miércoles, enero 14, 2009

RESULTADOS JORNADA 11 de Enero 2009

DESPRÉS DE LES VACANCES: JOVENS CONTINUA INVICTE i IMPORTANTS TRIUMFS DE SENIOR B i CADETS

Temiem prou la tornada després de les vacances de Nadal, i hem tingut com quasi sempre resultats dispars, el senior A deixà passar la opotunitat de sumar una nova victoria, davant un Borriana que estava en la zona baixa de la classificació.
El Jovens continua una setmana més invicte i liderant la classificació del seu grup de preferent, en un bon partit derrotaren al sempre difícil en sa casa Segorbe.
El senior B per fi va aconseguir la seua quarta victoria en la lliga a costa del colista Comenius "B", el junior va patir la setena derrota consecutiva davant un Pilar A, superior físicament als nostres. La situació del junior és preocupant ja que actualment , es troba en zona de descens a primera zonal.
Finalment el cadet en un partit roin va derrotar al Colegio El Vedat, per sols dos punts, que li servixen per aconseguir la segona plaça que donaria lloc a jugar la segon fase. Infantils i alevins tingueren jornada de descans.

L'equip de la setmana és el JOVENS, per la seua important victòria en la sempre difícil pista del CB Segorbe.

CADET NP1 GRUP C
COLEGIO EL VEDAT -45- C.D. BERENGUER DALMAU -47-
-
10/01/2009
10:00
Mal partit dels cadets on el més important va ser la victòria, que ens servix per mantindre la segona plaça. Però s'haurà de treballar molt més si volem al final de la lliga estar ahí dalt, es notà l'absència d'Àlex Montrull lesionat per al que resta de temporada.

JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU -67- EL PILAR "A" -87-

-
10/01/2009
16:30
Front al segon classificat de la lliga no podem dir que férem un mal partit, però la superioritat tant física i tècnica dels del Pilar va ser por clara, al llarg del partit. Amb set jugadors (tres d'ells cadets) i Fernando molt mermat per la grip, almenys plantàrem cara i no baixàrem els braços. Ara venen en teoria partits més assequibles i on veritablement s'anem a jugar la permanència.

PARCIALS: 20-25, 12-21, 19-20 i 16-21

Jugaren i anotàren: Fernando 9 p, Jordi 0p, Hector 0p, Navarro 26 p, Félix 26p, Àlex 2p i Sergi 4p

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
AQUIDOS ARQUITECTES BURRIANA -69- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -53-

-
10/01/2009
18:00
Per Kobe:
Justa derrota del CDBD "A" front a Burriana on la intensitat defensiva ens donà opcions de victòria front a un rival molt solvent. La defensa del tercer quart ens posà a 1 punt, però a l´últim quart la remuntada no culminà i ho intentarem a la desesperada, per això la diferència final al marcador. Ofensivament estiguérem desencertats i fallàrem cistelles fàcils, ells també fallaren molt des de la línia de personal. el nostre joc ofensiu se centrà en els homes interiors, a l´igual que el seu; la diferència va ser el rebot i l´encert exterior que els acompanyà. a nosaltres ens tornà a funcionar millor la defensa zonal agressiva.
L´arbitratge imparcial i amb un criteri permissiu al contacte, sense incidències. tal vegada hauríem d´haver defensat encara més fort i no deixar-los anotar més que des de personal.
ens quedem amb l´actitud i recuperem la forma esta setmana (sobretot els qui hem estat malalts o ausents en Nadal)

SENIOR PREFERENT GRUP A
BANCAJA ENPAL SEGORBE -64- JOVENS BERENGUER DALMAU -84-

-
10/01/2009
18:00
Teniamos mucho respeto al Segorbe, ya que jugar en su campo y con su afición animando constantemente le hacen una de las canchas mas díficiles.
Las vacaciones eran otra de las incógnitas que jugaban en contra, pero el equipo respondió a la perfeccion, desde el primer cuarto aguantando el fuerte ritmo que imprimian los segorbinos con su individual, y con unas ganas enormes de vencer al líder. Este cuarto fue muy ajustado y solo en el segundo pudimos coger una pequeña renta, que ya no la dejamos durante todo el partido.Al final, la relajación del rival al intentar jugar con prisas hizo que aumentasemos la renta, en un partido que fue mas igualado de lo que en principio refleja el final 64 vs 84.
Este es el camino para estar muy arriba, ser fuertes en campos dificiles, donde muchos van a perder.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -92- BASQUET COMENIUS "B" -56-
-
10/01/2009
18:30

Despues del varapalo de hace tres semanas, ante Pioneros, el Senior B, recibia al colista Basket Comenius (0 victorias 9 derrotas), pero ya se sabe que en baloncesto a un partido te puede ganar cualquiera, empieza el partido con un acierto increible por parte del equipo visitante, poco a poco vamos entrando en el partido para igualar e irnos en el marcador, al descanso una diferencia que ni lo mas viejos del lugar recuerdan.
En el tercer y cuarto cuarto defendemos en algunas fases en defensa individual, en ataque mucho más acertados hace que al final sea el único partido tranquilo que jugaremos en toda la temporada. Destacar a Plata (que en su debut con el Senior B consigió 7 Puntos), Nano, la dirección de Victor, el pundonor de Alberto y la eficacia de Sento.
La semana que viene Manises C, en el Poli Arena, si el tiempo lo permite.

1970. EL LARGO Y TORTUOSO CAMINO (THE BEATLES)



EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS