Campo: COL CLARET Dirección: C/ DR. VICENTE ZARAGOZA, 24-26 Población: Valencia
17:00

PICKEN CLARET: 40 (0 TRIPLES, 15 DE 2 i 10/52 en TLL) 28 faltes personals, jugadors eliminats: nº4 M.Bruño, nº8 G.Pérez i nº10 J.Daroqui.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 41 (1 TRIPLES, 14 DE 2 i 10/36 en TLL) 33 faltes personals, eliminats: nº6 V.Estebán, nº7 C.Belenguer, nº11 J.Espino i nº13 R.Clavijo.
PARCIALS: 9-12, 3-10, 13-8 i 15-11.
Partit jugat al pati del col·lege Claret de Benimaclet en l’hora atípica per a la categoria cadet, les 17h, molt de fred al ser cap descobert, al voltant del 8º de temperatura, els dos equips eren consciens del que es jugaven, el guanyador seria líder en solitari als estar els dos equips empatats a victòries. D’ahí els nervis inicials, encara que els locals eixiren més mentalitzats i posaren un 4-0 d’inicial, poc a poc el Berenguer reacciona i amb Robert, Vicent i Guille controlant el joc es posaren per davant 8-4, per acabar el quart amb 9-12, en el segon quart la bona defensa dels visitants i les errades en els TLL dels locals van fer que els visitant dominaren el partit fins a un avantatge de 10 punts en què es va arribar al descans. En la represa el Claret va apretar molt més en defensa, mentre que el Berenguer aguantava com podia, poc a poc el marcador s’anava estretint fins a 24-25, el Berenguer torna a reacionar i al final del quart s’arribà 24-30, amb els dos equips carregats per faltes personals. L’ultim quart el Picken Claret conseguí empatar 30-30 i fins i tot posar-se per davant 35-34, poc a poc els jugadors impotants del Berenguer anaven caiguent per personals o estant al límit de l’eliminació, el mateix en el Claret. A falta de tres minuts el Berenguer torna a dominar 35-41, pero una última reacció a la desesperada del Picken els fa apropar-se al final 40-41. En resum partit complicat jugat al límit, amb 61 faltes personals i 88 tirs lliures, dels quals sols se’n anotaren 20, i que al final es va decidir qui més sort tingué, un temps per a cada equip.
Jugaren i anotaren: Miguel 4p, 1f Vicent 7p, 5f (eliminat) Carlos 5p, 5f(eliminat), Llebre 0p,0f, Kike 0p, 1f, Jonatan 0p, 5f(eliminat) Maiky 0p,2f Robert 7p, 5f(eliminat), Yerai 0p,1f Omar 0p,0f Jaume 3p, 4f, i Guille 15p, 4 faltes.
Lamentar la lesió amb esquinç de turmell de Kike. Estrenarem les noves samarrtes personalitzades de calfament
L’MVP és per a tot l’equip, per l’actitud i les ganes posades, també per l’afició que va estar animant durant tot el partit, però cal destacar l’actuació de GUILLE, malgrat els 0/12 en TLL, anotà 15punts, un triple i set cistelles de dos (d’elles tres en l’ultim quart), va tindre que jugar els 40 minuts controlant el “tempo” del partit i encara tingué forces per agafar uns rebots importantíssims en els últims minuts del partit quan es varem quedar sense la gent gran.

INFANTIL AMISTOSO
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -62- EEMM ALBAL -31-
22/01/2011
Bon partit jugat pels dos equips on la veterania del Berenguer es va imposar a les ganes i la força dels d'Albal