senior B diumenge per la vesprada.

Finalment dir sols que la inaguració del Pavelló Municipal, segons fonts ben informades, és imminent, però des del club no sabem quan estarà disponible per a la seua utilització tant per a entrenar en ell, com per a jugar els partits, de moment a começar la lliga al POLI-ARENA i el senior A el 18 d'octubre al Pavelló de La Florida .



JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU - C.D. CALASANZ

Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO CATARROJA. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
04/10/2008
16:30


AUTONOMICA GRUP A
CIBO LLIRIA - C.D. BERENGUER DALMAU "A"

Campo: LLIRIA - PABELLON PLA DEL L'ARC. AVDA. PLA DEL ARC, S/N (Lliria)
04/10/2008
16:30


PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU - C.B. L'HORTA GODELLA "B"

Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO CATARROJA. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
04/10/2008
18:30


SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - C.B. CLARET BENIMACLET "C"

Campo: CATARROJA - COMPLEJO POLIDEPORTIVO CATARROJA. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
05/10/2008
16:30