Campo: PAB MUNI CUBIERTO. Avd. Excma. Diputación Provincial, 7. (Catarroja)
Partido donde el Berenguer ha dominado con bastante comodidad, a pesar de las bajas y los pocos efectivos.

Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACIÓN, 7 (Catarroja)
-
27/02/2010
16:30
Partit que no s'ha decidit fins a l'ultim segon, el Berenguer ha anat durant molts minuts per davall en el marcador, al final poc a poc ha anat remuntant fins posar-se per davant. Al final s'hem emportat el partit això amb molt de patiment.

SENIOR PREFERENT GRUP B
LA LLUM BASQUET CLUB - BAIXENS -57- JOVENS BERENGUER DALMAU-55-
Campo: CP VICENTE TOSCA. C/ CUEVAS DE DRAGUT, S/N (Xirivella)
-
27/02/2010
18:30

Parcials 19-11, 13-10, 9-14 i 16-14.
El partit ha estat a punt de no jugar-se a causa de la pluja, al ser un camp descobert. Al final si que s'ha jugat però amb molta humitat.
Hem anat per davall durnant tot el partit i La Llum ha sigut clar dominador sobre tot en el primer temps 32-21, durant el segon hem reaccionat i hem retallat les diferències 41-36 a la fi del tercer quart i fins i tot un 53-49 a falta de menys de tres minuts. Molta diferència en faltes personals (11 a favor per 27 en contra, i en els TLL 12 a favor per 42 en contra) que es el que ha decidit el partit.
Jugaren: Jorge 0p, 3f, Abel 6p, 5 f (eliminat) Elias 10p, 2f, Ivan E, 7p, 3f Jaume 6p, 2f, Ivan N 13p, 4f (1 tècnica), M. Angel 2p, 4f, Sebas 3p, 0f, Sergi 2p, 1f i Àlex 0p, 2f.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B -65- ALBORAYA ´B´-54-

-
27/02/2010
18:30

Parciales: 23-12, 13-22, 17-6, 12-14
Partido que tras un primer cuarto de absoluto dominio y gran acierto en ataque (23-7 minutos 9), se nos complicó sobremanera con un 0-15 de parcial (esta vez lo encajamos nosotros en solo 4 minutos), hasta llegar al descanso con un igualado 36-34 a nuestro favor. Hasta entonces el Alboraya habia mostrado sus virtudes (mejor ataque de la liga) y sus defectos (peor defensa).
En el descanso comentamos que la victoria pasaba por mejorar en defensa y el tercer cuarto dejamos al rival en solo 6 puntos anotados que nos dio una ventaja de unos 10 puntos que mantuvimos en el último cuarto.

SENIOR AUTONÓMICO GRUP A
TABERNES BLANQUES ´A´ -90- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A-57-
Campo: PAB MUNI MARNI. C/ SAN VICENTE DE PAUL, S/N (Valencia)
-
27/02/2010
19:00

Per Kobe:
El líder ens guanya a sa casa de 33, demostrant que és el millor equip (de llarg) del grup. ens han superat en totes les línies i han tingut un gran encert en el tir, no crec que hàgem fet un mal partit, encara que no ens han entrat massa els tirs, però ells han estat molt seriosos.