lunes, mayo 25, 2009

RESULTADOS JORNADA 24 de Mayo 2009

ELS CADETS ELIMINATS DEL TROFEU FEDERACIÓ i de la FASE D'ASCENS

Una vertadera llàstima este final de temporada del cadet, junt al Jovens era l'equip que més èxits esportius havia tingut en la lliga regular, aconseguint meritòriament el segon lloc en el seu grup. Però ara a l'hora de la veritat, l'equip s'ha trencat, amb la moral per terra i i amb jugadors totalment desmotivats que alguns d'ells, ni venen als partits. Este cap de setmana jugaven dos importants partits, i els dos s'han perdut d'una manera estrepitosa davant rivals importants, el dissabte contra el CB Grao van perde tota posibilitat de continuar en el Trofeu Federació (31-53) i el diumenge, en el partit de huitens de la fase d'ascens el CB Morvedre ens va a passar per damunt i no ens va donar cap opció a la remuntada 43-92. Ara ens queden dos partits encara del trofeu federació, esperem que l'equip acabe el més dignament possible i pense ja en la pròxima temporada en la què alguns continuaran en l'equip i altres donaran el salt a la categoria junior, per edat.


CADET PREFERENT TF09 GRUP A
CD BERENGUER DALMAU -31- CB GRAO-53-
23/05/2009
16,30h
Con este resultado decimos prácticamente adiós al Trofeo Federación, aunque aún nos quedan dos partidos por jugar (Picassent y Mislata "B") de nuevo muchas ausencias y lo que es peor pésimo juego, parece ser que solo nos mentalizamos y jugamos a tope cuando nos enfrentamos al TORRENT.


CADET NP1 FASE CLASSIFICATÒRIA 1/8
CD BERENGUER DALMAU-43- CB MORVEDRE-92-
24/05/2009
11:00h
Salimos derrotados prácticamente desde antes de empezar el partido, y ya se vió desde el principio que no habia ninguna opción de remontar los 13 puntos. El equipo con una moral muy frágil, sin espíritu de lucha y sin fe.Y eso que hoy si que teniamos banquillo (10 jugadores), pero el equipo está psicológicamente hundido. Nos quedan dos partidos del trofeo federación, sábado que viene en Picassent y sábado 6 de junio contra Mislata, en Catarroja. Hay que cambiar la imagen y acabar la temporada lo mas dignamente posible.
.