lunes, noviembre 29, 2010

RESULTADOS JORNADA 28 de noviembre 2010

RETORNAREN ELS INFANTILS i ELS JUNIORS i CADETS A CONTINUAREN LA RATXA

Tots els dies no es posen 129 punts i davant un equip on l'any passat ens va sobrepassar en la classificació, així que per la seua important victòria, l'equip està ahí amb una sola derrota i encapçalant la classificació, així que l'equip de la setmana és el JUNIOR i l'equip del mes de NOVEMBRE es el CADET, per les seus victòries durant el mes.

INFANTIL NP VALENCIA FASE GRUP D
EEM PICASSENT -31- BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU-48-

-
27/11/2010
09:15
Los infantiles intratables, después de un comienzo no muy bueno pero igualado se llevan el partido al agua. Tras el cuarto tiempo el señor Rubén se llevó a sus pupilos aparte para darles una charla que surgió efecto, los little black's se pusieron las pilas y acabaron ganando holgadamente a un picassent que hasta ese momento les habia incordiado. Partido muy igualado pero que han sabido remontar con una defensa buena en todo el campo.

CADET IR ZONAL GRUP C
MISLATA B.C. ´B´ -34- BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU-65-
-
27/11/2010
11:00

MISLATA B.C. “B”: 34 (6 TRIPLES, 8 DE 2 i 0/6 en TLL) 28 faltes personal, sense eliminats.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 65 (0 TRIPLES, 24 DE 2 i 17/42 en TLL) 15 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 5-25, 10-8, 15-17 i 4-15.

Partit que es va decidir ja en el primer quart ja que el Berenguer va eixir dispost a sentenciar el partit des d’un inici ben conduït per Guille i amb una bona defensa per par de tots poc a poc se’n vam anar en el marcador. En el segon quart la cosa canvia un poc gràcies a l’encert des del 6,25 dels mislateros, que va continuar en el tercer quart on es van apropar a 10 punts 27-37, però a partir d’ací el Berenguer va reaccionar que amb un parcial de 13-0 deixà ja finiquitat el partit. L’últim quart ja va ser de tràmit i les diferències varen anar augmentant.

Jugaren i anotaren: Miguel 3p, 1f Carles 14p, 4f, Vicente 4p, 0f Manu 0p, 4f, Llebre 0p,0f, Kike 0p, 1f, Jonatan 0p, 2f Maiy 0p,0f Robert 13p, 0f, Yeray 1p,3f, Jaume 11p, 0f, i Guille 18p, 2 faltes.

De moment continuem la ratxa de cinc partits sense perdre, la pròxima setmana tindrem jornada de descans per pont i el dissabte 11 de desembre rebrem a casa al líder Don Bosco “B”,com anècdota traguerem per primera vegada la manta verda i després del partit alguns jugadors es quedaren a dinar al Mc Donals que hi ha al costat del pavelló de Mislata.

L’MVP és per primera vegada en esta temporada per a JAUME el capità de l’equip, va fer 11 punts la seua millor anotació esta temporada, també va fer un bon partit en defensa i una vegada més va ser el líder de l’equip.

Bueno victoria clara y contundente antre el Silla por 129 a 78
Lectura rapida del partido, descanso(64 a 28) final del partido ya sabeis, en la segunda parte nos anotaron 50 puntos...mas que algunos equipos en todo el partido, es el equipo que mas puntos nos ha anotado, la relajacion nos pudo al final , pero bueno ellos no son mancos y tenian que anotar...Quiero dar la enhorabuena al equipo en el aspecto ofensivo, simplemente impresionante.