martes, noviembre 09, 2010

RESULTADOS JORNADA 7 de noviembre 2010

EN ESTA JORNADA HEM TINGUT DE TOT

Des de victòries fàcils i placenteres com la dels infantils en el seu debut en la competició per 77-14 contra un feble, victòries costoses i treballades com la del senior A contra l'Onda 75-68, victòries agòniques com la dels cadets 36-34, derrotes per curt marge com la del senior B en el col·lege Comenius de Valencia 61-56 i amples derrotes com la sofrida pel Jovens contra un Vall d'Uixò intratable 41-91 i per a que tinguèrem de tot, els juniors descansaren.
La nominació de l'equip de la setmana va a ser per l'equip INFANTIL pel seu debut triumfant en la lliga contra el Colegio El Vedat.

INFANTIL NP VALENCIA FASE GRUP D
BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU -77- C. EL VEDAT-14-
-
06/11/2010
10:00
L'equip del Col·lege El Vedat es va presentar amb sols cinc jugadors per la qual cosa els nostres van desplegar tot el seu joc, malgrat que el partit estava ja guanyat amb anterioritat, les little's blacks tingueren moments esplèndits amb contraatacs, joc interior, bones defenses per part de tots. Ara el disabte tenen un altre compromís important contra el Massanassa, un rival dur i que no ens ho va a posar tant fàcil com els torrentins.

CADET IR ZONAL GRUP C
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -36- C.B. MONTESION TORRENT-34-
-
06/11/2010
12:00

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 36 (1 TRIPLES, 14 DE 2 i 5/21 en TLL) 17 faltes personals, sense eliminats
MONTESION : 34 (0 TRIPLES, 15 DE 2 i 4/14 en TLL) 18 faltes personal, eliminats jugadors nº15 VJ Andreu i nº14 D. Avila.

PARCIALS: 13-7, 12-9, 6-12 i 5-6 .

Partit prou roí per la nostra part on després d’haver fet una primera part acceptable férem una pésima segona en tots els aspectes tant defensius i sobre tot ofensius on van naufragar en contra de les defenses plantejades pel rival. Sols vam anotar 11punts en tota la segona part 6 en el tercer quart i sols 5 punts en l’últim quart, errarem cistelles fàcils i també els tirs lliures que la setmana passada transformàrem. Aforunadament sabérem reaccionar quan el Montesion es posà per davant en l’ultim quart 31-32. I en últim minut decidirem a falta de 17 segons 36-34 i férem una bona defensa en les ñultimes jugades del partit en especial en última amb 7 segons de possesió pels rivals i impedirem el tir decisiu.

Jugaren i anotaren: Carles 10p, 4f, Vicente 7p, 2f, Carlos 0p 1p, Manu 0p, 3f Llebre 0p 2f, Kike 0p, 0f, Jonatan 0p, 0f Maiky 3p, 0f Robert 7p, 1f Yerai 0p, 2p, i Jaume 7p, 2f.

Partit on estrenàrem els nous equipatges cedits per l’empresa BAIXENS, de color negre.

No és gens fàcil està designar l’MVP, però dins del to gris del joc desplegat per tots els jugadors, l’MVP és per al jugador, que va posar la cistella definitiva a falta de 17 segons pels final, va defendre amb bastant ganes i almenys es va moderar amb les faltes personals, comparat amb els altres partits. Així que l’MVP és per a ROBERT.

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -75- THERMOCONTROL ONDA-68-
-
06/11/2010
16:30
Por Rentzias:
Tras una primera parte con un marcador alterno y tras haber practicado la defensa individual, comenzamos la segunda parte en una defensa 3-2, que fue más efectiva, a lo cual se unió su desacierto en el marcador. En la segunda parte conseguimos un parcial de 11-0, que sirvió de renta útil en lo que quedó de partido par que no pudieran remontar, a pesar de que casi sobre la bocina consiguieron rebajar la diferencia a 7 puntos.Temas pendientes: tiros libres, pérdidas de balón y sobre todo, tener un poco más de calma en ataque. Creo que con un poco más de calma, hubiéramos escapado más fácilmente de su press. Puntos positivos: la defensa en zona comienza a funcionar. SI cada uno conoce su papel, podemos hacer que sea un sistema muy útil. La semana que viene nuestra espina de pretemporada: Aldaia.