martes, marzo 24, 2009

RESULTADOS JORNADA 22 de Marzo 2009

ELS TRES EQUIPS SENIORS GUANYAREN ELS SEUS PARTITS

La temuda jornada post-fallera, es deixà notar en els equips de les categories inferiors, amb notables absències per diferents motius. Els tres equips sofriren tres significatives derrotes, que en el cas dels juniors i els cadets poden costar molt car al final de la competició. Els cadets perderen el derbi davant un Colege Larrodé més centrat i més posat en els partit que els nostres, en el cas del junior la derrota a casa davant el Picken Claret també ens deixa en una situació molt complicada, ja que a priori els pròxims tres partits són contra rivals molt qualificats com San José, Godella i Pilar. Els infantils per la seua part van ser fortament apallisats en Aldaia.

La cara vingué dels equips senior, encara que tant senior A, com Jovens s'enfrontaven als cuers dels respectius grups. Les victòries no foren brillants, en especial la del Jovens que va sofrir massa per traure el partit per davant. Finalment el senior B guanyà amb bastant facilitat al Aldaia C, rival directe i encara pot sommiar amb eixa tercera o quarta plaça que milloraria notablement la classificació de les dos últimes temporades.

Per altra part Miquel va assistir amb la selecció aleví al torneig de Blanes, on apunt estigueren de donar la sorpresa ja que caigueren en la pròrroga 108-95, davant la actual campiona d'Espanya de la categoria, la selecció de Catalunya. En l'altre partit venceren a la selecció d'Aragó per 106-85. L'equip aleví per la seua part tingué jornada de descans.

L'Equip de la setmana és el SENIOR B, per la seua important victòria davant l'Aldaia C.

CADET NP1 GRUP C
COLEGIO LARRODE -57- C.D. BERENGUER DALMAU-49-
-
21/03/2009
10:00
Partit corresponent als Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup C, i jugat a la pista del Col·legi Larrodé de Catarroja.

PARCIALS: 12-10, 13-5, 14-23 i 18-11

COL·LEGE LARRODÉ: 57 (2 triples, 22 de 2 i 7 /28) 21 faltes personals, sense eliminats.
Nº4 P. Giner 4p, 1f, nº6 J. Casas 12p, 4f, nº7 J Liern 2p, 2f, nº8 S Medina 5p (1 triple), 1f nº9 JV Codoñer 0p, 4f, nº10 E Hinarejos 7p, 3f nº12 R. Clavijo 0p, 0f nº13 M. Martí 13p, 3f i nº14 JF Hernández 14p, 3f.

CD BERENGUER DALMAU: 49 (0 triples, 21 de 2 i 7/26 en TLL) 26 faltes personals, jugadors eliminats: nº 7 Hector Comes, nº10 Alex Montrull i jugador nº12 Jordi Alfonso.
Nº6 H. Olmo, 0p, 0f nº7 H. Comes, 19p, 5 f (eliminat) nº8 Frank Rodríguez 12p 4f nº10 A. Montrull 2p, 5f (eliminat), nº11 A. Semenov 7p, 2f, nº12 J. Alfonso 8p, 5f (eliminat) nº14 M. Soliva, 1p 4f, i Nº15 Frank Rodriguez 0p, 1f

El Col·lege Larrodé ha vençut justament al Berenguer Dalmau en partit de la categoria cadet, corresponent al nivell NP1, els locals jugaren un bon partit basat en una molt bona defensa individual que ha neutralitzat als jugadors del Berenguer en gran part del partit, sobre tot en la primera part que ha acabat amb 25-15 a favor dels de Larrodé. Per part del Berenguer els seus jugadors s’han mostrat molt més nerviosos i sols han aconseguit desplegar el seu joc en el tercer quart on han retallat la diferència, posat-se fins i tot per davant en el marcador, 38-39 al final del quart. Però en l’últim quart els del Col·lege Larrodé han sabut reaccionar i guanyar clarament el partit. Amb este resultat el Berenguer cadet, es complica la segona posició del grup, que dona lloc a jugar la segona fase. A falta de quatre jornades el “Berenguer” conserva la segona plaça, encara que el NB Torrent està a tant sols una victòria de desplaçar als catarrogins de la segona posició.

Parciales: 12-12, 21-10, 24-9 y 19-21
Despues de tres derrotas consecutivas y la mala imagen del partido de la semana pasada en Alcasser, afrontábamos con serias dudas el partido ante un rival complicado (joven, con buenos tiradores, bien clasificados y en racha de victorias).
Tras un primer cuarto de igualdad total 12-12 y buenas defensas por ambos equipos, en el segundo cuarto mejoró nuestro acierto en ataque (con triples de Sento y Plata que jugó un gran partido) y logramos mantener el nivel defensivo también con la zona 3-2 que impedia que encontraran posiciones cómodas de tiro. Así llegamos al descanso con una buena pero no decisiva ventaja de +11.
Sabíamos que la salida del tercer cuarto iba a ser decisiva y ahí es donde el equipo respondió, recuperando el nivel defensivo de partidos pasados y muy acertados en ataque con un parcial en 5 minutos de 16-2 que dejó ya sentenciado el partido (57-31 al final del tercer cuarto).
El último cuarto fué ya de mero tramite llegando a alcanzar una máxima ventaja de +31 (76-45) que finalmente el rival recortó.

Sobraron en el partido piques innecesarios con algún jugador contrario, que no venían a cuento y que solo nos podian perjudicar.

Agradecer a Xema que vino a ver el partido y estuvo animando al equipo.