miércoles, marzo 11, 2009

MIQUEL A LA SELECCIÓ ALEVÍ

El jugador del CD Berenguer Dalmau, MIQUEL ALFONSO MARTÍNEZ, ha sigut seleccionat per formar part de la SELECCIÓ que representarà a la COMUNITAT VALENCIANA, en el pròxim CAMPIONAT D'ESPANYA de SELECCIONS ALEVINS, que es disputarà en la localitat gaditana de San Fernando, en la primera setmana del mes d'abril.
Miquel ja debutà amb la selecció en el partit que es disputà a la localitat de Dénia, el diumenge passat i que va enfrontar a les seleccions de la Comunitat Valenciana i Múrcia, el resultat va ser 88-51 a favor dels valencians i Miquel tingué una destacada actuació. Ara Miquel ha d'anar a dos concentracions i al torneig preparatori que es disputarà en la localitat catalana de Blanes i que enfrontarà a les seleccions d'Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana.
Es la primera vegada que un jugador del nostre club és seleccionat per a un event d'esta importància. Enhorabona principalment a Miquel, i després als pares, als entrenadors i a tota la gent del club, per este fet sense precedents, esperem que no siga l'últim i que en propreres temporades tinguem de nou jugadors a les seleccions valencianes.

*No cal dir que des d'este space us tindrem informats de tot el que ocòrrega en el campionat d'Espanya i en els partits previs que jugue Miquel.

.