Campo: PAB MUNI EL VEDAT Dirección: AVDA. AL VEDAT, S/N Población: Torrent

Campo: PAB MUNI CUBIERTO Dirección: AVDA. EXCMA. DIPUTACIÓN, 7 Población: Catarroja
12/02/2011
18:30

Parciales: 9-12, 7-23, 19-19 y 17-15

Partido muy parecido en los dos primeros cuartos al partido de ida (donde perdimos por 36 puntos). El Mislata presionando en todo el campo excediendo los limites de los reglamentario y bajo la clara permisibilidad de los árbitros (el principal decide tras tres minutos iniciales en que el otro árbitro lo pitaba todo, bajar el listón de las faltas y dejar jugar).
Tras un primer cuarto igualado, fuimos claramente inferiores en el segundo encajando el parcial decisivo de 7-23. Una técnica y dos descalificantes en el tercer cuarto dan al Mislata la máxima ventaja (20-49 minuto 5 del 3 cuarto).
Pero el equipo ha reaccionado con casta y carácter y al menos hemos jugado 15 últimos minutos dándolo todo.
Buena actuación de los juniors Héctor Comes y Pablo que nos hicieron el favor de quedarse tras su partido a reforzar.

JUNIOR PRIMERA ZONAL GRUPO C
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -143- CB TURIS -41-

12/02/2011
16:30

Los juniors han batido hoy el record de anotación del club, el anterior record estaba en posesión del equipo cadete de la temporada 2007-08 con 139 contra el Cullera. Como anécdota en aquel partido de Cullera participaron Blas, Frank, Héctor Comes y Jordi que también han participado en el partido de hoy.

CADETE IR ZONAL GRUPO C
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -75- BURJASSOT C.B. -46-

12/02/2011
12:00

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 75 (4 Triples, 20 de 2 i 23/43 en TLL) 29 faltes personals, jugador eliminat nº7 Carlos Belenguer.
CB BURJASSOT : 46 (2 Triples, 15 DE 2 i 16/31 en TLL) 30 faltes personals, jugador desqualificat nº4 E. Diáz.
PARCIALS: 19-8, 18-13, 21-10 i 17-15.
Partit molt disputat entre dos equips que posaren gran força i esperit en la disputa del mateix, el Berenguer dominà els quatre quarts ja que va eixir molt fort en el primer quart decidit a marcar les diferències ràpidament així ho va fer, el primer quart s’arribà amb una diferencia d’11 punts 19-8, en el segon quart el Burjassot va reduir les diferències a sols sis punts 19-13, però el Berenguer tornà a apretar en defensa i tenint un bon encert des de 6,25 va fer que s’arribara al descans amb un còmode avantatge de 16 punts, 37-21. En la represa el Berenguer va continuar jugant a un gran nivell mentre els de Burjassot perderen els papers al endurir el joc i dedicar-se a protestar, el que comportà la desqualificació del seu nº4 i una falta tècnica a la banqueta. L’últim quart va ser més igualat i va ser ja de tràmit.
La setmana pròxima tenim un desplaçament complicat a la pista del Montesion de Torrent, el partit probablement es jugarà divendres a les 19h.
Jugaren i anotaren: Miguel 9p, 2f, Carles 4p, 3f, Vicent 18p, 2f, Carlos 5p 5f (una falta técnica i eliminat), Llebre 0p, 0f, Kike 3p, 2f Jonatan 5p, 2f, Maiky 1p, 1f, Robert 1p, 3f Yerai 1p, 4f Jaume 10p, 2f i Guille 18p, 2f.
L’MVP de esta setmana és per a GUILLE, molt bon partit el d’ell amb 18 punts (amb dos triples) dirigint l’equip i trencant la feble pressió del rival, menció també per a Jonatan que va fer un molt bon partit, anotant 5 punts, també Vicent va fer un molt bon partit després de la lesió.