martes, octubre 20, 2009

RESULTADOS JORNADA 18 de Octubre 2009

BON DEBUT DELS JUNIORS

De la jornada podem destacar el gran debut de l'equip junior, que va guanyar sense despentinar-se al CB Moncada per 90-25 gran partit de tots els components de l'equip que van anotar fàcilment, sols lamentar la lesió de Sergi, que esperem no siga res i estiga disponible per al partit de la pròxima setmana en Quart. Els altres dos equips que tingueren jornada lliguera no estigueren molt afortunats i perderen clàrament els seus compromissos davant el Maristas A i el CB Massamagrell respectivament. Finalment el Senior B tingué jornada de descans.

JUNIOR PRIMERA GRUP C
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU -90- FDM MONCADA CB -25-
Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACIÓN, 7 (Catarroja)
-
17/10/2009
16:30

SENIOR AUTONÒMIC GRUP A
MARISTAS A -76- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -68-
Campo: COL MARISTAS . SALAMANCA 45 (Valencia)
-
17/10/2009
18:00
Parciales: 23-18; 22-14; 19-12; 12-24
Dani:12 puntos,tl: 4/9 44%, kobe: 15 puntos , tl: 7/12 57%, Andreu:8 puntos tl: 2/4 50%, Iván: 10 puntos, tl. 4/9 44%, Sergio: 0 puntos tl: 0/2 0%, Damian: 8 puntos tl. 4/8 50%, Marcos: 6 puntos , 1 triple, tl: 1/2 50%, Salva: 4 puntos, 1 triple , tl. 1/2 50%, Jose Luis: 0 puntos y Huertas: 5 puntos ,tl: 1/3 33%
Maristas 76: t.l.: 24/40 60% 2puntos: 18 canastas 3puntos: 5 canastas
Berenguer Dalmau 68: t.l.: 26/54 48% 2puntos: 17 canastas 3puntos: 2 canastas

Crònica per Rentzias
------------------ DERROTA MASSA TÍPICA ----------------
El partit finalment es pergué de 8 punts, però la desventaja va ser continuament de 20 punts al marcador.Ens passà lo de sempre: començàrem amb una ventaja de 8 punts i baixàrem els braços. Falta de defensa, d´actitud, nul.litat d´idees en atac i ells, atac que feien, cistella que enxufaven (i això que aquell pivot de 2.10 no jugava). En el 4é quart la cosa va canviar i apretàrem en defensa,augmentant significativament la concentració en atac, retallant 12 punts de diferència, però ja no va servir per a res: massa tard, COM SEMPRE.
L´assignatura pendent, lo de sempre: 28 tirs lliures fallats. El nostre punt feble continua sent el de sempre: el factor psicològic. No era un equip per a guanyar-nos. Hem d´assumir la nostra part de culpa i reconéixer les nostres cagades, que varen ser moltíssimes. I sobre tot, intentar subsanar-les...
Anem a vore si contra Vila- real la cosa canvia, de lo contrari, mal pinta la cosa.

SENIOR PREFERENT GRUP B
C. MASSAMAGRELL BASQUET -64- BAIXENS - JOVENS BERENGUER DALMAU-50-
Campo: INST DEP MUNI. CAMI MOLI DE BAIX, S/N (Massamagrell)
-
17/10/2009
18:15

CB MASSAMAGRELL “A”: 64 (2 TRIPLES, 19 DE 2 i 20/32 en TLL) 23 faltes personals, eliminat jugador nº16 A. Torralbo
BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU: 50 (1 TRIPLE, 16 DE 2 i 15/32 en TLL) 26 faltes personal, eliminat jugador nº6 A. Rodríguez.

PARCIALS: 19-13, 13-13, 8-16 i 24-8

Nova derrota de JOVENS, encara que hem donat la cara, i el resultat no reflexa el que ha succeït en el partit, hem entrat en els últims 5 minuts de partit amb empat a 47, però lamentablement hem fet uns últims minuts molt roïns tant en atac (2/10 en TLL i pèrdues) i sols hem anotat una cistella, en canvi els locals han jugat amb més cap, en els moments clau del partit i s’han emportat el partit.

Un primer quart que hem començat dominat 6-10 amb bon joc, però Massamagrell reaccionà i en els últims dos minuts donà la volta al marcador 19-13, en el segon quart reaccionarem i ens posarem per davant 20-21, però els locals tornaren apretar fins el 32-26 en que s’arribà al descans. En la repressa el canvi a zona del Berenguer sorprengué al Massamagrell que no trobava els espais mentre el Berenguer tingué els seus millors moments, al final del quart, 40-42 i tot per decidir. De l’últim quart ja hem parlat abans mal joc i desencert que fa que el partit acabe amb un resultat de 64-50.

En resum podem dir que molt bon treball sobre tot defensiu, durant els 35 primers minuts de partit i com a aspecte negatiu que ens hem tornat a quedar amb 50 punts i així és molt difícil guanyar partits i com se n’hem anat del partit en els últims cinc minuts del mateix.

Jugaren: Kike 0p, 1f, Jorge 6p, 4f, Abel 7p, 5f (eliminat), Elias 3p, 3f, Iván Esquinas 13p, 0f, Jaume 7p, 3f, Iván Navarro 4p, 3f, Sebas 6p, 2f, Sergi 0p, 3f i Víctor 4p, 2f.