martes, junio 22, 2010

RESULTADOS JORNADA 19 y 20 de Junio 2010 (Semifinales TROFEO FEDERACIÓN)

NO HEM ACONSEGUIT ARRIBAR A LES FINALS

Deprés dels dos primers partits on no tinguerem el dia, i precissament al nostre pavelló, on tant NB Torrent, com Escolapias "B" ens superaren clarament i van traure avantages pràcticament irrecuperables, en el segons partits amb l'orgull ferit hem aconseguit dos victòries de les anomenades "pirriques" però que ens fa pensar que els nostres dos rivals no són tan superiors com la diferència treta en els primers partits. La veritat és que a pesar del bon trofeu realitzat per Jovens amb un equip on pràcticament no havien jugat mai junts, això sí amb molt bones individualitats i el junior el mateix a pesar de que els va costar un poc més arribar a les semis, se'n anem amb la cara ben alta i pensant que hem deixat passar una oportunitat d'or d'almenys jugar una final.

JUNIOR PRIMERA Semifinals 1/2 Final
BAIXENS BERENGUER DALMAU -65- N.B .TORRENT-83-

Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACION, 7 (Catarroja)
-
19/06/2010
16:30
No ha podido ser con solo 8 jugadores hemos afrontado esta semifinal donde en este partido el Torrent ha jugado mucho mejor que nosotros, ha defendido con mucha fuerza y anticipación. Mientras nosotros no hemos estado acertados en el tiro a media distancia y hemos perdido demasiados balones que se han convertido en canastas fáciles de los torrentinos, Al final esos 18 puntos son un poco excesivos pero demuestran la superioridadde los visitantes.

SENIOR PREFERENT Semifinals 1/2 Final
BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU -64- C.B. ESCOLAPIAS-88-
-
19/06/2010
18:30
Parciales 13-21, 17-21, 19-21 y 15-25.
El Escolapias comenzó muy fuerte y muy mentalizado, consiguiendo ponerse por delante en el partido rápidamente merced a su acierto en los triples, tres consecutivos nada empezar el partido. 4-12 de parcial en el minuto 5 del primer cuarto, en el segundo cuarto el paso a la defensa individual de los locales no solucionó el problema, aunque en ataque se mejoró un poco, al descanso se llega con 30-42 a favor de los visitantes.
En la reanudación hay una reacción del Jovens consiguiendose ponerse a cinco puntos 46-51 en el minuto cinco del cuarto. Pero de nuevo el acierto de Escolapias con dos triples consecutivos aumenta la renta a mas de diez puntos, con 49-63 se llega al final del cuarto. La diferencia se mantiene durante todo el cuarto hasta llegar a los últimos dos minutos donde un parcial de 10-0 para los visitantes prácticamente decide la eliminatoria. En resumen victoria clara de Escolapias que ha tenido controlado el partido y ha tenido un gran acierto en todos los tiros de campo. El Berenguer no ha tenido su dia, en especial en defensa donde se ha visto superado una y otra vez por los colegiales.
Anotaron según acta: Emiliano 14, 4f, Aarón 0p, 4f, Elias 4p, 0f, Iván A. 5p, 2f, Iván S. 2p, 3f, Jaume 0p, 1f, Iván N. 4p, 2f, M.Àngel 3p, 0f, Marcos 23p, 1f y Victor 9p, 3f.

N.B .TORRENT -70- BAIXENS BERENGUER DALMAU-76-

Campo: PAB MUNI EL VEDAT. AVDA. PAIS VALENCIA, S/N (Torrent)
-
20/06/2010
10:00
Con todo perdido nos hemos presentado en Torrent, y a punto hemos estado de dar la campanada hemos llegado a estar a solo dos puntos de empatar la eliminatoria, pero el acierto en los triples y algunas lagunas por nuestra parte ha hecho que la distancia disminuyera, al final hemos ganado el partido 70-76.

C.B. ESCOLAPIAS -64- BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU-73-

Campo: COL ESCOLAPIAS. C/ PALLETER, 34 (Valencia)
-
20/06/2010
17:00
PARCIALS: 12-21, 18-18, 18-13 i 16-21
Com l'equip Junior anarem a la canxa de Escolapies amb tot pràcticament perdut i amb una missió pràcticament impossible. Però almenys si defenguerem com cal amb una llavor molt bona de tot l'equip. Ells començaren forts com en el partit d'anada però no amb tant d'encert, poc a poc i a base d'una bona defensa el Jovens anà posant-se per davant fent un parcial de 12-21 en el primer quart. El segon quart començà amb la mateixa tònica i l'avantatge va anar augmentant fins a arribar a +14 20-34 i 25-39 a falta d'un minut per acabar el primer temps. Escolapias va reduir la diferència fins al 30-39 al descans. En la represa la eliminació d'Iván A, per una falta inexistent en atac i dos tècniques va menguar la resistència del Jovens, al possar-se ja en bonus pràcticament durant tot el quart, Escolapies va fer 10 punts de TL dels 18 realitzats en el quart. Així i tot mantinguerem l'avantagte 40-51, fins els últims dos minuts on els locals amb la pressió consentida més d'una vegada pel arbitres retallaren la distància fins el 48-52. L'eliminatòria ja estava més que decidida i sols restava aconseguir la victòria apretarem més en defensa i Emiliano dominà el joc interior, Escolapies sols va contrarestar amb tres triples al final victòria totalment merecuda per 64-73, però absolutament insuficient.
Anotaren segons acta: Emiliano 20p, 4f Aarón 4p, 0f, Elias 10p, 1f Iván A. 2p, 5 f (eliminat) Iván S 0p, 3f, Jaume 2p, 3f, Iván N 8p, 2f M. Angel 3p, 2f, Marcos 16p, 2f i Víctor 8p, 2f.