miércoles, octubre 07, 2009

RESULTADOS JORNADA 4 de Octubre 2009

COMENÇÀ LA LLIGA
Efectivament, este primer cap de setmana d'octubre començà la lliga pels equipos federats, i començà amb sort dispar victòria del senior A a casa davant un sempre difícil Llíria 68-65, amb bones sensacions com a joc d'equip i col·lectiu. Victòria molt treballada del senior B davant un Centauro-Barrio del Cristo molt lluitador i veterà, els de Jaume féren un partit molt complet i semportaren el matx per 60-74, sembla que este pot ser l'any del B. La d'arena vingué de la part del Jovens que no pogueren front un Alcàsser molt més físic que els jovens, i a pesar d'eixos 15 punts que refrectia el marcador al final del partit 49-64, la diferència en la pista no va ser tan gran, esperem que les noves incorporacions de l'equip vagen agafant confiança per desplegar del joc que de Jovens s'espera. Finalment el junior tingué jornada de descans. El pròxim cap de setmana no hi haurà jornada degut a les festivitats del 9 d'Octubre i de la Festa Nacional d'Espanya. La competició es reemprendrà el dissabte 17 d'octubre.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
CENTAURO - Bº DEL CRISTO -60- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B-74-
Campo: POLI MUNI EL PERDIGUERO . C/ PINTOR SEGRELLES, S/N (Aldaia)
-
03/10/2009
16:15
Parciales: 11-20, 19-25, 13-14, 17-15

Buen inicio de Liga del Senior B, después de tres temporadas consecutivas en las que perdíamos el partido inaugural de la competición.
Nos desplazamos al Barrio del Cristo para jugar contra el Centauro-Bº del Cristo, un equipo ya conocido, mezcla de veteranía y algún jugador joven.
Tal y como preveíamos el partido fué muy duro y complicado. Tras unos primeros minutos de igualdad (7-5 en el minuto 4 del 1º cuarto) y merced a nuestra buena defensa individual y los primeros aciertos en el tiro de tres de Sento y Raúl nos proyectaron a un parcial a favor de 4-17 (minuto 1 del 2º cuarto) y una ventaja de +16 a mitad del 2º cuarto que ya no dejamos escapar hasta el final del partido.
El inicio del tercer cuarto con un nuevo parcial a favor de 0-6 supuso la máxima ventaja en todo el partido 30-21 minuto 3 del 3º cuarto. A partir de ese momento el Barrio del Cristo apretó en defensa, con algunas jugadas duras que provocaron algún momento de tensión, pese a ello supimos mantener la tranquilidad y la ventaja en el marcador (que por cierto no funcionaba).

Puntos muy repartidos, fundamental la defensa (la individual y también cuando alternamos con zonas) y muy destacable el acierto exterior con 10 triples (repartidos entre cinco jugadores).

Debut en competición oficial de Angel Lleó que cuajó un gran partido con 12 puntos.

SENIOR AUTONÓMICA GRUP A
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -68- FAUBEL REFRIGERACION LLIRIA-65-
Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACION, 7 (Catarroja)

Huertas: 6 puntos , 2 triples

Baixens Berenguer Dalmau 68t.l.: 10/19 52% 2puntos: 23 canastas 3puntos: 4 canastas
Fauber Refrigeracion Lliria 65t.l.: 12/20 60% 2puntos: 13 canastas 3puntos: 9 canastas
Gigante:la DEFENSA (y Juan con más de 20 puntos)

SENIOR PREFERENT GRUP B
BAIXENS - JOVENS BERENGUER DALMAU -49- BASQUET ALCASSER "B"-64-
-
03/10/2009
18:30

BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU: 49 (4 triples, 13 de 2 i 11/19 en TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº11 Iván Navarro.
CB ALCÀSSER "B": 64 (1 triple, 27 de 2 i 7/11 en TLL) 16 faltes personals, sense eliminats.

Partit de domini de l'Alcàsser que va fer valdre la seua superioritat física davant el desencert del Jovens en atac, malgrat la bona defensa dels locals durant els primers 35 minuts del partit.
Jugaren i anotaren pel JOVENS: Kike 0p, 0f, Jorge 0p, 4f Abel 11p, 3f, Elias 5p, 0f, Iván Esquinas 10p, 0f Boby 0p, 0f, Iván Navarro 8p, 5f (eliminat) Miguel Angel 2p, 2f, Marcos 7p, 0f, Sebas 4p, 2f, Sergi 0p, 2f i Víctor 2p, 2f.
PARCIALS: 7-12, 11-15, 21-19 i 10-18