lunes, junio 11, 2007

RESULTADOS JORNADA 10 de junio 2007

SENIOR "A" CLASIFICADO, JUNIOR ELIMINADO

Los dos equipos que participaban en la Copa Federación tenian partidos decisivos, para la clasificación, los dos han sido vibrantes e igualados y se han decidido en los últimos minutos. La cara vino del senior A, que hizo valer sus 17 puntos de renta y aunque perdió por 12 puntos consiguió la clasificación, con mucho sufrimiento puesto que Escolapias "B" consiguió dar la vuelta al marcador, a falta de 4 minutos para el final. Pero al final la suerte cayó de nuestro lado. La cruz vino de los juniors que cayeron derrotados por primera vez en esta temporada en la pista del polideportivo municipal. El equipo muy mermado físicamente y de efectivos aguantó bravamente hasta cinco minutos del final.

Equipo de la semana es el SENIOR A, por su clasificación para las semifinales de la Copa Federación, frente a Escolapias "B"

NO PODREMOS HACER EL DOBLETE

El Jovens L’Eliana ha guanyat al CD Berenguer Dalmau i s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Federació, eliminant al Berenguer, que per la qual cosa ha finalitzat la temporada.
PARCIALS: 19-19, 9-15, 23-16 i 13-25
CD BERENGUER DALMAU: 64 (4 triples, 22 de 2 i 12/21 en TLL) 14 faltes personals sense eliminats
JOVENS L’ELIANA: 75 (7 triples, 24 de 2 i 6/16 en TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº10 V. Alexandre

El partit ja no presagiava res bo, al no poder escalfar J.Félix, i Victor malalt de l’estòmac, Santi era baixa així que anavem a jugar amb sols 7 jugadors, d’ells (tres tocats) a més de Sergio jugador cadet de primer any. El partit començà vibrant per la nostra part amb bona defensa i bons atacs el Jovens no trobaven la cistella amb facilitat i en el minut 7 dominàvem per 17-6, a partir d’ací ens relaxarem no jugarem bé en atac cosa que propicià bons atacs i contratacs del Jòvens que van aconseguir empatar el partit al final del quart 19-19. El segon quart es de domini del Jovens encara que defenem prou bé però no trobem el lloc en atac, al descans, sols fem 9 punts, 28-34 i les coses bastant difícils. En el tercer quart traguem forces d’on veritablement no hi han, a més Marcos que estava duent tot el pes de l’atac es lesiona en el bessó, i comet la quarta falta personal. Així i tot aconseguim remuntar i posar-se per davant 43-39, per acabar el quart amb 51-50 al nostre favor. L’ultim quart comença bé agafem un avantatge de cinc punts 55-50, però Jovens iguala el partit i s’arriba als últims cinc minuts amb empat a 59-59. A partir d’ací les forces comencen a flaquejar, no trobem el nostre espai en atac i ells controlen ja el partit fins al 64-75 definitiu.

Anotaren segons acta: Jorge 9p, 2f Cristian 2p, 3f, Sento 12p, 0f, Quelo 2p 2f, Victor 0p, 1f, Marcos 36p, 4f J.Félix 3p, 2f.

Incidències: No jugà Santi per compromís social, ni Sergio encara que estigué a la banqueta.
Primera derrota del junior en el Poli-Arena després de 3 temporades, en el que possiblement serà l’últim partit oficial en la mítica pista, sinó passa res la pròxima temporada estrenarem pavelló. També dia de comiats en l’equip l’entrenador JJ Villanueva, ha dirigit hui l’últim partit, també han jugat el seu l’últim partit el capità Marcos Pérez i els jugadors Jorge Ortíz-Villajos i Miquel Albert per raons de l’edat.