lunes, mayo 11, 2009

RESULTADOS JORNADA 10 de Mayo 2009

BON COMENÇAMENT DEL TROFEU FEDERACIÓ
Sempre és important començar amb victòria i més una competició tan curta com el trofeu federació. Els dos equips l'aconseguiren encara de manera diferent. Els cadets en un partit espectacular, contra un dur rival com el NB Torrent, al qual esta temporada l'hem vençut tres vegades, però en uns partits que no s'han decidit fins el segons finals, 66-63 va ser el resultat. Els jovens encontraren molt poca resistència en el AD Penya-roja que van guanyar per 56 punts d'avantatge, jugant a plaer, amb minuts per a tots, 115-59 va ser el resultat final.
Alevins acabaren la competició amb una bona victòria a domicili (la primera que aconseguixen en esta segona fase) en Torrent davant el Montesión. De l'equip l'equip s'acomiadaren de la categoria molts els jugadors nascuts en l'any 97, que també estan cridats a ser una de les bones generacions del Berenguer.
En altre ordre que coses, l'equip cadet disputarà la pròxima jornada la segon fase, ens ha tocat en el sorteig, el CB Morvedre de Sagunt, el primer partit a Sagunt i el segon a Catarroja.

ALEVÍ NP2 2a FASE GRUP 4
C.D. MONTESION-53- CD BERENGUER DALMAU -68-

09/05/2009
9:00h

Primer triumf a domicili dels nostres alevins, important per evitar l'última plaça del grup. El Berenguer ha fet un partit molt digne, superant als de Torrent.

CADET PREFERENT TF09 GRUP A
CD BERENGUER DALMAU -66- NB TORRENT-63-
09/05/2009
16,30h

Partit molt seriós per part dels dos equips, que jugaren de poder a poder, sense cap complex, com ha sigut la tònica dels tres partits que hem disputat esta temporada. Al final la victòria caigué de la nostra part, gràcies al millor encert en els tirs lliures, i al rebot ofensiu (providencial l'ultim de Jordi en l'últim minut) lamentar la lesió d'Hector Comes, que no pogué disputar els últims minuts del partit. Esperem que se recupere prompte degut a l'importancia dels partits del pròxim cap de setmana.

SENIOR PREFERENT TF GRUP B
CD BERENGUER DALMAU -115- AD PENYA-ROJA-59-
09/05/2009
18:30h

Partit sense cap complicació el Penyaroja sols va aguantar els 5 primers minuts després a partir d'ací el Berenguer va imposar la seua superioritat en tots el aspectes del joc, rebots defensiu, ofensiu, contraatacs, tir exterior i defensa. Jugaren tots els jugadors disponibles, inclosos el debutant Omar, el jugador del senior B, Robert i el junior Àlex. Sols com a detall negatiu les personals precipitades dels nostres pivots. Ara la pròxima setmana el rival va a ser molt més dur, el San Jose "B" tercer classificat del grup B, caldrà traure un bon resultat de la seua pista si volem tindre aspiracions de quedar primers de grup, que és el que dona la classificació directa a semifinals.

PARCIALS : 29-17, 29-13, 23-13 i 36-16.