Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACION, 7 (Catarroja)
-
12/06/2010
18:30

Parcials: 24-24, 20-19, 8-14 i 30-17

Partit on el Picken Claret ha lluitat fins el final i ens ho ha posat molt difícil, sense dubte els 14 punts d'avantage que portaven del partit de l'anada els ha pesat com una llosa, i encara que l'ultim quart s'ha arrivat amb 52-57 a favor del Picken Claret el Jovens ha aconseguit igualar i capgirar el marcador.
La primera part ha sigut espectacular amb tots els ingredients del bàsquet (excepte un molt important la DEFENSA) 24-24 el primer quart i 20-19 el segon, amb grans jugades per les dues parts, i també amb tècniques innecesàries, la represa la cosa ha canviat les defenses s'han ajustat millor i el Picken amb dos triples seguits s'ha posat per davant de 5 punts, poca anotació i nervis per part dels locals que han aconseguit salvar el quart 52-57, l'últim quart ha sigut ja de domini dels locals i amb un voler i no poder dels visitants que poc a poc han vist com el seu avantatge es disipava, ja en els últims 5 minuts la diferència a favor del Jovens ha anat fent-se més gran fins arribar al final 82-74. Amb este resultat el Jovens passa a les semifinals invicte, ja que ha guanyat els sis partits de la llligueta. El Picken a pesar del gran partit de hui amb 6 triples i un espectacular 20/24 en TLL ha quedat eliminat, ja que el Esprtiu Xé ha guanyat en Algemesí i passa com a millor segon.

Anotaren segons acta: Gino 16p, 2f, Aarón 3p 4f Elias 9p, 0f Iván S. 13p, 2f, Jaume 2p, 5 faltes (eliminat) Iván N 10p, 4f M.Angel 1p, 1f, Marcos 13p, 3f, Sebas 4p, 0f, Victor 6p, 2f i Àlex 5p, 0f. Ha sigut baixa per lesió Iván A.

El pròxim dimarts és el sorteig de les semifinals, que seran a doble partit els dies 19 i 20 de juny.