Campo: PAB MUNI UTIEL Dirección: C/ FUENTERROBLES, S/N Población: Utiel

Els JUNIORS són líders (per primera vegada en la temporada) encara que amb el mateix balanç que Benetússer i Grao 9 victòries i dos derrotes.

12:00

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 73 (0 Triples, 29 de 2 i 13/30 en TLL) 19 faltes personals, sense eliminats
PILAR-96 : 35 (0 Triples, 15 DE 2 i 5/15 en TLL) 23 faltes personals, eliminat jugador nº7 A. Sabuco
PARCIALS: 21-14, 13-7, 21-8 i 18-6

Era el primer partit després de les vacances, i la veritat no hem pogut entrenar molt, per les lesions de Vicent, Maiky i Kike, estos dos últims han sigut baixa pel partit) i malalties Jaume i Jonatan, i absències diveres (Guille, Carles...)
El partit ha estat bastant igualat durant el primer temps, encara que el Berenguer ha fet valdre la seua superioritat física, dominant el rebot defensiu i també el seu joc interior. En la segona part el Berenguer defés un poc millor i ha tingut un clar domini del partit, les diferències poc a poc han anat augmentant fins al 73-35 final. Mentre els dos entrenadors han anat fent les rotacions pertinents fent jugar a tots els jugadors en el partit.

Jugaren i anotaren: Miguel 2p, 3f, Carles 6p, 2f, Vicent 7p, 1f, Carlos 5p 1f, Llebre 6p, 1f Jonatan 2p, 1f, Robert 17p, 3f Yerai 2p, 4p Omar 0p, 0f Jaume 6p, 2f, Vicent 7p, 0f i Guille 16p, 1f.

L’MVP de esta setmana és per a ROBERT, un dels fitxages estrela del Berenguer cadet d’este any, va fer un primer quart perfecte amb 13 punts, i encara que després va estar molts minuts a la banqueta, va sumar un total de 17 punts, màxim anotador del partit.
El pròxim partit es contra el líder del grup el Picken Claret, que porta el mateix balanç que el Berenguer 8 victòries i una derrota, el partit és disabte 22, a les 17h en la pista dels de Benimaclet.

INFANTIL NP VALENCIA FASE GRUPO D
BAIXENS-CD BERENGUER DALMAU -71- BASQUET MASSANASSA -44-
14/01/2011
18:30

A falta de una JORNADA, ya estamos clasificados para el grupo que luchará por las FINALES PROVINCIALES. Ahora vendrán rivales más duros y difíciles.