lunes, junio 18, 2007

RESULTADOS JORNADA 17 de junio 2007

LA FLORIDA DECIDIRÁ

El senior A consiguió traerse un magnífico resultado de Utiel, ya que obtuvo una valiosa victoria por cinco puntos, 70-75, en la siempre difícil cancha del Utiel. La eliminatoria no esta decidida, y la vuelta el próximo sábado en La Florida decidirá el equipo que pase a la final.

SEMIFINAL COPA FEDERACIÓN SENIOR PREFERENTE
C.B. UTIEL 70 C.D. BERENGUER DALMAU “A” 75

PABELLÓN MUNICIPAL C/ FUENTEROBLES, S/Nº UTIEL
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Día :16/06/2007
Hora: 18:00:00

EL PRIMER ASALT VA SER NOSTRE
Victòria en Utiel que sap a poc (70-75)
Velocitat vs. joc interior
La renda de 17 pts que s´enduguerem al descans s´esfumà a la 2ª meitat, on l´afició de l´Utiel va saber ajudar al seu equip i pressionar a l´arbitratge (al tercer quart només reberem oficialment 3 faltes, una de les quals va ser una tècnica a la banqueta)
No obstant l´equip va mantindre el cap i no entrà a protestar, només s´accelerarem i es precipitarem en algunes jugades, però poguerem aconseguir tornar més que vius.Se la juguem a casa el dissabte, a vore si el pavelló se pareix al d´Utiel i acudeix gent. Esperem recuperar als absents i guanyar el partit. Amunt cdbd!!!

NOTICIAS BERENGUER
Por su parte el senior “B” disputará el trofeo de Natzaret el próximo domingo, el senior “B” va dispuesto a mejorar la cuarta posición del año pasado. Aunque lo de menos sea el resultado lo importante será disfrutar de la mañana jugando al baloncesto.
TORNEO DE NAZARET
POLIDEPORTIVO NAZARET FERNANDO DE MORAIS, S/Nº VALENCIA
Día :17/06/2007
Hora: 9:30:00