Campo: 0-PAB MUNI BOVALAR. PAB MUNI BOVALAR (Alaquàs)
-
07/11/2009
09:30

Perdèrem d'un punt i el resultat va ser 45-44. Va ser, per tant, un encontre disputat. Els d'Alaquàs eren només 8 jugadors i segons el reglament van perdre el partit. Pràcticament no va haver arbitratge, perquè l'arbitre no sabia que fer. I el de la mesa va anotar en condicions molt precàries. Amb les indicacions d'Ivan, els nostresalevins ja saben que han de millorar de cara al partit de tornada per poder guanyar als d'Alaquàs.

INFANTIL NP GRUP D
COL-LEGI PARROQUIAL D. JOSE LLUCH -15- BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU-68-
Campo: COL JOSE LLUCH. COL JOSE LLUCH (Alboraya)
-
07/11/2009
10:00

CADET IR ZONAL GRUP C
E.D.M PATERNA -63- BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU-43-

Campo: PABE. MUNI. PATERNA. URBANIZACION POLIGONO NORTE (Paterna)
-
07/11/2009
12:30

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -50- TABERNES BLANQUES ´A´-79-
Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACION, 7 (Catarroja)
-
07/11/2009
16:30

Parciales: 6-16, 17-27, 12-11 y 15-25
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 10-14 71,4% tiros libres, 4 triples, 14 canastas de 2, 24 faltas
TABERNES BLANQUES: 11-23 47,8%, 8 triples, 22 canastas de 2, 17 faltas personales

Crònica per Kobe:
Derrota contundent del senior "A" contra Tavernes, un equip molt solvent i compensat, per alguna cosa és el líder invicte, d´altra banda mal partit per la nostra part, no trobàrem el to i no entraren els tirs. Continuem patint les baixes de cada setmana, esta vegada 2 pivots i un aler. ja són 3 ó 4 les setmanes on tenim moltes baixes (i importants) al partit. esperem que la recuperació de jorge, la tornada de juan, etc. siguen el punt d´inflexió per a jugar al nivell que tenim.
A vore si podem començar a entrenar i jugar amb tots o quasi tots.

SENIOR PREFERENT GRUP B
BAIXENS - JOVENS BERENGUER DALMAU -70- LA LLUM BASQUET CLUB -104-
-
07/11/2009
18:30

JOVENS BERENGUER DALMAU: 70 (4 triples, 18 de 2 i 22/34 en TLL) 32 faltes personals, 2 tècniques a la banqueta, eliminats jugadors nº5 J. Gómez i nº9 R. Rebollo.
CB LA LLUM: 104 (6 triples, 33 de 2 i 20/37 en TLL) 28 faltes personals, eliminats jugadors nº4 R.Andres, nº 13 J. Guzmán i nº 14 E. Digón.

PARCIALS: 14-34, 15-25, 23-27 i 18-18.

Lamentable primera part, 29-59. Amb un parcial de 7-27 en els 7 primers minuts de partit, on pràcticament tots els atacs de La Llum acabaven en 2+1 convertit, en la segona part amb el partit ja decidit hem jugat millor i el joc s'ha igualat. Cal millorar molt la defensa, sobre tot en actitud, hui en atac hem estat bastant encertats, hem arribat als 70 punts el nostre rècord en esta temporada.

Anotaren segons acta: Kike 3p, 1f, Jorge 2p, 5 faltes (eliminat), Abel 15p, 3f, Elias 7p, 1f Iván E 13p, 3f Boby 0p, 5 faltes (eliminat) Jaume 3p, 4f, Iván Navarro 0p 1f Marcos 12p, 2f, Sebas 0p, 0f, Sergi 5p 4f i Victor 10p, 3f.

JUNIOR PRIMERA ZONAL GRUP C
MISLATA BASQUET CLUB ´C´ -59- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU -64-

Campo: PAB MUNI EL QUINT. SAN ANTONI, 137 (Mislata)
-
07/11/2009
20:00

El partit sempre ha estat dominat pels homens dels Berenguer, i encara que arribarem a dominar de 15 punts en el marcador al final, amb la pressió dels local, retallaren distàncies fins arribar al 5 punts definitius.