jueves, marzo 12, 2009

RESULTADOS JORNADA 8 de Marzo 2009

EQUIPS AMB LA MORAL BAIXA

I parlem precissament dels equips de base, els quatre perderen uns partits contra rivals en teoria assequibles, on estan els equips lluitadors que altres vegades han remuntat partits inversemblants o que han lluitat fins l'ultim segon per no deixar-se remuntar? no podem dir el mateix del que succeït esta jornada, la desfeta és possiblement la més important de la temporada. Les quatre derrotes són doloroses especialment la del cadet i la del junior, ja que els seus partits eren importantíssims per als objectius de jugar la segona fase en els cadets i la permànencia en el juniors. Afortunadament els nostres rivals directes (Torrent i Don Bosco B) també van perdre i el "status quo" continua, almenys per esta setmana. Pel que respecta als equips seniors cumpliren sobradament els senior A i el Jovens en les sempre difícils terres castellonenques i el senior B, també va cumplir malgrat les dues derrotes contra els dos equips que encapçalen la taula de segona zonal, el CB Claret Benimaclet "C" i el Mític Pilar "B"

L'equip de la setmana és el SENIOR A, per la seua gran victòria en Almassora que el catapulta a la quarta plaça en solitari.

16:30
Se perdió contra un rival directo. En realidad el partido lo empezamos a perder la semana pasado cuando a falta de 4 minutos para el final y perdiendo de 30 puntos, descalificarón a Fernando, teniendo en cuenta el juego de los pivots de l'Alcàsser. Continuamos perdiéndolo en la semana cuando el miércoles solo vino Sergio y Fernando (que justamente no tenia que jugar el partido) a entrenar (ya lo sabemos hay examenes, los cadetes tienes que entrenar con el cadete...) y el viernes a las 18,30h solo habia un jugador, y luego ya sabemos lo que pasó cuando a las 19,10 decidimos comenzar, problema de actitud. Luego en el partido pésima defensa, con errores clamorosos, solo decir que entre dos jugadores del equipo rival nos hicieron 69 puntos (el nº 13 39 puntos y el 14 30 puntos) en el último cuarto lesión de Félix y eliminados Àlex y Navarro. Quedan 7 partidos y habrá que pelear y mucho, si se quiere mantener la categoria, con un poco mas de compromiso y de actitud se conseguirá el objetivo.