sábado, diciembre 25, 2010

NOTICIES DEL NADAL


VÍDEO DE L’ANY 2010 i 15é ANIVERSARI
Ja està disponible el vídeo del resum de l’any 2010, enguany també hem afegit imatges històriques amb motiu del nostre 15é aniversari, això ha fet que el vídeo siga un poc més llarg de que normalment és habitual.





MIQUEL ALFONSO A LA SELECCIÓ INFANTIL
L’exjugador del nostre club Miquel Alfonso Martínez ha sigut seleccionat per formar part de la selecció valenciana infantil que disputarà el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, en la ciutat andalusa de Còrdova, del 4 al 9 de giner, des del CD Berenguer Dalmau li donem l’enhorabona i li desitgem a ell i a la Selecció Valenciana un campionat ple d’èxits.



CLÍNIC TERRA i MAR
Els entrenadors de l’equip cadet Juan José Villanueva i Àlex Monzó assistiren el passat dia 29 de desembre, al 2n Clínic de Nadal Terra i Mar, dedicat este any al minibàsquet, entrenaments, tècnica i entrenaments les activitats foren dirigides per tècnics de prestigi com Jose Canales, actual entrenador d’un dels equips Cadets del Valencia Basket, i Josep Bordas, responsable de les categoríes de formació de la Federació Espanyola de Baloncesto (FEB) fins l’any 2009.


TROFEU DE NADAL DEL BERENGUER

CADET 37 JUNIOR 65


Després de cinc anys de parentesi, es va tornar a disputar el partit del Torneig de Nadal del Berenguer, entre els equips JUNIOR i CADET del club. El partit es disputà el passat dia 20 de desembre en el Pavelló de Catarroja, l’última edició es disputà al pavelló de la Florida i les anteriors al POLI-ARENA. L’equip cadet després del sorteig previ, va exercir de local, per la qual cosa, va lluir l’equipatge titular d’esta temporada el negre, l’equip junior utilitzà l’equipatge reserva el groc.

PARCIALS: 14-18, 10-16, 5-13 i 8-18.

JUGAREN i ANOTAREN:

CADET: Carles 7p, Carlos 1p, Llebre 0p, Kike 2p, Jonatan 0p, Maiky 3p, Robert 4p, Yeray 2p, Omar 0p, Dani 0p, Jaume 8p i Guille 10p. Absents Miguel i Vicent encara que estigué a la banqueta lesionat amb closes.

JUNIOR: Alvaro 10p, Dani 4p, Josep 5p, Héctor 16p, Pablo F. 8p, Juanjo 2p, Jordi 2p, Pablo G. 11p, Blas 7p. Absents Héctor Andrés, Frank i Jose Morote de viatge d’estudis

Com era d’esperar els juniors varen fer valer la seua major experiència i superioritat física per emportar-se el trofeu, els cadets van fer una molt digna primera part, i sobre tot en el primer quart, on dominaren el joc interior amb Robert i Carles, i Guille que va fer una molt bona direcció d’equip, els cadets plantaren cara a tot l’equip junior. La segona part ja va ser de total superioritat dels JUNIORS que van jugar al contraatac la seua arma preferida, amb Josep i Pablo donant velocitat al joc i concloent els contratacs Héctor i Jordi i quan no en el joc estàtic Álvaro i Pablo trobaren el tir. En resum bona festa on l’esportivitat regna per damunt de tot.

En el descans es va fer el CONCURS DE TRIPLES, on sorprenentment BORJA GIMENO de l’equip infantil, va convertit 10 cistelles per les 8 de Pablo (Junior) 7 de Josep (Junior) i 7 de Guille (cadet) també participaren Álvaro (Junior) Carles (Cadet) Jaume (Cadet) Raul "lentejita" (Infantil) i Javi "gacelita" (Infantil)

Al final el sr President del club entregà els trofeus als capitans dels respectius equips Blas del Junior i Jaume del Cadet.