lunes, junio 04, 2007

RESULTADOS JORNADA 3 de junio 2007

ESTA JORNADA SOLO UN PARTIDO

El único partido jugado este fin de semana, se saldó con una cómoda víctoria a domicilio de los juniors en AD Penya-roja el tanteo fue de 79-93, el senior A descansó. Ambos equipos se jugaran la clasificación para las semifinales de la Copa Federación en la próxima jornada, contra Escolapias "B" y J.L'Eliana respectivamente.

Hora: 17:00:00

AD PENYA-ROJA: 79 (5 triples, 24 de 2, 16/2 TLL) 15 faltes personals, eliminat jugador nº7 S.Pardo
CD BERENGUER DALMAU 93 (3 triples, 37 de 2, 10/17 TLL) 15 faltes personals, sense eliminats.
PARCIALS: 11-26, 20-12, 22-31 i 26-24.

Partit on pràcticament no han existit les defenses, el AD Penya-roja amb sols 6 jugador s’ha defensat molt be i ha aguantat durant quasi tot el partit, perquè ha posat més ganes que el Berenguer.
En el primer quart el Berenguer va eixir disposat a traure la major renda possible i així ho va fer 11-25 amb una bona defensa i un atac fluid dirigit per Marcos 18 punts en el quart. A partir d’ací molta relaxació en defensa i tampoc un atac consistent amb tots els jugadors molt apàtics. El segon quart ha sigut de domini del Penya-roja que ens ha agafat al contratac una i altra vegada (31-38). La segona part ha seguit la mateixa tònica encara que més igualada, al final hem pogut anar-se’n en el marcador amb un parcial de 8-0, fins arribar al 53-69. En l’ultim quart el Penya-roja s’apropa a sols 7 punts 65-72, gràcies al seu domini en el rebot ofensiu, però un triple de Marcos, un 2+1 de Sento i un altre triple de Sergio decanten el partit a favor del Berenguer per 14 punts (79-93)

En resum mal partit del Berenguer sobre tot en defensa, els homens claus no han estat encertats, el Penya-roja ens ha dominat el rebot ofensiu clarament. Esperem que per al pròxim partit el decisiu contra el J.L’Eliana estiguem més encertats i tinguem una millor actitud.

Anotaren segons acta: Jorge 16p, 4f Cristian O. 1p, 3f, Santy 4p 0f, Sento 17p, 0f, Sergio 5p, 2f, Quelo 4p 3f, Victor 5p, 2f Marcos 41p, 1f

Incidències: Partit jugat al pavelló Barri del Crist, amb molta calor. Santy ha sigut per primera vegada titular en el junior. No vingué José Félix lesionat.

NOTICIAS BERENGUER
-El equipo benjamín disputó un partido amistoso frente a la EMD de Albal, en la cancha del IES Albal., el pasado viernes día 25 de mayo. Los nuestros desplegaron su buen juego y vencieron con facilidad.

-El senior B jugará como el año pasado el Torneo de Natzaret que se disputará el domingo día 17 de junio. Ver Triptico informativo competición aqui