domingo, diciembre 12, 2010

RESULTADOS JORNADA 12 de diciembre 2010

RETORNAVEM AMB DIFÍCILS COMPROMISSOS
Després del pont de la Constitució retornavem a la competició, amb partits contra rivals de molta entitat i capdavanters en la classificació, excepte els juniors que jugaven contra el cuer CB CHESTE. Els junior aconseguiren un marcador clar 27-92 en la perillosa i esvarosa pista del Cheste. La jornada se saldà, també amb les derrotes previsibles dels tres equips seniors davant el CB BURJASSOT, CB ALTURA i CB PEÑÍSCOLA, tots ells equips que foren molt superiors als nostres i que ens derrotaren prou clarament. Els cadets si que vencéren en el seu partit davant d'un Don Bosco "B" que venia com a líder i imbatit en la lliga, al final el "Berenguer" pogué emportar-se la victòria per 51-46 en un partit molt disputat i igualar al lider en la classificació. Finalment els infantils tingueren la seua enéssima jornada de descans, la pròxima setmana ja juguen per fi.

L'equip de la setmana no podia ser altre que el CADET, pel seu triomf contra el líder i que fa que se situen en la part alta de la classificació.

CADET IR ZONAL GRUP C
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -51- C.D. DON BOSCO VALENCIA ´B´-46-

-
11/12/2010
12:00
PARCIALS: 21-6, 9-20, 12-6 i 9-14

Ens visitava el líder i imbatut, era podem dir el primer rival fort al qual s’enfrontavem, llevat del primer partit de lliga contra San José, i hem jugat a rafègues, amb un primer quart espectacular tant en defensa com en atac, un lamentable segon quart on hem fet aigües en defensa, després un acceptable tercer quart i un final de partit molt igualat,que haguera pogut ser més tranquil, sinó haguera segut pels dos triples consecutius a falta de 2 minuts que han posat als rivals en el partit. Hem arribat a guanyar de 20 punts en el començament del segon quart 26-6, però també el Don Bosco ha arribat a posar-se a un punt 31-30, així que hem sabut reaccionar a temps i després jugar com cal els últims minuts.

Jugaren i anotaren: Miguel 3p (1 triple), 2f, Carles 7p, 3f, Vicent 4p, 0f Carlos 0p 0p, Llebre 0p, 0f Kike 0p, 1f, Jonatan 1p, 1f, Maiky 4p, 1f Robert 6p, 1f Yerai 0p, 1p Jaume 14p, 0f, i Guille 12p (2 triples), 2f.

Lamentar la lesió de Vicent en el tercer quart, té un fort esquinç de turmell i serà baixa pel pròxim partit el diumenge 19 contra el CB Quart. I la presència en les grades de les animadores de l'equip que van estar donant ànims als jugadors durant tot el partit.

L’MVP del partit és de nou per al capità de l’equip, màxim anotador del partit amb 14 punts i posant el caràcter en els moments difíls, de nou s’ha posat els galons per conduir l’equip cap a la victòria, així que el nomenament és per a JAUME.

Parciales: 18-14, 21-17, 23-9, 19-15
Derrota en Peñiscola ante un rival de gran entidad. Claro favorito para ganar la liga y con nivel, a mi juicio, de categorías superiores.

Si a la dificultad de jugar contra el primer clasificado (mejor ataque y defensa de la liga) unimos las bajas (fuimos con 7 jugadores) y el largo desplazamiento, la derrota era más que previsible.
A pesar de todas las adversidades y de la abultada derrota al menos luchamos y dimos la cara como equipo hasta el final.

Su gran presencia física (con 4 pivots enormes y con grandes fundamentos, uno de ellos de más de dos metros) nos hizo refugiarnos en una zona (defendiendo bajo con dos aleros) que nos dió buen resultado durante los dos primeros cuartos, con acierto en el triple en el primer cuarto y buenos 1 vs 1 en el segundo.

Tras el 39-31 en el descanso la igualdad se mantiene hasta el minuto 3 del cuarto 43-36 a partir de ahi el juego interior del rival, contrataques rápidos y su mejora en el acierto exterior unidos a nuestro cansancio les dan la máxima ventaja con un parcial de 18-2 que solo conseguimos maquillar en el último cuarto.

Lamentablemente y debido a las apreturas de la crisis económica no hicimos noche en Peñiscola conformándonos con cenar en un conocido restaurante de la zona y vuelta a casa a la 1 de la madrugada.