miércoles, mayo 06, 2009

RESULTADOS JORNADA 3 de Mayo 2009

¡¡¡JOVENS CAMPIONS!!! i ¡¡¡CADETS CLASSIFICATS!!!

De magnífica podem catalogar última jornada de lliga pels equips del Berenguer, el més destacat és la consecució del campionat de lliga del JOVENS, en un partit vibrant i que serà recordat durant molt de temps, el CB Altura va ser un digníssim rival i ens ho va posar molt complicat. Abans el senior A havia caigut davant el millor equip de la categoria el CB Alcora, derrota sense paliatius però que no empanya la gran campanya realitzada pel senior A amb eixa quarta plaça aconseguida. Diumenge per la vesprada el senior B derrotava al Paterna B i aconseguia la tercera plaça, després de la derrota de l'Alcàsser front al Pilar que ens servia en safata eixa tercera plaça. També diumenge pel matí els nostres cadets guanyaven en Xirivella en un gran partit i es classificaven com a segons de grup per la fase eliminatòria. L'aleví guanyà al Matinez Valls d'Ontinyent aconseguint així la segona victòria en esta segona fase. L'infantil perdia contra les EEPP i finalment els junior s'acomiadaven de la categoria guanyant al Mislata BC "B" en un partit que serà recordat pel seu arbitratge, perquè me pregunte que feia el millor arbitre de la Comunitat Valenciana, pitant junt a un arbitre de la delegació d'Alacant un partit de categoria junior preferent totalment intranscendent, amb la quantitats de partits importants que hi han en l'ultima jornada de lliga on molts equips es juguen campionats, ascensos, descensos etc.

L'equip de la setmana no podia ser altre que el JOVENS, pels seu partit davant el CB Altura i també per la seua excel·lent campanya. Títol totalment merescut

16:30

El CD Berenguer Dalmau guanyà al Mislata BC "B" en partit corresponent a l'ultima jornada de la lliga categoria preferent grup B, disputat a la pista del Poliesportiu de Catarroja, davall d'un fort calor.

CD BERENGUER DALMAU: 52 (0 triples, 23 de 2 i 6/20 en TLL) 15 faltes personals, sense eliminats.
MISLATA BC "B": 36 (1 triple, 14 de 2 i 5/13) 14 faltes personals, sense eliminats.

El Partit comença amb un fort domini del Berenguer molt més mentalitzat i més ganes que els rivals, Félix dominava el rebot tant ofensiu com defensiu (12 punts en el quart), ben secundat pels companys, però sense encart. En el segon quart, el Mislata BC va reaccionar, i va intensificar la seua defensa i els locals conçaren a flaquejar en l'atac, poc a poc Mislata va anar retallant les diferències fins acabar la primera part amb un apretat 25-23 a favor del Berenguer. En segona part eixida fulminant dels catarrogins amb un parcial de 14-0, gràcies al joc en contratac, al final del quart 41-30. L'ultim quart va ser més igualat amb intercanvi de cistelles, fins el final on s'arribà amb un tanteig de 52-36.
En resum mal partit per les dues parts on es va errar molt, sobre tot en els tirs lliures i en el tir a mitjana distància. Com anecdota l'arbitre principal del partit va se Ferenando Calatrava, àrbitre de categoria LEB i com a auxiliar el sr J. Bertomeu de la delegació d'Alacant.

Anotaren segons l'acta: Fernando 5p, 1 falta antiesportiva, Santy 8p, 4f, Hector 2p, 0f, Frank 8p, 2f, Sergio 6p, 2f, Jordi 0p, 0f, Félix 19p, 3f, Àlex 8p, 2f i Sergi 0p, 1f.

SENIOR PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -74- ESPACIOS HABITABLES ALTURA-ALMASSORA -66-

02/05/2009
18:30

El Jovens Berenguer Dalmau es va proclamar brillantment campió de la lliga preferent grup A, el partit en general va ser molt igualat i sols al final del partit els catarrogins poguen despegar-se en el marcador.
Gran ambiente al pavelló de Catarroja, amb una afició sorollosa i que no deixà d'animar en tot el partit, amb gran presència de jugadors de totes les categories del Berenguer i dels xiquets de l'escola municipal de bàsquet.

PARCIALS: 18-23, 25-18, 13-14 i 18-11
ARBITRES: sr Ródenas (D. Valencia) i sr Figuerola (D. Castelló)

JOVENS BERENGUER DALMAU: 74 (4 TRIPLES, 23 de 2 i 16/20 en TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº6 I. Andreu.
Nº5 V. Pérez 6p, 3f nº6 I. Andreu 8p, 5f (eliminat) nº7 P. López 3f, 0p nº8 I. Serra 6p, 3f nº10 J. Hervás 4p, 3f nº11 I. Navarro 19p, 3f nº13 M. Pérez 31p, 1f nº14 E. Debón 0p, 0f i S. Martinez 0p, 0f.
ESPACIOS HABITABLES ALTURA: 66 (8 TRIPLES, 17 de 2 i 8/19 en TLL) 23 faltes personals, eliminat jugador nº17 S. Zafont.
Nº4 A. Lozano 3p, 1f nº5 B. Aguilar 6p, 3f, nº8 L. Lozano 9p, 3f nº9 L. Rodríguez 0p, 2f nº10 F. Francisco 23p, 4f nº11 M.A. Carot 14p 3f, nº13 D. Carot 4p, 2f i S. Zafont 7p 5f (eliminat)

El partit començà amb domini del CB Altura gràcies al seu increïble encert des dels 6,25, mentre que el Berenguer jugava variant joc interior i tir exterior, amb bona actuació de Búfalo (8 punts en el quart). El nº10 dels castellonencs va tindre un gran encert aconseguint fins a 4 triples en el quart, al final del quart l'equip visitant dominava per 18-23 gràcies als seus 6 triples aconseguits en este període. En el segon quart el Berenguer reacciona incrementant la defensa i el seu atac comença a funcionar gràcies a l'encert de Marcos i Iván (Gitano), però l'Altura no es rendix i al descans s'arriba amb un resultat de 43-41, a favor del Berenguer.
En la represa el joc s'endurix en defensa i el pivot nº11 de l'Altura domina el rebot ofensiu el que fa que el Jovens no puga obrir bretxa en el marcador, al final del tercer quart 56-55 pels locals, i tot pendent per a l'últim quart. Este comença amb una igualtat total amb succesius empats, i s'arriba als tres últim minuts amb 65-64, l'Altura es posa per davant amb 65-66, però a partir d'ací el Berenguer comença a defensar molt més fort i els visitants van acusant el cansanci, el que fa que erren els seus atacs, però un 2+1 d'Iván deixa el marcador en 70-66 a falta de dos minuts, l'atac de l'Altura no funciona com en la primera part, i Victor sentencia a 40 segons del final 72-66, ja no quedava temps per a més, encara Marcos convertí dos tirs lliures. Final del partit 74-66 i eufòria local amb celebració al centre de la canxa dels jugadors i a la grada.
A destacar la gran esportivitat de l'equip visitant que va jugar les seues opcions fins el final, i que aconseguix un tercer lloc molt meritori, repetint la classificació de la temporada passada. Gran temporada de Jovens que sols ha perdut dos partits precisament el primer en Altura i després en la sempre dificil canxa del Godella. Jovens no pot ascendir a autonòmica ja que el senior A roman en esta categoria i la normativa impedix que dos equips dels mateix club juguen en la mateixa categoria, possiblement la plaça en autonòmica passe al quart classificat el CB Morvedre “B” ja que el CB Altura tampoc pot aconseguir l'ascens al ser equip vinculat del CB Almassora.