martes, diciembre 04, 2007

RESULTADOS JORNADA 2 de diciembre 2007

BONS RESULTATS AMB BON JOC DELS JOVENS i JUNIORS

La jornada ha estat molt profitosa pel JOVENS, ja que tots els seus rivals en la part alta de la classificació han perdut sorprenentment, de manera que el JOVENS està segon i en posicions d’ascens a preferent. El senior A tingué un partit fàcil davant un Almassora molt inferior, no cal dir que continua líder destacat en la classificació. El senior B perdé en la pròrroga en un partit molt disputat i que es pogué guanyar i on tinguerem les nostres opcions. Els juniors feren altra vegada un gran partit contra el Mislata “B” i ja estan tercers en la taula, el mateix que el Cadet, que tornà a guanyar, però esta vegada amb un joc poc brillant. Els infantils també venceren amb facilitat al Massanassa “blau” i també són candidats a passar a la següent ronda en la categoria NP2, que els puga dur a la final-four de NP2, el alevins per la seua part caigueren novament, esta vegada contra el EMD Massanassa “blau”

L’equip de la setmana és el JOVENS, per la seua treballada victòria en Aldaia, i per la seua escalada en la classificació, estan en llocs d’ascens a preferent.

ALEVÍ NP2 GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -29- E.E.M. MASSANASSA "ALEVI BLAU" -41-
-
30/11/2007
17:30

Partido jugado el viernes,tras aceptar el cambio solicitado por el Massanassa y que empezó con nervios por los dos bandos.
Nosotros fallamos bandejas muy sencillas y el Massanassa no desaprovechaba sus opurtunidades, lo que les valió para irse en el marcador.La segunda parte, fue un cumulo de errores no forzados por parte de los nuestros y nunca pudimos acercarnos al rival que fue justo ganador.
Buenas maneras de Gacelita, pero muy flojos los demás en el juego interior.

12:00

Partit corresponent a la quinta jornada dels Jocs Esportius de la Genralitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E.

PARCIALS: 11-6, 20-18, 16-7 i 13-19

CD BERENGUER DALMAU: 60 (1 triples, 25 de 2 i 7/19 en TLL) 18 faltes personals, eliminat nº12 Jordi Alfonso.
CB ALGEMESÍ: 50 (0 triples, 21 de 2 i 8/26 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats.

El Berenguer ha vençut al CB Algemesí, en un partit on el joc no ha sigut massa bo, en fallat bastant en atac i en defensa hem estar regular amb moments de gran defensa col·lectiva, però també amb moments d’errades clamoroses que ens han costat cistelles fàcil per part dels d’Algemesí. El primer quart ha sigut molt fluix i on les defenses han imposat als atacs clarament, encara que el Berenguer ha fallat tirs fàcils que resultaven increïbles, en resum 11-6 a favor del Berenguer, el segon quart ha sigut vibrant pels dos equips amb grans cistelles al contraatac, de “poste” baix, de tir exterior 20-18 a favor del Berenguer en el quart. El tercer quart ha sigut el decisiu ja que els d’Algemesí s’han enfonsat anotant sols 7 punts, mentre que el Berenguer ha seguit amb la mateixa tònica que en el segon quart 16-7. I en el marcador global 47-31. Al inici de l’últim quart s’ha continuat amb intercanvi de cistelles, 56-39 a falta de cinc minuts, en els últims cinc minuts s’ha produït la reacció del CB Algemesí fins arribar-se al 60-50 final.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
nº5 Sergi 5p, 3f, nº6 Santy 19p, 0f, nº7 Hector 10p, 2f, nº8 Frank 4p, 0f, nº9 Sergio 4p, 3f, nº12 Jordi 2p, 5f nº13 Félix 14p, 1f, nº14 Àlex 0p, 3f, nº16 Tiko 2p, 1f .

Incidències: No vingueren per diversos motius Blas, Jorge, Dani i Ismael. Com sempre bon ambient al poliesportiu. Amb nombrosos pares dels dos equips.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -78- SAN ISIDRO -81-

-
01/12/2007
16:30

Parciales: 14-11, 17-21, 17-18, 18-16 Prorroga: 12-15
Partido muy igualado que perdimos en la prórroga y de forma increible ante un equipo que se quedo con 4 jugadores en pista durante casi todo el tiempo extra, pero que nos superó en envergadura y sobre todo en experiencia.
Mucho que mejorar en defensa.
Lamentar la lesión (esguince en el tobillo) de Sergio Huertas en el minuto 5 del segundo cuarto.

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
LIEXA- C.B. ALDAIA -78- JOVENS BERENGUER DALMAU -86-

-
01/12/2007
18:00

Victoria muy trabajada en la cancha de aldaia y que tiene su merito ya que solo fuimos 7 (lesionados: steve y pachon.VARIOS :bobi,ivan,manu??)
Victoria que hoy cobra mas importancia al saber que Segorbe, Practicas y Socorro han perdido sus partidos. Nos presentábamos 7 jugadores para este trascendental partido (cancha maldita, según palabras de JJ ) y afrontamos con muchas ganas y dispuestos a traernos la victoria y todo parecia ir rodado con un 0 a 9 en los primeros min. ,pero pronto el Aldaia dió la vuelta al marcador, con mucho tiro exterior pero con mucha fuerza tambien al rebote. Ellos se adelantaban en el electrónico y cambiamos la defensa con tal de cerrar a sus tiradores, la jugada nos salió bien y ya no dejamos la individual, que nos volvia a dar el mando en el partido, con rentas entre los 5 y 10 pts . Al final llegamos sin demasiados apuros y puntos para casa.
Anotadors: Peresovic 29p, Marcus 26p, Sparrow 16p, Coquito 11p, Ming 3p, Kalson 1p, Fideo 0p.

JÚNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU -73- MISLATA B.C. 'B' -45-

-
01/12/2007
18:30
PARCIALES: 11-11, 22-11, 22-17 y 18-6
Buen partido de nuestros juniors ante un Mislata muy luchador que no dio nunca el partido por perdido. Primer cuarto muy igualado pero ya en el segundo se marcaron las diferencias. Todos tuvieron sus minutos, a destacar el gran partido de Abel, pese a jugar enfermo, tanto en defensa donde mandó en el rebote y en ataque autor de 19 puntos y la buena mano de Victor dirigiendo al equipo.
ANOTARON: Miguel 4, Cristian 3, Juanma 0, Sergio 2, Abel 19, Victor 14, Sento 10, Santy 4, José 6 y José F. 11

SENIOR PREFERENT GRUP A
A.B. ALMASSORA -47- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -87-
-
02/12/2007
12:00
Senior A vs Almassora: victoria 87-47. El resultado que parece apabullante NO fue reflejo de un buen juego, todo lo contrario; estuvimos con falta de intensidad en defensa, permitiendo triples y posteriormente balones interiores muy fáciles. Nuestro ataque pasó de momentos titubeantes a precipitación sin más. Solo hubo jugadas puntuales de defensa intensa y contraataque rápido. Veamos la parte positiva, y sobretodo entrenemos MÁS y MEJOR.