miércoles, octubre 28, 2009

RESULTADOS JORNADA 25 de Octubre 2009

CARA i CREU

La jornada ha tingut sort dispar per als equips del Berenguer: derrotes Senior A, Jovens i Cadets, victòries a domicili meritòries del senior B i Junior. El senior A caigué davant un Vila-real que s'aprofità de l'enfonsament mental del Berenguer en la segona part, 65-78. El Jovens no pogué fer res davant el Colegio Alemán equip que es mostrà infinitament superior del Jovens, 55-88, el cadets van ser fortament apallisats en el seu debut en Massanassa 85-26, encara que aguanterem la primera part, en la segona part el Massanassa ens agranà de la pista, també es presentarem als sols 7 cadets per la qual cosa tingueren que jugar dos jugadors infantils. La CARA vingué dels Juniors on s'emportaren un partit molt lluitat en Quart 71-78 i del senior B, hui en dia l'equip més en forma del club, que van doblegar sense complicacions al Meliana "B" a domicili.

CADET IR ZONAL GRUP C
MASSANASSA BLAU -85- BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU-26-
Campo: PAB MUNI. POLIESPORTIU, S/N (Massanassa)
-
24/10/2009
12:00

El Massanassa va ser molt superior, dominà el rebot ofensiu, tinguent dobles opcions. Els nostres acusaren la falta de rodatge i acoplament. No vingueren per diversos motius Frank Rodríguez i Juan Guillem. Per la qual cosa jugaren els infantils Carles i Marcelo.

SENIOR AUTONÓMICA GRUP A
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -65- EB VILA REAL-78-

Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACION, 7 (Catarroja)
-
24/10/2009
16:30

Parciales: 16-18; 24-11; 15-27; 10-22
(últimos 3 minutos y medio: 0-16)
Kobe: 4 puntos, Dani: 2 puntos, Andreu: 19 puntos tl: 1/5 20%, Iván: 5 puntos, tl. 1/2 50%, Sergio: 7 puntos tl: 1/2 50%, Damian: 3 puntos tl. 3/4 75%, Marcos: 8 puntos, Salva: 6 puntos, 1 triple , tl. 1/2 50%, Jose Luis: 4 puntos, tl. 2/4 50%, Huertas: 7 puntos , 1 triple

Baixens Berenguer Dalmau 65: t.l.: 9/19 47% 2puntos: 25 canastas 3puntos: 2 canastas
C.B. Vila – Real 78: t.l.: 23/33 69% 2puntos: 23 canastas 3puntos: 3 canastas

Comentari de SPARROW7, al foro ACB:
Derrota 65-78 contra Villareal. Una segunda parte pésima por parte nuestra hizo que perdiésemos, aunque contamos con ventajas de +15 si no recuerdo mal antes del descanso...

SENIOR PREFERENT GRUP B
BAIXENS - JOVENS BERENGUER DALMAU -55- C.B. COLEGIO ALEMAN ´A´-88-

-
24/10/2009
18:30

JOVENS BERENGUER DALMAU: 55 (3 triples, 18 de 2, 12/26 en TLL) 24 faltes personals elininat jugador nº15 Sergi Martínez.
COLEGIO ALEMÁN: 88 (3 triples, 31 de 2 i 17/29 en TLL) 19 faltes personals, sense eliminats.

PÈSIMA DEFENSA, PÈSIM ATAC... PÈSIM PARTIT. Passar fulla ràpidament i a pensar en Utiel, malgrat les importants baixes que tindrem.

PARCIALS: 12-20, 16-21, 11-23 i 16-24
Jugaren i anotaren segons acta: Kike 6p, 3f, Jorge 2p, 4f, Abel 7p, 3f, Elias 8p, 0f Iván Esquinas 9p, 0f, Boby, 0p,0f, Jaume 1p, 2f, Iván Navarro 8p, 3f, Miguel Ángel 3p, 3f, Marcos 7p, 0f, Sebas 1p, 1f i Sergi 3p, 5 faltes (eliminat)

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
EIFFAGE INFRAESTRUCTURAS MELIANA ´B´ -39- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B-53-

Campo: POLI MUNI. C/ CALVARI, S/N (Meliana)
-
24/10/2009
19:00

Parciales: 8-12, 10-18, 9-13, 12-10

El Senior B disputo el sábado en Meliana un partido con un desarrollo parecido al de la primera jornada en Bº del Cristo.
En el primer cuarto a pesar de que dominamos el juego, no llegamos a escaparnos en ningún momento en el marcador, las defensas por ambas partes se imponian claramente a los ataques. La igualdad dura hasta el minuto 8 del segundo cuarto 16-18 y en esos tres minutos hasta el final de cuarto merced a un cambio defensivo y claros contraataques (con un Jesús espectacular) un parcial a favor de 0-12 nos da una ventaja en el marcador que ya no dejamos escapar.

Como apuntes a mejorar: Los tiros libres (si bien es cierto que esas canastas era dificil hacer un buen porcentaje) y alguna situación puntual de fin de cuarto en la que, sin estar en el bonus de faltas, permitimos una canasta del rival en los últimos segundos.
Aunque no me gusta destacar las actuaciones individuales, el partido de Jesus y David Lucas en anotación, la dirección magistral (una vez más) de Víctor y el trabajo defensivo de TODO el equipo fueron CLAVES en una trabajada victoria.

JUNIOR PRIMERA ZONAL GRUP C
C.B. QUART - 71-BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU-78-

Campo: COMPLEX POLI MUNI. AVDA. ANTIC REGNE VALENCIA, S/N (Quart de Poblet)
-
25/10/2009
12:00

EN UN PARTIDO VIBRANTE, MUY COMPETIDO, CON ALTERNATIVAS CONTINUAS EN EL MARCADOR, NUESTRO EQUIPO JUNIOR HA VENCIDO ESTA MAÑANA AL CB QUART POR 78 A 71.
AUNQUE SU ENTRENADOR (Y CON RAZON) NO LE GUSTA PUBLICAR LOS PUNTOS QUE CADA UNO HA CONSEGUIDO, Y DESDE AQUÍ LE PIDO DISCULPAS, ¡QUÉ PARTIDAZO HA HECHO PLATA! PARA DESCUBRIRSE. SI SIGUE ASÍ, QUE COMIENCEN A PREOCUPARSE LOS PIVOTS, QUE ÉSTE VIENE FUERTE. ENHORABUENA, PLATA.