Campo: POLI MUNI SAX. AVDA. LIBERTAD, S/N (Sax)
-
05/06/2010
17:00

Derrota en la excursión a Sax, el equipo jugó mejor y dió buenas sensaciones, con la clasificación ya en el bolsillo jugamos sin presión, ahora tenemos dos semanas para preparar las semifinales.

TF SENIOR PREFERENT GRUP B
TABERNES BLANQUES "B" -54- BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU-66-
Campo: POLI MUNI TAVERNES BLANQUES. C/ DR. BARRAQUET, S/N (Tavernes Blanques)
-
05/06/2010
17:00

PARCIALS: 16-16, 12-25, 13-9 i 13-16.

Quan es juga en un camp al descobert, amb anell durs, a les 17 amb 26ºC de temperatura es quasi impossible fer un bon partit. Això hem fet en cumplit el tràmit. El començament del partit ha sigut dubtos per part del Berenguer on ha encaixat un parcial de 14-4 en els 5 primers minuts del partit, després amb un parcial de 12-0 s'ha equilibrat el quart. El segon quart es on s'ha decidit el partit amb un parcial de 12-25. En la segona part s'han equilibrat les forces i encara que els locals s'han posat a 7 punts 52-59 a falta de dos minuts, hem sabut administrar l'avantatge i emportar-se el partit.

Anotaren: Emiliano 14p, 3f, Aarón 2p, 4f Elias 9p, 2f Iván A. 10p, 3f, Iván S. 10p, 3f, Jaume 0p, 4f, Marcos 9p, 5f (eliminat) Sebas 11p, 1f i Victor 1p, 2f.
E
stigueren presents en el partit els jugadors lesionats Iván N i Miguel Angel. Així com el vice`resident primer del CD Berenguer Dalmau Antonio Gonzalez.