martes, diciembre 23, 2008

RESULTADOS JORNADA 21 de Diciembre 2008

TANQUEM L'ANY 2008 AMB SABOR AGRE-DOLÇ

No podem dir que la jornada haja sigut rodona pel Berenguer, el senior A era derrotat a casa davant el Maristas i es trencava així la ratxa de més de 20 mesos sense perdre com a local, era la primera derrota a casa i hem deixat escapar una bona oportunitat per estar als llocs alts de la taula.
En partits dominicals. Derrota del senior B davant un experimentat i veterà Pioneros VII i desfeta del junior per 70 punts de diferència 112-52, davant l'Horta Godella, poc poguerem fer davant el líder. I també derrota a casa de l'infantil front l'Aldaia.
Les bones notícies vingueren del Jovens que acabarà l'any líder en solitari, malgrat els problemes d'absències i de lesions, del cadet que remunta i que va guanyar el duel entre equips catarrogins, i que ja es perfila com a candidat a la segona plaça que dona pas a la segon fase, i finalment l'aleví va guanyar al Alginet "B" i es consolida en la segona posició, en este cas poguerem comptar els nostres menuts amb el reforç de Miquel, que donà tot un recital de jugar al bàsquet amb 28 punts i dos esmaitxades. Tots desitgem que siga seleccionat en la selecció valenciana aleví i que represente al club en el campionat d'Espanya aleví, que se celebrarà a Màlaga en abril.

L'equip de la semana és una vegada més el JOVENS, per mantindre una setmana més el lideratge, l'equip del mes és el CADET, per la trajectòria ja que porta 6 victòries consecutives.

12:30

Partit corresponent a la setena jornada dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup C, i jugat a la pista nº1 del Poliesportiu de Catarroja..

PARCIALS: 11-7, 13-9, 8-12 i 18-11

CD BERENGUER DALMAU: 50 (0 triples, 23 de 2 i 4/19 en TLL) 22 faltes personals, una falta tècnica al jugador nº4 S. Fuentes, jugadors eliminats: nº8 Frank Rodríguez i jugador nº16 B. Ramírez.
Nº4 S. Fuentes 10p, 4f, nº5 H. Olmo, 0p, 1f nº7 H. Comes, 18p, 2f nº8 Frank Rodríguez 6p 5 f (eliminat), nº9 F Alapont 0p, 0f, nº10 A. Montrull 0p, 3f, nº11 A. Semenov 6p, 0f, nº12 J. Alfonso 6p, 2f, nº14 M. Soliva, 4p 0f, nº16 B. Ramírez 0p, 5f (eliminat), nº17 B. Lozano 0p, 0f i nº18 D. Muñoz 0p, 0f.

COL·LEGE LARRODÉ: 39 (2 triples, 13 de 2 i 7 /24) 16 faltes personals, sense eliminats.
Nº4 P. Giner 0p, 1f, nº6 J. Casas 10p, 2f, nº7 J Viern 3p, 2f, nº8 S Medina 8p (1 triple), 1f nº9 JV Codoñer 5p (1 triple) 3f, nº10 E Hinarejos 0p, 1f nº12 R. Clavijo 0p, 1f nº13 M. Martí 11p, 3f i nº14 i JF Hernández 2p, 2f.

El Berenguer ha vençut al Col·lege Larrodé en el derbí catarrogí de la categoria cadet, l’encontre ha sigut vibrant i ple d’emoció ja que fins a l’últim quart no s’ha decidit el guanyador, podem dir que el joc no ha sigut massa bo errant els dos equips cistelles fàcils i també des de la línia de personal els percentatges han sigut molt pobres 4/19 pel Berenguer i 7/24 per Larrodé.

El partit va començar amb lleugers avantatges per a Larrodé 4-7, però els del Berenguer van aconseguir donar-li la volta al marcador 11-7 al final del primer quart. En el segon quart els locals van eixir fulgurants fent un parcial de 10-2, el que pareixia que l’encontre tindria clar color pel Berenguer (21-9), però Larrodé va saber reaccionar apropant-se en el marcador fins al 24-16 amb que s’arriba al descans. En la represa Larrodé va ser qui va prendre la iniciativa dominant el rebot tant ofensiu com defensiu, els homes alts del Berenguer començaren a carregar-se de faltes personals i també cometent errades en els tirs lliures, al final del tercer quart el marcador reflectia un 32-28 a favor del Berenguer. En l’últim quart Larrodé s’apropà a tant sols un punt gràcies a un triple del seu capità S. Medina, i fins i tot va tindre l’oportunitat d’empatar el partit 38-37 però va errar el tir lliure, a falta de 6 minuts, però a partir d’ací el joc del Berenguer millorà en defensa i els contraatacs convertits pel Hector Comes i l’encert d’Alexander va fer que la diferencia augmentara fins al 50-39 final.

En resum partit de moltes imprecisions per les dues parts, entre dos equips que es coneixen a la perfecció, i que es va decidir per la major experiència i encert dels del Berenguer en els minuts finals del partit. Lamentar la lesió per esquinç de turmell del jugador del Berenguer Jordi Alfonso, i la polèmica postpartit entre membres dels dos clubs.

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -64- MARISTAS VALENCIA -84-
-
20/12/2008
16:30
Por Sparrow7
Primer cuarto 13-33, ellos nos han metido 6 triples (de los 11 en total). En el segundo cuarto hemos defendido bien, pero seguíamos sin ideas en ataque, en el tercer cuarto nos hemos acercado hasta 7 puntos si no recuerdo mal y ellos han vuelto a hacer daño desde el exterior (3 triples del 4 sin fallo), para volver a poner 18 puntos de diferencia que ya no hemos podido salvar. Derrota que duele, y más todavía en casa donde no se puede fallar.

SENIOR PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -95- BONREPOS I MIRAMBELL -62-

-
20/12/2008
18:30
El equipo cierra el año ganando al Bonrepos i mirambell, con un resultado que pudo ser mas abultado pero la relajacion final nos dejo el 95 a 62.
6 jugadores que pasaron de la decena y el esperado debut de F. Hopkins que cuajo un excelente partido, con canaston incluido a los pocos segundos de saltar a la cancha.C
ava y trufas ( made in JJ ) en el vestuario,con jugadores, delegado y algun aficionado ( abuela ) disfrutando del momento dulce del jovens.