Campo: PAB MUNI CUBIERTO Dirección: AVDA. EXCMA. DIPUTACIÓN, 7 Población: Catarroja

BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU -70- LA LLUM BASQUET CLUB -60-

06/02/2011
18:30

Plata (foro acb)
Victoria nuestra por 70-60 en la caja de las sorpresas ( asi lo llaman los jugadores del Senior B ) El 1º cuarto fue igualado,pero en el segundo floja defensa y malas deciciones en ataque dieron la ventaja para ellos en el marcador y con un parcial de 9-18 en el 2º cuarto, con mucho tiro exterior fallado, pero compensando en contrataques y juego interior. En la reanudación dominación absoluta con un 23-9 creo y el ultimo cuarto 23-17, a pesar que ivan perdiendo lucharon hasta el ultimo segundo,pero como si estuviera el partido empatado.. esa es la actitud para frontar los partidos.

RIBA-ROJA CAMP DE TURIA -42- BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU -73-

Campo: POLI MUNI RIBA ROJA Dirección: AVDA. POLIDEPORTIVO S/N Población: Riba-roja de Túria

11:00

SAN JOSE: 49 (1 TRIPLES, 12 DE 2 i 22/42 en TLL) 24 faltes personals, sense eliminats.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 32 (3 TRIPLES, 10 DE 2 i 3/10 en TLL) 29 faltes personals, eliminat jugador nº7 C.Belenguer, 2 faltes tècniques a la banqueta.

PARCIALS: 6-12, 18-1, 16-15 i 10-3.
Sabiem que tard o prompte anava a passar, després de 10 jornades hem sofert la segona derrota de la temporada, hem fet un partit molt dolent i també hem jugat amb les circumstàcies adverses.
Començarem prou bé dominant al San José en el primer quart 6-12 fent una bona defensa, encara que no tinguerem un atac molt fluid. En el segon quart la cosa es va complicar molt ja que errarem una i altra vegada cistelles fàcils, baixarem el que va propiciar una desfeta de 18-1 de parcial, al descans 24-14 a favor del San José. En la represa eixirem molt més concentrats i van desplegar un bon xoc entraren els llançaments triples i propiciarem els contraatcs posant-se per davant fins i tot 26-27, però a partir d’ací tornarem a no vore cistella i l’encert del San Jose en els tirs lliures va fer que s’acabarà el quart amb 39-29. En l’últim quart amb la expulsió de l’entrenador per dues faltes tècniques a la banqueta i amb l’avantatge ja insalvable perderem la concetració errent de nou cistelles fàcils que van fer que el resultat fora un poc massa abultat pels vist en el partit.
Capitol a part va ser l’arbitratge, ací no anem a fer cap opinió sobre el mateix, ja que molta gent va veure el partit i podrá opinar, sols posarem una xicoteta estadística real extreta de l’acta. El San José va fer sols 14 faltes, i anà 42 vegades al tir lliure, en canvi el Berenguer va fer 29 faltes més les dues tècniques a la banqueta (la segona totalment injusta ja que les protestes vingueren del públic i mai dels jugadors o entrenadors que estaven a la banqueta) i sols anà 10 vegades al TLL.
Jugaren i anotaren: Miguel 0p, 1f Carles 2p, 4f Vicent 5p, 3f Carlos 2p, 5f (eliminat), Llebre 0p,0f Maiky 0p,3f Robert 2p, 3f Yerai 0p,2f Omar 0p,1f Jaume 13p, 4f, i Guille 8p, 2 faltes.
L’MVP és per JAUME pels seus 13 punts amb els dos triples inclosos que ens portaren a la remuntada del tercer quart.